V. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı katılımcıları konferansı değerlendirdi

V. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda yer alan tüm katılımcılarımız, destekçilerimiz ve sponsorlarımıza teşekkürlerimizle.

Altınmarka

“Öncelikle Sözen Organizasyon’a çok teşekkür ederiz. Gökmen Bey’in bu işte çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Biz burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Kendimizi çok rahat tanıtabiliyoruz. Biz Türkiye’de şef kategorisinde çalışan, restoran, otel hizmeti veren tüm gıda sektörüne büyüme sağlayan herkes ile bir arada olmak istiyoruz ve buranın çok doğru bir yer olduğunu düşünüyoruz. Burada olmak çok mutluluk verici.”

USLA

“Dünyaca ünlü şeflerin “ilham” temasıyla gastronomi meraklılarıyla bir araya geldiği bu konferansta biz de, bu sene 5.’si gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük gastronomi konferansında, Usla olarak, workshop hediye çeki verdiğimiz kör tadım etkinliklerimizle, yerimizi aldık. Öğrencilerimiz; Elena Arzak’tan, Albert Adria’ya, Andoni Luis Aduriz’den Aitor Arregi’ye dünyanın en başarılı yıldız şeflerinden, mutfaklarında nelerden “ilham” aldıklarını ve en meşhur tabaklarının yaratım sürecinde aktif olarak yer alabildikleri için kıvanç duyduklarını belirttiler. Bu müthiş buluşma ve harika içerikler için Sözen Organizasyon’a teşekkür ederiz ve sonraki organizasyonlarda katkı sağlayabileceğimiz bir konu olursa, destek vermekten ve iş birliği yapmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.”

İtalya

“Gastromasa çok önemli bir konferans. Türkiye’nin en önemli gastronomi konferansı. Katılmak bizim için büyük bir gurur. Gastronomi artık son zamanlarda Türkiye’de başka bir noktaya geldi ve biz de burada olmaktan çok memnunuz ileriki senelerde de devam etmek istiyoruz.”

Kerzz Pos

“Sektörün lider firmaları burada ve gayet keyifli geçiyor bizim açımızdan. Müşterilerimizin de çoğu burada. Konferans da gayet başarılı dünyaca ünlü şefler burada. Kendini ispatlamış olan bir organizasyon. Artı değerlen üreten ve üretebilecek olan bir organizasyon.”

Porland

“Biz Gastromasa’ya her sene katılıyoruz ve çok memnunuz. Sözen Organizasyon bu işi en doğru yapanlardan biri. Çok doğru markalar çok doğru konumlandırılmış. Şefler, otel genel müdürleri, restoranların yetkilileri ile bir araya gelme fırsatı buluyoruz.”

Öztiryakiler

“Biz yıllardır bu işin içerisindeyiz. Gastromasa uluslararası ve çok önemli bir konferans. Türkiye’de yapılan en önemli organizasyon. Desteklenmesi ve takip edilmesi gerekiyor. Uluslararası olması Türkiye’nin hedeflerine de çok uygun. Bu konferansın daha da büyütülerek dünyada önemli bir yere getirilmesi gerektiğine inanıyoruz.”

Fimak

“İlk günden beri katıldığımız bir organizasyon. Gelen misafirlerimizi iyi bir şekilde ağırlayabiliyoruz. Gastromasa’dan oldukça memnunuz. Hem ülkemizi dünyaya tanıtıyor hem de Türkiye’deki Türk firmalarının tanışmak istediği ve ulaşamadığı insalara ulaşabiliyoruz.”

Jumbo

“2015 yılından itibaren düzenli aralıklarla Gastromasa’ya katılım gösteriyoruz. Her geçen gün kendini geliştiren bir organizasyon ve ülkemiz için güzel bir tanıtım oluyor. Gelen kitler her seferinde merak uyandıran bir kitle oluyor. Bizce keyifli bir organizasyon umarız böyle devam eder.”

Bonna

“Burada olmaktan gayet mutluyuz. İlgi ve katılım çok güzel. Gelen konuklar ve şefler de çok güzel bizim açımızdan. Türkiye’deki gastronominin gelişmesi için öncü bir organizasyon olduğunu düşünüyoruz.”

Kayalar

“Geçen sene de katılmıştım. Gayet güzel çok memnunum burada olmaktan. Daha çok gençlerin katılımını istiyoruz. İnşallah yurtdışı katılımları gelecek senelerde daha fazla olur. Burada olmaktan gayet mutluyuz”

Dolfin Gıda

“Burada olmaktan çok mutluyuz. Burası tamamen gastronomi adı altında çok farklı bir oluşum. Tanımadığımız insanlarla bir arada bulunma, onlarla tanışma, yeni ürün portföyümüz ile ilgili bilgiler sağlayabilme imkanı buluyoruz. Genel olarak iyi bir etkinlik ve böyle etkinliklerin İstanbul’da, ülkemizde daha çok yapılmasını istiyoruz.”

Rational

“Konferans benim için çok değerli. Sektörün en önemli insanlarının bir arada bulunduğu; Gökmen Bey’in düzenlediği ve bizim de her yıl katıldığımız bir organizasyon. Hem biz Rational cihazlarımızı tanıtma imkanı buluyoruz hem de sektörümüzde yetişen genç aşçılar bizlerle ve dünyanın önde gelen şefleriyle tanışarak sektör içinde daha farklı bir bakış açısı kazanıyorlar. Bu anlamda burası bir buluşma ortamı ve çok değerli.”

TUSİD

“Gastromasa her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça başarılı. Her geçen yıl daha başarılı bir proje haline gelmeye başladı. Biz de üstümüze düşen görevi yerine getirerek destek oluyoruz. Gastromasa’nın daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz.”

Metro Türkiye

“Metro ve Gastronometro olarak Gastromasa’nın ana sponsoruyuz. Bizim için çok keyifli ve önemli bir organizasyon. Onlarca yabancı şef geliyor. Bizim misyonumuzun bir parçası yabancı şefleri Türk şeflerle buluşturmak ve onlara ilham vermek ve olmak. Dolayısıyla Gastromasa misyonumuzu da karşılıyor bu anlamda. Gastromasa’nın bir parçası olmaktan büyük keyif alıyoruz.”

Nestle Professional

“Gastromasa bizim için çok verimli geçti. Standımıza ilgi oldukça yoğundu. Konferansa gelen şefler de oldukça ilgi çekici sektör için. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz.”

Pirge

“Gastromasa’da beşinci kez yer alıyoruz. Her sene daha profesyonel, daha iyi hazırlanmış ve düşünülmüş bir etkinlikle karşılaşıyoruz. Burada oluşturulan değer, yabancı kültürlerin birbirlerine entegre edilmesi ve kullanıcıların ürün, fikir, ilham üçgeninde buluşuyor olması Türk gastronomisi için çok değerli. Gökmen Bey’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.”

İnoksan

“Bu yıl gerçekten iyi bir katılım var. Organizasyon yeri olarak da Haliç Kongre Merkezi’nin seçilmiş olması çok doğru bir karar. Konferansa da yeni şef adaylarının katılım ve ilgisi son derece güzel. Bunların hepsi gastronomi sektörü için umut verici. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Koza Gıda ile bu seneki iş birliğimiz de çok iyi geçti ilgi de çok fazlaydı.”

Adana

“Bu sene Gastromasa’nın 5.’si düzenleniyor ve her sene çıtayı daha da yükseltiyor. Her sene kalitesini artırıyor. Bugün dünyanın en önemli şeflerinin burada olması hem Gastromasa’ya hem de ülkemize büyük değerler katıyor. Konferanstaki anlatımlar çok güzel geçiyor. Bu anlatımlarda özellikle ilham konusu çok güzel işleniyor. Çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Bana göre buraya katılım sağlayan şu anda gastronomi dünyasının en önemli insanları, kanaat önderleri son derece başarılı. Takdire şayan bir organizasyon. Sözen Group bu yönden kutluyorum. Bu kadar şefi Türkiye’de bir araya getirmek ve burada bu insanlarla buluşturmak çok kolay bir şey değil. Bu Sözen Group ekibinin büyük bir başarısıdır. Tebrik ediyorum.”

Pınar

“Gastromasa bence Türkiye’nin en iyi gastronomi konferanslarından bir tanesi. Konuşmacı şeflerin çok kaliteli isimler olmasının yanı sıra buraya gelen kitlenin de çok kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca bu sene gastronomi öğrencilerinin bu denli yoğun olması bizi çok mutlu etti. Gastromasa, gastronominin geleceği için büyük bir proje. Biz de görüyoruz ki Türkiye’de artık bu tarz projelerin değeri daha çok bilinmeye başladı. Pınar ve Kısık Ateş olarak burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Fasdat

“Konferans gayet beklediğimiz gibi geçti. Bu sene dikkatimizi çeken şey öğrencilerin ilgisinin yoğun olması. Bu durum da bizim için ileriye yönelik, gelecek için faydalı ve olmasını istediğimiz bir durum.”

Bikaldi Coffee

“Gastromasa bizim için güzel geçti. Sektör profesyonelleri ile bir arada olmaktan mutluyuz. Dünyaca ünlü şeflerin konuşmalarını dinledik. Bikaldi Coffee direkt horeca kanalına hitap eden bir marka olduğu için doğru etkinlikte olduğumuzu düşünüyoruz.”

Barry Callebaut

“Gastromasa bizim açımızdan çok güzel geçti. Genel anlamda başarılı bir organizasyondu. Her sene üzerine koyarak ilerleyen bir organizasyon.”

SEPLUS

“Biz burada olmaktan gayet memnunuz. Nitelikli ve doğru kitlenin burada olmasından da mutluyuz. Tam bir fuar ortamını burada yakaladık. Dünyaca ünlü profesyonelleri burada görmek bizi çok mutlu ediyor. Bu organizasyonun bir parçası olmaktan mutluyuz.”

Gaziantep

“Gastromasa bizim için çok güzel geçiyor. Gastronomi adına çok önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Başında beri Gastromasa’yı destekleyen şehirlerdeniz. Geçen sene de bu sene de Gaziantep’te şeflerimizi ağırladık ve bundan da çok büyük mutluluk duyduk. Açılış da çok güzeldi yoğunluktan da çok memnunuz.”

Kristal Endüstriyel

“Bu Gastromasa’ya dördüncü katılımımız her sene daha iyiye gidiyor ve gelişiyor. Bu sene de çok memnunuz. Katılımcı sayısı da giderek artıyor. Bu sene dondurma konsepti ile katıldık.”

Reis Gıda

“Gastromasa’nın tüm etkinlikleri iyi ve çok güzel geçiyor. Yükselen bir trendi var. İlk günden beri takip ediyoruz. Bu sen daha iyi. Buna bir de yarışmalar eklenirse çok daha başarılı olacağını düşünüyorum. En önemlisi de sektörden gelenler var. Sektör harici kimse yok. Hep tanıdık yüzler ve iyi markaların olduğu bir organizasyon oluyor. Zamanlama çok iyi. Sektörün duayenleri burada. Katılımcıların hepsi iyi. Gökmen Bey’i ve ekibini tebrik ediyorum.”

Upfield

“Gastromasa’dan çok memnunuz bu sene. Hedef kitlemize çok uygun bir organizasyon. Bu sene öğrencilerin çok yoğun bir ilgisi var. Hem hedef kitlemiz hem de distribütörlerimizle buluşma imkanı bulduk bu organizasyon sayesinde. Geçen sene katılmamıştık ama bu sene katılma fırsatımız oldu ve çok mutlu olduk. Bu arada konferanslar muhteşem. Gelen şefler çok üst düzey şefler. Zamanlama da çok doğru olmuş. Sene sonuna doğru olması, yıllık planların yapılacak olması, anlaşmaların tam gündemde olduğu bir döneme denk gelmesi çok iyi olmuş gerçekten. Hiç tanımadığımız bir müşteri portföyüyle de karşılaştık. Bu açıdan da önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum.”

USA Rice

“Konferanstan çok memnunuz. Geçen senelere göre çok daha fazla bir ilgi var. Bunun dışında aradığımız şeyleri bulma, profesyonellerle buluşma, şeflerle görüşme gibi şanslar bizim için çok değerli.”

Ertog

“Organizasyondan çok memnunuz. Gayet güzel bir organizasyon. Çok yoğun zaten. Biz de buna paralel olarak kapıdan kim girdiyse ikramda bulunduk. Bize de çok ilgi gösterdi ziyaretçiler. Çünkü biz Avrupa’ya hitap eden bir tatlı üretiyoruz. Bu konuyla ilgili birçok kişiye ve özellikle de gastronomi öğrencilerine bilgiler verdik. Bu doğrultuda ilgi ve alakadan çok memnunuz.”

Uno

“Biz burada olmaktan kesinlikle çok mutluyuz. Tüm hedef kitlemiz burada. Birçok değerli şef ve firma bir arada. Sektöre yönelik ürünler, sektörün önde gelenleri burada olduğu gibi biz de sektörün lider markası olarak yerimizi aldık. Çok keyifli bir organizasyon. Özellikle içerideki konferansın da çok ilgi çektiğini düşünüyorum ki zaten yoğunluktan da anlıyorsunuzdur. Yer bulmak gerçekten çok zor. İnşallah önümüzdeki yıl da burada yerimizi alacağız.”

Tadco

“Şu an bizim için çok olumlu ilerliyor. Bizim için önemli organizasyonlardan bir tanesi. Konferans da çok verimli ilerlemekte. Piyasanın nabzı bugün burada atıyor diyebilirim. Sektör çalışanları, restorancılık ve birçok alan için çok önemli bir organizasyon. Tadco ailesi olarak da olumlu geri dönüşler alıyoruz.”

Barilla

“Daha yeni başladı ama ilk izlenimlerimiz çok iyi. Yurt dışından da misafirlerimiz var. Zaten ilgi de çok güzel. Bence sektöre çok büyük katkısı olan bir organizasyon.”

Frenox

“Fuar bizim için gayet güzel geçiyor. Özellikle öğrencilerin yoğun ilgisiyle beraber ürünlerle ilgili daha detaylı bilgi verme şansımız oluyor. Gelmiş olan şeflerin çok faydalanma imkanları da var. Şu ana kadar gayet güzel.”

CC Gıda

“Konferanslara katılan kişiler genel anlamda sektörün ilgilileri ve gelecekte sektörün oyuncuları. Genel anlamda keyifli geçiyor. Bu arada biz 15 gün önce SİRHA’daydık. Orada da yoğun bir katılım vardı. Burada da aynı şekilde yoğun bir katılım var.”

Unilever

“Konferans çok güzel ve keyifli geçiyor. Özellikle ben gelen şefler konusunda çok memnunum. Çünkü hakikaten dünyadan sayılı isimler geldi ve içeride onların görüşlerini dinlemek çok değerli. O yüzden bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Ayrıca katılan firmalar da çok değerli ve kaliteli firmalar; sektörün en bilinen isimleri. Biz de mesela yıllar önce yıllar önce tanıştığımız insanlarla tekrardan bir araya geldik. O yüzden organizasyondan çok keyif aldık.”

Ekol Food

“Ekol Food’un Rummo markasıyla katıldığı Gastromasa Konferansı oldukça etkili ve verimli geçti. Özellikle bu sene Rummo’un altıncı kuşak sahibi Antonio Rummo da ekibiyle ve kurumsal şefi Ricardo Carnevali ile birlikte katıldı. Birlikte hazırladıkları Rummo makarnaları da gelen ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. İlk defa Türkiye’ye gelen Antonio Rummo Gastromasa’dan oldukça mutlu ayrıldığını ve çok güzel bir organizasyon olduğunu dile getirdi. Rummo makarnalarının yarı endüstriyel bir makarna olduğunu da sözlerine ekleyen Antonio Rummo %14,5 protein oranına sahip olan Rummo makarnalarını İtalya’daki şeflerin oldukça tercih ettiğini de sözlerine ekledi. Türkiye’de de oldukça iyi bir satış oranına sahip olduklarından mutlu olduklarını da söyledi.”

Segafredo

“Katılımı yüksek yoğun bir geçirdik. Bizim açımızdan gayet iyi geçti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Transmed

“Bizce her şey muhteşemdi. Organizasyon aksaksız bir şekilde yürüdü. Ziyaretçi kitlesi yeterli sayıdaydı ve tamamen sektörden kişilerdi. Tüm ekibe teşekkür ediyoruz.”

Siyez Evi

“Her şey çok güzeldi verimliydi çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Gökmen Bey’i ve tüm ekibi kutluyorum.”

Wood in Food

“Wood in Food firması olarak yer aldığımız organizasyon da bizim için çok pozitif geçti. Organizasyonda dünya yaldızlarının yer alması Türkiye gastronomisinde eğitim alan başta öğrenciler olmak üzere Sektörle ilgili yöneticilerinde vizyonlarına olumlu katkılar yaptığını düşünüyoruz. Katılımcı profilleri firma olarak doğrudan hedef kitlemizdi. Sözen Organizasyon’a teşekkür ederiz. Emeğinize sağlık.”

Tomakan Gıda

“Türkiye gastronomisinin dünyaya açılan kapısı olan Gastromasa, 5. senesinde de eşi benzeri olmayan bir etkinliğe imza attı. Sözen Organizasyon’un her sene, inatla, başarıyla ve hakkıyla bu etkinliğin çıtasını yukarıya taşıdığını söylemek yersiz olmaz. Bu sene ilk defa katılımcı olarak yer aldığımız bu etkinlikte, ne istediğini bilen, hatta ne olması gerektiğinin farkında olan profesyoneller ile bir arada olmamız sağlandı. Gökmen Sözen nezdinde, bu organizasyonda emeği gecen herkese teşekkür ederiz.”

Lipton

“Lipton markamiz ile Gastromasa’da icecek sponsoru olmaktan buyuk gurur ve mutluluk duyduk.”

Batu Balık

“Uluslararası çapta organize edilen, gastronomi konferanslarında ilk beş arasında yer alan ve Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şeflerin konuşmaları ve sunumlarıyla renk kattığı Gastromasa tüm katılımcılara keyifli ve verimli deneyim yaşatmıştır. Deniz ürünleri alanında her geçen gün yerini daha da sağlamlaştıran ve sektörde önemli bir oyuncu haline gelen Batu Balık ailesi olarak da son derece profesyonelce hazırlanmış bu güzel organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyduk.”

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

x

Check Also

Metro Türkiye ev sahipliğinde 2. İstanbul Coğrafi İşaret Zirvesi

Türk mutfağının daimiyetini sağlama ve gelecek nesillere miras bırakma misyonunu üstlenen Metro Türkiye ev sahipliğinde; TÜRKPATENT, TOBB ...

Foodinlife, Avrupa’nın ilk su altı restoranı Under’ı ziyaret etti

Sözen Organizasyon Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Sözen’in de ziyaret ettiği Avrupa’nın ilk su altı restoranı ...

RATIONAL mutfakta kullanım kolaylığı, hız ve istediğiniz yemek kalitesine ulaşmanızı sağlıyor

Geçmişten günümüze hemen hemen her sofrada, her özel günde yer alan pastalar maharetli ellerden çıkıyor. ...

David Zilber ve Rene Redzepi’den harika bir kitap: “The Noma Guide to Fermantation”

The Noma Guide to Fermantation fermente ürünlerle ilgili harika bir rehber… David Zilber ve Rene ...

50 Top Italy Guide 2020 belli oldu

50 Top Italy Guide 2020 rehberine giren restoranlar açıklandı. Listede şef Massimo Bottura’nın Modena’da yer ...