Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın sırrı, Nurten Anne’nin tariflerinde saklı
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 19.09.2019 10:27:45

Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın sırrı, Nurten Anne’nin tariflerinde saklı

Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın hikâyesi, 1992 yılına dayanıyor. Çeşme’de baba Yaşar Ahmet Tuncer’in butik otelinde kahvaltı servisi için kurduğu ve annesinin özel tarifini misafirleriyle buluşturduğu düzeni, bir süre sonra kızı Sinem Tuncer devralıyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı bugün beş şubeyle müdavimleriyle buluşuyor.

Anne Nurten Hanım’ın kendi yorumunu katmasıyla kısa sürede kulaktan kulağa yayılarak üne kavuşuyor Çeşme Bazlama Kahvaltı. İkinci Kuşak Marka Sahibi Sinem Tuncer ise babasının hayata geçirdiği annesinin ise devam ettirdiği markayla ilgili şunları söylüyor: “Çeşme Bazlama Kahvaltı bugün Çeşme Ayayorgi ve Alaçatı Port’ta sezonluk açık bulunan iki mekânın yanı sıra Nişantaşı’nda 12 ay açık 3 şubeyle hizmet veriyor. 150 kişiyi aşkın kadromuzla büyük bir aileye dönüşen markamız, Çeşme Bazlama Kahvaltı’da ayda 15 bini aşkın misafiri ağırlıyoruz.”

 

“Çeşme Bazlama Kahvaltı’yı marka haline getirdim”

Sinem Tuncer, Çeşme’de dünyaya geliyor. Lise yıllarında ABD’ye giderek eğitim hayatına orada devam eden başarılı yönetici, uzun yıllar kaldığı yurt dışında satış ve pazarlama konusunda deneyim kazanıyor. “2013 yılında kurumsal hayatıma nokta koyarak girişimcilik alanında yeni bir sayfa açtım” diyen Tuncer, “Çeşme Bazlama Kahvaltı’yı marka haline getirdim. Şu an markanın sahibi ve yöneticisi olarak çalışmalarıma devam ediyorum. Gezilerimde özellikle gastronomi alanında yeni ve farklı uygulamaları da keşfetmeye odaklandığımı söyleyebilirim” diyor.

 

Ege kıyılarından taze, leziz ve sağlıklı kahvaltılıklar

Çeşme Bazlama Kahvaltı’da masada sunulan lezzetlerin hepsi ya markanın kendi üretimi ya da tedarikçilerin Çeşme Bazlama Kahvaltı için özel olarak ürettiği ürünler. Tam 37 çeşit reçel, 12 çeşitle süslü söğüş tabağı, 3 çeşit sıcak ikram ve Nurten Anne’nin gizli tarifiyle hazırlanan menemen, markaya özel üretilen çömlek tabaklarda sunuluyor ve yine markaya özel harmanlı sınırsız çayla beraber servis ediliyor. Ege kıyılarının taze, leziz ve sağlıklı kahvaltılarını yılın her günü misafirleriyle buluşturan Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın sırrı, Nurten Anne’nin tariflerinde saklı.



 

Sevilen lezzetler

Nurten Anne’nin yarattığı birbirinden özgün lezzetlere sahip ev yapımı reçeller, sevenlerine görsel ve tatsal bir şölen sunuyor. Mekânda en sevilen tatlara da değinen Sinem Tuncer, “Tüm ürünlerimiz doğal ve çoğu kendi tarlalarımızdan. Hepsi çok seviliyor ama en çok sevilen Nurten Anne’nin reçelleri. Bunun dışında Nurten Anne’nin özel tarifeyle hazırlanan menemen, 3 peynirli patlıcan ve pişi de çok beğenilenlerin arasında yer alıyor” ifadelerine yer veriyor.

 

“En iyi bildiğimiz işi, en çok keyif aldığımız şekilde yapıyoruz”

Çeşme Bazlama Kahvaltı markasının sırrı hem anne kahvaltısı havasını bozmamasında hem de sunduğu ürünlerin tazeliği ve lezzetinden ödün vermemesinde saklı. “En iyi bildiğimiz işi, en çok keyif aldığımız şekilde yapıyoruz” diyen başarılı isim sözlerini şöyle sürdürüyor: “Sorumluluklarımızın da bilincinde hareket ediyoruz. Kadın girişimci hikâyemizden hareketle, girişimci ruhlu kadınları istihdam ediyoruz. Öte yandan Hayvan Dostu Mekan konseptiyle evcil hayvanlarıyla gelen misafirlerimize özel bölümler sunuyoruz ve artan yemekleri sokak hayvanları için ayırıyoruz.”

“İki yeni şubeyi hayata geçireceğiz”

2019 yıl sonunda %25’lik bir ciro artışı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Sinem Tuncer, “Planlarımız arasında önümüzdeki bir yıl içinde iki yeni şubeyi devreye almak var. Uzun vadeli hedefimiz de ise ÇBK markasını yurt dışına taşımak yer alıyor” diyor.

 

 

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.