Anasayfa » Haber » Türkiye’nin ilk gurme dondurmacısından mevsim meyveleriyle dondurma keyfi

Türkiye’nin ilk gurme dondurmacısından mevsim meyveleriyle dondurma keyfi

Ne yiyorsak onu sunarız’ mottosu ile yol alan Serez Dondurmacısı, dondurmalarında bulunan her bir bileşeni özenle teste tabi tutarak içeriğinde kimyasal ya da tarım ilacı olmayan en kaliteli hammaddeleri üretimine dahil ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından temin ettiği taze meyve, kuruyemiş ve sütü her dondurma çeşidi için kendine has formülleri birleştirerek birbirinden özel lezzetlerini dondurma severlerin beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin ilk gurme dondurmacısı olma özelliğini taşıyan Serez Dondurmacısı, diyabet hastaları, vegan beslenenler, spor yapanlar, formunu koruyanlar veya sağlıklı beslenmeyi tercih edenler için çeşit çeşit dondurmalarıyla her mevsim lezzet ile sağlığı buluşturuyor.

Doğru dondurma üretimini kendisine ilke edinen Serez Dondurmacısı, her zaman en taze ve en doğal hammaddeyi tercih ediyor. Üretim tesislerinde Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (HACCP) uygulamasını gerçekleştiren ve tüm kalite kontrollerinden başarı ile geçen Serez Dondurmacısı, gıda mühendislerinin onayı ile alınan süt, kuruyemiş ve meyveleri her bir dondurma çeşidi için kendine has tarifleriyle birleştirirken ürünlerinde tatlandırıcı, aroma, renklendirici gibi hazır karışımlara ve katkı maddelerine asla yer vermiyor.

Yüksek lif kaynağı yoğurtlu dondurmalar

Her dondurmayı yeniden işlenen bir sanat eseri olarak nitelendiren Serez Dondurmacısı, şekersiz dondurma çeşitlerinde yapay tatlandırıcılar yerine sütün içinde bulunan laktozu, süt ve süt ürünleri içermeyen sorbelerde yüzde 100 gerçek meyveleri, süte alerjisi olanların tercihi sütsüz çeşitleri için ise badem sütünü kullanıyor. Ayrıca mide ve bağırsak sağlığına önem verenlere prebiyotik özelliğe sahip yüksek kalsiyum ve lif kaynağı olan yoğurtlu dondurma seçenekleri sunan Serez Dondurmacısı, spor yapanları da unutmayarak içerisinde protein ve yüksek lif barındıran yüksek proteinli çeşitleri ile 7’den 70’e dondurma seven herkese hitap ediyor.

Türkiye’nin lezzetleri Serez Dondurmacısı’nda

Serez Dondurmacısı; sütlü, sütsüz, sorbe, gurme, yoğurtlu, şekersiz, yıldızlı ve yüksek proteinli olmak üzere sekiz kategoride birbirinden lezzetli 40 ayrı dondurma çeşidi sunuyor.

Mandalinayı Bodrum, cevizi Çanakkale, çileği Aydın, fıstığı Gaziantep, limonu Mersin, frambuaz ve böğürtleni Bursa, karadutu İzmir, kavunu Balıkesir ve Çanakkale bölgesindeki organik tarım yapan anlaşmalı çiftçilerden bizzat kendi personelleri ile hasadını yaparak alan Serez Dondurmacısı, yerel çiftçi ve üreticiye de katkı sağlıyor.

Serez Dondurmacısı’ndan iç ısıtan lezzetler

Serez Dondurmacısı, dondurmanın yanı sıra soğuk havalarda içini ısıtacak sıcacık lezzetler arayanlara da sağlıklı ve doğal alternatifler sunuyor. Geleneksellikten vazgeçmeyenlere özel klasik salep tadına ek olarak farklı bir lezzet denemek isteyenlere Belçika çikolatalı salep çeşidini sunan Serez Dondurmacısı, günlük ürettiği taze profiterolü ile de dondurmaya alternatif arayanların vazgeçilmez tatları arasında yerini alıyor.

Sosyal Medya'da Paylaşın

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

x

Check Also

ETÜDER yıllık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Ev dışı tüketim kanalının varlığını kamuoyuna duyurmak amacıyla bir araya gelen şirketler tarafından kurulan ETÜDER ...

‘İnci’ kazanan restoranlar sahiplerini buldu

Hürriyet ve Karaca iş birliği ile gastronomi dünyasına kazandırılan 2020 ‘İncili Gastronomi Rehberi’ Hürriyet Kitap ...

Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü Uğur Talayhan Host Summit’te yer alacak

Accor Türkiye Lüks Markalar Bölge Başkan Yardımcısı ve Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü Uğur ...

Unutulmuş Ekmekler. Eski tatların peşinde adım adım İtalya

Bu kitap aslında bir yolculuk niteliğinde. Yazar Rita Monastero kitabıyla ilgili: “Benimle birlikte kuzeyden güneye, ...

Kars mutfağı Hilton İstanbul Bosphorus’ta

Hilton İstanbul Bosphorus’un gözde mekanı Lalezar, Anadolu’nun yöresel lezzetlerini tanıtmak ve kadın girişimcileri desteklemek amacıyla ...