Anasayfa » Etkinlik » Host Summit “metropol” temasıyla gastronomi iş dünyasını 22 Nisan’da İstanbul’da buluşturacak

Host Summit “metropol” temasıyla gastronomi iş dünyasını 22 Nisan’da İstanbul’da buluşturacak

Sözen Organizasyon Türkiye’de ve dünyada etki yaratan organizasyonlarına bir yenisini daha ekliyor. Sektörün en önemli ve başarılı organizasyonları; Gastromasa, Gastroway ve GastroAntep’i hayata geçiren Sözen Organizasyon, yeni markasıyla da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Host Summit projesi ile uluslararası yatırımcıları ve yöneticileri İstanbul’da buluşturmaya hazırlanan Sözen Organizasyon, böylelikle ulusal ve uluslararası iş dünyası arasında köprü kurmayı amaç ediniyor. Dünyadaki trendler, sürdürülebilirlik, gastronomi yatırımlarını ele alacak olan Host Summit, ilk yılında “metropol” temasını işleyecek ve konunun uzmanlarıyla birlikte iş dünyasının kapılarını aralayacak.

22 Nisan’da Swissotel The Bosphorus’ta dünyanın kalbini İstanbul’da attırmaya hazırlanan Host Summit, dünyadan ve Türkiye’den yatırımcıların, işletmecilerin, gastronomi profesyonellerinin öykülerine ve çalışmalarına ev sahipliği yapacak. Her yıl farklı temaları işleyecek ve bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Host Summit’in bu yılki teması “Metropol Gastronomisi” olacak.

Sektörü daha da ileriye taşımayı kendine misyon edinen Host Summit’in hedef kitlesi ise; işletmeciler, yatırımcılar, otel genel müdürleri, zincir restoran ve brasserie yöneticileri, F&B müdürleri ve sektörün kanaat önderleri olacak. Host Summit, Sözen Organizasyon diğer imza etkinliklerinde olduğu gibi hem Türkiye’den hem de dünyadan önemli isimleri bir araya getirerek sektöre yeni bir soluk getirecek.

Sosyal Medya'da Paylaşın

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

x

Check Also

Meyan Restaurant eşsiz ocak başı tatlarını mükemmel sunumlarla birleştiriyor

Uzak Doğu’dan Akdeniz’e, Türk mutfağından Kıbrıs’ın yerel lezzetlerine kadar uzanan, birbirinden farklı restoranlarıyla gastronomi tutkunlarının ...

Sayısız ürün gamında ve tadında kaybolacağınız şarküteri: Namlı Gurme

Kahvaltılıklardan mezelere, kuruyemişlerden baharatlara kadar geniş ürün gamıyla neredeyse günün her öğününe hitap ediyor şarküteri ...

Finn Karaköy, alışılmışın dışında kokteyller sunuyor

Bir karıştırma sanatı olarak adlandırılan “miksoloji”; sunum, tasarım ve içeriklerin yorumlanmasıyla özellikle son zamanlarda oldukça ...

Restaurant Tokuyoshi yeniden doğdu

Beşinci yıl dönümünde yenilenen ve kapılarını tekrar açan Restaurant Tokuyoshi ilk misafirlerini ağırladı. Milan’da yer ...

Fauna çıtayı yukarılara taşıyor

2003’te 5 küçük masa ile bir lokanta olarak hizmet veren mekân, bugün Ataşehir’de 22 sandalyeli ...