Foodinlife Yazarlar

Mezopotamya kapısının açıldığı kent Mardin...

Cercis Murat Konağı Sahibi ve Executive Chef’i

Ebru Baybara Demir

14.08.2017 15:54:58
 

Aşçılar yemeğin kimyasını da bilmeliler

Prof. Dr.

Nezih Müftügil

08.06.2017
 

Yemek ve tasarım

Türk Mutfağı Araştırmacısı

Banu Özden

08.06.2017
 

Genç şeflerimizin işi zor!

Yemek Yazarı - Mutfak Dostları Başkanı

Ahmet ÖRS

06.06.2017
 

Yağın iyisinden korkmayın!

Gurme - Yazar

Nedim Atilla

17.04.2017 11:55:24
 

Turizm ve otelcilik sektöründe yeme & içme departmanı kriz yönetimi nasıl yönetilmeli

Uzman şef ve konsept danışmanı

Tolga Atalay

14.04.2017
 

10 liranın altında 10 gastronomik lezzet

Mutfak Şefi ve Yemek Araştırmacısı

Ömür Akkor

06.06.2017
 

‘’Havada çilek kokusu var”

Pastane Şefi

Yeşim Erol

28.03.2017 13:38:42
 

Tarihten bugüne Sabuniye Helvası

Mutfak Tarihi Araştırmacısı

Zennup Pınar Çakmakçı

14.06.2016
 

Edirne'nin saklı lezzetleri

Yemek Araştırmacısı

Müşerref Gizerler

03.04.2016
 

Çare manda sonuç mozzarella

Gurme Yazar

Mehmet Yaşin

25.12.2015
 

Herkesin gerçek gurme olduğu bir şehir biliyorum

Gurme Yazar

Vedat Milör

25.12.2015
 

Londra'da Türk restoranları yükselişte

Müge Akgün

25.12.2015
 

Biberin zenginliği

Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü

Davut Keleş

30.11.2015
 

Fransa kanallarında “yeşil” yolculuk

Osman Serim

15.10.2015
 

Yemeğin parfümü "soslar"

Şef

Murat Bozok

10.08.2015
 

Mevlana ‘Yemek dediğim akıldır’

Gurme Yazar

Ali Esad Göksel

27.07.2015
 

Öğretmenim altın çilek

Eğitmen ve Nar Köy Konsept Yöneticisi

Nardane Kuşçu

06.04.2015
 

Gastronomiyi markalaştırmak

Feriye Lokantası İşletmecisi - Türk Mutfağı Araştırmacısı

Vedat Başaran

02.01.2015
 

Yılbaşı öncesi, sırası ve sonrasında beslenme

Uzman Diyetisyen

Gamze Şanlı Ak

09.12.2014
 

Evi pastaneye dönüştürme sanatı: Çilekli ekler

Leblon’un Şef ve İşletmecisi

Arda Türkmen

06.10.2014
 

Turizmde small - küçük

Executive Chef

Ramazan Kır

21.08.2014
 

Tok Tutan Yaz Lezzetleri

Bodrum Catamaran Club’ın sahibi ve işletmecisi

Dilek Birgen

07.08.2014
 

Yer Sofrasından Masaya: Osmanlı Kültüründe Alafranga Sofra Düzeni

Yeditepe Üniversitesi- Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Yrd. Doç. Dr. Özge Samancı

31.07.2014
 

New York'ta Dört Türk

Mimar, Araştırmacı

Dr. Nihal Bursa

10.07.2014
 

Sébastien Ripari: Yakışıklı, havalı, karizmatik

Gurme - Yemek Yazarı ve Mutfak Dostları Derneği Başkan Yardımcısı

Sevim Gökyıldız

08.04.2014
 

Arap Ülkelerindeki Şakşuka, Bizde Menemen Oldu

Rixos Al Nasr Hotel Tripoli Libya Executive Culinary Chef

Mehmet Ektirir

02.09.2013
 

Yaz Aylarının En Masum Tatlısı: Dondurma

Beslenme ve Diyet Uzmanı

Gizem Keservuran

02.08.2013
 

"Ben Nasıl Bir Chefim"

PMYD Yönetim Kurulu Başkanı - Executive Chef Limak Limra Hotel –Food EDITOR

Ali Rıza DÖLKELEŞ

24.07.2013
 

Pekmezin Adı Var, Peki Ya Tahin!

Elif Korkmazel

17.07.2013
 

Yeni Biralar, Yeni Tatlar....

Mehmet Yalçın

03.07.2013
 

Ordu Şekerli Bulgur Pilavı Sakarca Kayganası Fırıncı Tabağı

Nevin HALICI

04.06.2013
 

New York'ta bir Fransız

Ali Rıza Kardüz

23.05.2013
 

Turizmde Yeni Akım: Tatil Evleri

TUYED Başkanı

Kerem Köfteoğlu

18.03.2013
 

Ülkemizde Özgür Yenilikçi Şefler Çoğalmalı...

Topaz - Creative Executive Chef

Tevfik Alparslan

12.03.2013
 

Kayseri Mantısını Tavsiye Etmiyorum!

Şef

Özgür ÖZKAN

28.01.2013
 

Olimpiyat Ruhu ...

Executive Chef

Mehmet YALÇINKAYA

09.11.2012
 

Moleküler Mutfak

Yrd. Doç. Dr. İLKAY GÖK

İlkay Gök

16.07.2012
 

Diyet Tedavileri

Prof. Dr.

Ayşegül Tokatlı

28.06.2012
 

Çağdaş Fırıncılık Avrupa ve Türkiye Sinerjisi

Gastronomi Danışmanı

Özel Aydın

27.06.2012
 

Anne Yemeği Candır!

A.İ.B.Ü Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğr. Gör.

Zuhal Özdemir

13.05.2012
 

Dumanı Üstünde, Tadı Damağınızda... Çay

Ersu Erdoğan

23.04.2012
 

Kaktüs, Kahveler ve Biz

Haşmet Babaoğlu

05.03.2012
 

Artritiniz mi var?

Erdem Yeşilada

05.03.2012
 

Çeşitlerinizi Artırın, Tüketici Bayram Etsin!

Yazar

Artun Ünsal

16.02.2012
 

Porto Tatlısı

Hotel Piabella F&B Müdürü

Kozan Tunç

06.02.2012
 

Şişe Sularına Dair Bilgiler

Eren Eroğlu

26.01.2012
 

Her Gün Yeniden Doğmak

Ramazan Bayar

09.01.2012
 

Modern Anlatılmaz Yaşanır

Tayfun Topal

29.12.2011
 

İzmir'in Genç İnci Şefleri

Tafed Milli Takımlar Direktörü Ağaoğlu My City Hotel Exc Chef

Rafet İNCE

23.12.2011
 

Balıkçının 'Merhameti' Ne Ola?

Savaş AY

22.12.2011
 

SuSesi ve Divan Otelleri

Vatan Gazetesi Yazarı

Sanem Altan

16.12.2011
 

Zıtlıkların Lezzeti, Bereketin Simgesi Aşure...

Öğr. Gör. A.İ.B.Ü Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı

Zühal ÖZDEMİR

02.12.2011
 

Hangi gıda, hangi helal?

Yazar

Mehveş Evin

28.11.2011
 

Sağlık için sıcak içeceklerinizi bal ile tatlandırın

Aslı Elif Sunay

16.11.2011
 

En güzel çayı nargileciler yapar

Güliz Arslan

12.11.2011
 

Şehirlerarası yemek tarif servisi

Yazar

Metin Münir

12.11.2011
 

Tuzlu mu tuzsuz mu? İşte bütün mesele bu!

Esra Tüzün

12.11.2011
 

Ünlülerin yemekleriyle lezzetli bir davet

Bülent Cankurt

10.11.2011
 

Kurban Bayramında Nasıl Beslenmeliyiz?

Beslenme Uzmanı

Banu Eroğuz Demirözü

03.11.2011
 

İspanya'da pedal çevirmek

Miiliyet Cadde / Yazar

Tijen Mergen

02.11.2011
 

Bu Nasıl Bir İnsanlık ?

Türkiye Aşçılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi

Mehmet SOYKAN

01.11.2011
 

Akatlar'da pideci

Merve Özaytekin

31.10.2011
 

Marka değeri nasıl hesaplanıyor?

Yazar

Fatoş Karahasan

31.10.2011
 

Ayvalık'ta erken zeytin hasadı başladı

Yazar

Güngör Uras

29.10.2011
 

Şeflerin seçimi

Yazar

Melis D. Çalapkulu

25.10.2011
 

Yazı kışa taşıyan altı lezzet

Yazar

Refika Birgül

25.10.2011
 

Bir Fransız fantezisi: Ekmek

Yazar

Zeynep Bilgehan

25.10.2011
 

Daha Sağlıklı Seçenekler, İnsanların Daha Sağlıklı Yemekleri Seçmesini Sağlar Mı?

Beslenme Uzmanı

Mary Donkersloot

21.10.2011
 

Milyon Dolarlık Cinayet Zanlısı

Keyveni Catering Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhuriyet Gazetesi Köşe Yazarı

Sadık ÇELİK

07.10.2011
 

Satın Almada Ana Maddeler

Ağaoğlu My City Hotel Satınalma Müdürü

Banu ÖZTÜRK DALYAN

06.10.2011
 

Sonbaharın Heyecanlı ve Hareketli Günleri...

Food in Life Genel Yayın Yönetmeni

Gökmen SÖZEN

26.09.2011
 

Sporcuların Beslenmesi

Prof. Dr.

Haydar Özpınar

14.09.2011
 

Mini Bar

Hotrain Otel ve Restoran Eğitimleri

Müjen AĞAOĞLU

15.08.2011
 

Fratelli La Bufala ile bir akşam sefası...

Özdemir Erkan

11.08.2011
 

Kentli kadının kusuru mutfaktan tırsması

Ayça Örer

21.06.2011
 

Türk Mutfağının Adını Dünyaya Duyuran TAFED’i Kutluyorum

Anadolu Halk Mutfağı Derneği Başkanı

Adnan Şahin

15.12.2010
 

TV’lerin gezgin gurmeleri (!)

K.Ünsal Barış

22.09.2010
 

Keçilere Özgürlük

Çiftçi

Çapar Kanat

17.09.2010
 

Dünyada et fiyatları 20 yılın zirvesinde

Tarım Yazarı

Ali Ekber Yıldırım

03.09.2010
 

Mitolojik dönemde Ege mutfağı.

cbekin@gmail.com

Can Bekin

25.03.2010
 

Evinizde mükemmel pizzalar yapabilirsiniz

Gurme - Hurriyet Gazetesi Yazarı

Arman Kırım

24.01.2010
 

AŞÇI KİMDİR OTEL MUTFAĞI NEDİR

Executive Chef

Ali SELEK

03.07.2009
 

Bir Kadeh Şarabın Gizemi

Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Yrd.

Dilistan Çilingiroğlu Shipman

01.03.2009
 

“Food in life” yemekle yaşam için Duyularınızı kullanın

Executive Chef

Maximilian J.W. Thomae

21.07.2008
 

Bir Tutam Tarçın

Maria Ekmekçioğlu

10.07.2008
 

'BAL' IN BİLİNMEYEN YÖNLERİ

Executive Chef - Ankara Divan Otel ali@chefali.com

Ali Açıkgül

25.06.2008
 

Akdenizin incisi Kıbrıs Mutfağı üzerine

Bayram ERGÜN

13.10.2007