Anasayfa » Dosya » ANFAŞ Food Product ve Hotel Equipment Fuarı’na sayılı günler kaldı

ANFAŞ Food Product ve Hotel Equipment Fuarı’na sayılı günler kaldı

Türkiye’nin en büyük konaklama, ağırlama, yiyecek ve içecek endüstrisi HORECA (Hotel, Restaurant, Cafe) buluşması 15-18 Ocak tarihleri arasında ANFAŞ tarafından Antalya’da gerçekleştirilecek. 2020 yılında 3,5 milyar dolar iş hacmine ulaşmayı hedefleyen sektör, dünyaya yüzde 95 Türk yerli üretim ürünler satıyor ve Türk üreticiler 150 ülkeye ihracat yapıyor.

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) Başkanı Melih Şahinöz başta olmak üzere; Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD) Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Kaplangı, Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) Başkanı Ali Can Aksu, Marmara Bölge Satınalma Yöneticileri Platformu (MARSAP) Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Kaya, ANFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Münevver Duran Karahasan ile ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Antalya’daki gerçekleşecek büyük HORECA buluşması öncesi İstanbul Point Otel’de bir araya geldi.

İş potansiyelini ikiye katlama fırsatı

HORECA Fuarı hakkında bilgiler veren ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, “Fuarımıza katılacak toplam 600’ün üzerinde katılımcı firma, 3 bin 700’den fazla markasını sergileyecek. Yurt içi katılımcılarımızın yanı sıra bu yıl Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Brezilya, Cezayir, Çin, Endonezya, Hindistan, İran, İsrail, İtalya, Libya, Litvanya, Nepal, Rusya, Tayland, Tunus, Ukrayna olmak üzere toplam 17 ülkeden katılımcıyı, ziyaretçilerimiz ile bir araya getireceğiz.Yurtiçindeki 81 şehirden gelecek ziyaretçiler ile 49 ülkeden 50 binin üzerinde profesyonelin 31.Hotel Equipment ve 27.Food Product fuarlarını ziyaret etmesini bekliyoruz” dedi.

Dernek başkanlarından tam destek

Lokal fuarların sektörün tüm bileşenlerinin buluşma noktası olduğunu söyleyen Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) Başkanı Melih Şahinöz, “Antalya çok değerli ve coğrafya süper. Turist geldiğinde güvenli gıda yiyor olması ve bunun sürdürülebilmesi lazım. Biz de sektör olarak bunu sağlıyoruz. Bu anlamda önemli bir iş yapıyoruz. Bu anlamda da dernek olarak bu fuarı destekliyoruz” dedi.

Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD) Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Kaplangı, “31.Hotel Equipment ve 27.Food Product fuarları bizim için çok değerli. Bugün sektör olarak dünyaya yüzde 95 Türk yerli üretim ürünler satıyoruz. Türk üreticiler 150 ülkeye ihracat yapıyor. Bu anlamda vazgeçilmez desteğimizi ve iş birliğimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) Başkanı Ali Can Aksu’da “Dernek olarak 81 ilde 3280 üyeye sahibiz, 17 ülkede faaliyetlerimiz bulunuyor. Bu fuar bizim için çok önemli. 54 sektörü besliyor” açıklamasını yaptı. Marmara Bölge Satınalma Yöneticileri Platformu (MARSAP) yönetim kurulu üyesi İsmail Hakkı Kaya’da fuarda kaliteli firmaların bir araya geldiğini ve yoğunluğun üst düzeyde olduğunu vurgulayarak, fuar desteklediklerini söylediler.

Sosyal Medya'da Paylaşın

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

x

Check Also

Tatlılarıyla içinizi ısıtan mekân: Habitude Artisan Patisserie

Kendi hayatı için aradığı kaliteyi kendisine ve başkalarına sunmaya çalışan bir çift olan Bilun Penpecioğlu ...

Uno’dan, Anfaş’ta “Şef Sohbetleri” panelleri

Uno, Anfaş’ta düzenlediği “Şef Sohbetleri” konseptiyle ziyaretçilere keyifli paneller yaşatmaya devam ediyor. Bunlardan biri de ...

Magnus Nilsson, MAD Akademi Direktörü seçildi

İsveç’te, geçen yılın sonunda kapanan ve çok beğenilen bir restoran olan Faviken’in şefi Magnus Nilsson, ...

Trabzon mutfağı Hilton İstanbul Bosphorus’ta

Hilton İstanbul Bosphorus’un Anadolu’nun yöresel lezzetlerini tanıtmak amacıyla 2018 yılında hayata geçirdiği “Yerel Mutfak Global ...

ANFAŞ’ın 31. Hotel Equipment ve 27. Food Product fuarları kapılarını açtı

Turizm ve gıda sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması ANFAŞ Hotel Equipment – 31.Uluslararası Konaklama ve ...