Mövenpick Hotels & Resorts’dan “Pesto ve Pistou” menüsü
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 03.09.2019 13:05:56

Mövenpick Hotels & Resorts’dan “Pesto ve Pistou” menüsü

Mövenpick Hotels & Resorts, 1-31 Ekim 2019 tarihleri arasında, İtalyan mutfağından pesto ve Fransız mutfağından pistou sosunun yepyeni ve yaratıcı çeşitleriyle renklendirilen ve yedi farklı Akdeniz lezzetinin yer aldığı “Pesto ve Pistou” menüsüne imza atıyor.

Kabuklu yemişler, yağlı tohumlar, taze otlar, zeytinyağı ve peynir kullanılarak hazırlanan aynı çeşit soğuk sosun iki farklı versiyonu olan pesto ve pistou’nun heyecan verici çeşitleri, farklı tatları keşfetmek isteyen maceraperest lezzet düşkünlerinin beğenisini kazanacak.

 

Dünyadaki tüm Mövenpick Otelleri’nde eş zamanlı olarak sunulacak pesto ve pistou menüsünde; zeytin pesto ve patlıcan pesto ile kaplanmış ton balığı, tarhun pistou ile servis edilen deniz mahsulleri çorbası, fesleğen ve cevizli pestolu tagliolini, kırmızı lahana pestonun eşlik ettiği dana fileto ve tatlı olarak da çikolata ve naneli pistou ile sunulan Bundt kek gibi lezzetler bulunuyor.

 

 

 

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.