Anasayfa » Dosya » IZAKA Restaurant’tan Sevgililer Günü’ne özel menü

IZAKA Restaurant’tan Sevgililer Günü’ne özel menü

CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul’un terasında yar alan IZAKA Restaurant, Sevgililer Günü’ne özel unutulmaz bir gece hazırladı. Izaka Restaurant 14 Şubat’ta, çiftlere, seçkin lezzetlerle dolu romantik bir akşam yemeği ve müzik ziyafeti sunuyor. Bu özel gecede aşkını ölümsüzleştirmek isteyen çiftler, sevgililer gününe özel hazırlanan leziz menüyle geceye başlayacak, çiftlere yeni nesilin güçlü seslerinden Ahmet Serkan vetrio ekibinin canlı performansı eşlik edecek, gecenin ilerleyen saatlerinde Dj Murat Kanar’ın seçkin müzikleri ile program 01:30’a kadar devam edecek.

IZAKA’da yılın en romantik yemeği

Boğaz’ın büyüleyici manzarasını eşsiz lezzetlerle buluşturan IZAKA Restaurant, Sevgililer Günü’nde keyifli bir müzik şöleni ve zengin bir menü ile çiftleri ağırlıyor. Executive Chef Eyüp Çevik’in geceye özel hazırladığı menüde sunulan seçkin lezzetler, romantik geceyi taçlandırıyor.

Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan menüde; başlangıç tabağında torik lekarda, uçan balık yumurtalı tarama, avakadolu tonbalığı tartar, pancarlı somon gravlaxdan oluşan deniz mahsülleri kombinasyonu servis ediliyor. Ara sıcak olarak porçini mantarlı lazanya sunulurken, ana yemekten önce özel bir lezzet olan limon sorbe sunuluyor. Menünün yıldızı, ılık deniz börülcesi, patates keki,sebzeler ve kaparili limon soseşliğinde servis edilen ızgara levrek filetosu olurken, geceye özel hazırlanmış tutku meyvesi ve beyaz çikolatalı mus ile de gecenin tatlı finali yapılıyor. Bu özel menünün fiyatı, 1 kadeh yerli içki dahil kişi başı 375 TL olarak sunuluyor , gecede, dileyen misafirlere Izaka menüsünden a la carte servis de yapılıyor.

Sosyal Medya'da Paylaşın

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

x

Check Also

Kökenlerin toprağından kahve kültürü

Etiyopya’nın İstanbul Başkonsolosluğunca “Kökenlerin toprağından kahve kültürü” adıyla düzenlenen etkinlikte ülkenin zengin kahve kültürü tanıtıldı. Etiyopya’nın İstanbul ...

ETÜDER yıllık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Ev dışı tüketim kanalının varlığını kamuoyuna duyurmak amacıyla bir araya gelen şirketler tarafından kurulan ETÜDER ...

‘İnci’ kazanan restoranlar sahiplerini buldu

Hürriyet ve Karaca iş birliği ile gastronomi dünyasına kazandırılan 2020 ‘İncili Gastronomi Rehberi’ Hürriyet Kitap ...

Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü Uğur Talayhan Host Summit’te yer alacak

Accor Türkiye Lüks Markalar Bölge Başkan Yardımcısı ve Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü Uğur ...

Unutulmuş Ekmekler. Eski tatların peşinde adım adım İtalya

Bu kitap aslında bir yolculuk niteliğinde. Yazar Rita Monastero kitabıyla ilgili: “Benimle birlikte kuzeyden güneye, ...