Anasayfa » Dosya » Uno’dan, Anfaş’ta “Şef Sohbetleri” panelleri

Uno’dan, Anfaş’ta “Şef Sohbetleri” panelleri

Uno, Anfaş’ta düzenlediği “Şef Sohbetleri” konseptiyle ziyaretçilere keyifli paneller yaşatmaya devam ediyor. Bunlardan biri de moderatörlüğünü master şef Mehmet Yalçınkaya’nın üstlendiği ve Fairmont Quasar Executive Chef Soner Kesgin, Raffles İstanbul Executive Sous Chef Okan Aydemir ve Hilton Garden Inn Beylikdüzü Executive Chef Gökhan Özcan’ın katılımıyla gerçekleşen “Mutfağın Ötesinde” paneli oldu. Uno’nun düzenlediği bir diğer panel ise “Unlu Şefler” adlı oturumdu. Konuklar arasında ise; Renaissance Polat Bosphorus Executive Chef Arif Madakbaş, Uno Pazarlama Müdürü Dilşad Taşkın ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi Levent Demirçakmak yer aldı. 

Sosyal Medya'da Paylaşın

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

x

Check Also

Sektör Yetenek Avında yarışması için geri sayım başladı

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), Mili Eğitim Bakanlığı ve Metro Türkiye bünyesinde yer alan Gastronometro işbirliğiyle ...

“Türkiye, catering sektöründe Avrupa ortalamasının çok üzerinde yer alıyor”

Türkiye’de catering sektörü, istihdam ve iş hacmi anlamında büyük bir öneme sahip. Dünyada olduğu gibi ...

Şehir otelciliğinin başkentteki temsilcisi: Radisson Blu Hotel Ankara

Radisson Blu Hotel Ankara, 2004 yılında Ankara’nın en merkezi yerinde kapılarını açıyor. Otel, 10 kişiden 70 ...

İçecekleri sanata dönüştüren İstanbul’un en iyi kokteyl adresleri

Bir karıştırma sanatı olarak adlandırılan “Miksoloji” sunum, tasarım ve içeriklerin yorumlanmasıyla özellikle son zamanlarda oldukça ...

Dünyanın en iyi otelleri belli oldu: Türkiye’den 9 otel listeye girdi

ABD merkezli iş dünyası ve ekonomi dergisi olan Forbes, dünyanın en iyi otellerini belirlediği araştırma ...