Mandarin Oriental Bodrum, dokuz alternatif noktasıyla eşsiz gastronomi deneyimi yaşatıyor
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 09.07.2019 16:28:38

Mandarin Oriental Bodrum, dokuz alternatif noktasıyla eşsiz gastronomi deneyimi yaşatıyor

Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koylarından biri olan Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum misafirlerine bünyesinde bulunan yeme içmeye yönelik dokuz alternatif noktasıyla eşsiz gastronomi deneyimleri yaşatıyor.

Tüm bu lezzet noktalarının yönetici şefi, Akdeniz mutfağının uzmanı Palermolu Dario Abbate, misafirlere sofistike gurme deneyimlerini aktarıyor.

İtalyan lezzetleriyle Assaggio
Assaggio, Ege Denizi’nin olağanüstü manzarası eşliğinde hem otel konuklarını hem de dışarıdan gelen misafirleri Türkiye’de eşine az rastlanan bir İtalyan mutfağı deneyimiyle buluşturuyor. Türkiye’nin En İyi Akdeniz ve İtalyan Mutfağı kategorisinde 2018 Haute Grandeur Ödülü sahibi Assaggio’nun İtalyan şefi Fabio De Paolis, tecrübesi ve eşsiz tarifleriyle konukları baştan çıkarma konusunda iddialı.


Deniz ürünlerinin benzersiz adresi Bodrum Balıkçısı
Türk gastronomi deneyiminin deniz ürünleriyle buluşmasıyla karşımıza çıkan Bodrum Balıkçısı taze ve sezonluk ürünleriyle klasik lezzetlere yenilikçi dokunuşlar katıyor. Güveçler ve ızgara balık gibi Ege mutfağının olmazsa olmazlarının yanı sıra, Türkiye’de ilk defa olarak rafine balık sunumları ve modern tekniklerle hazırlanan mezeler de bu sezon Bodrum Balıkçısı’nın menüsünde yer alıyor. 



Asya mutfağının en rafine hali: Kurochan by IOKI
Modern ve yenilikçi Uzak Doğu restoranı Kurochan by IOKI, yolu Bodrum’dan geçenleri yaz boyunca seçkin bir gastronomi molasına davet ediyor. Zengin sushi menüsünün yanı sıra, Peru mutfağından alınan ilham meze, çorba, erişte, sashimi, tempura ve teppanyaki seçeneklerine de taşınıyor. Açık mutfak konseptiyle Japon kültürünü Bodrum’a uyarlayan Kurochan by IOKI, Robatayaki usulü ızgara alternatifleriyle de cazibe merkezi olmayı sürdürüyor.

Kahvaltının adresi: Sofra
Sofra, muhteşem çam ormanları manzarasıyla açık mutfağı ve terası ile Türk damak tadından esinlenerek aile samimiyetinde bir ortam sunuyor. Özellikle enfes büfe kahvaltısıyla ünlü olan restoranın menüsü, taptaze ekmek ve hamur işleri, organik bal ve yerel reçelleri de kapsarken bölgenin en zengin seçenekli kahvaltılarından birini sunuyor.


 
Blue Beach Club & Bar
Ege Denizi’nin göz kamaştıran manzarasında denizin ve güneşin keyfini sürerken Blue Beach Club & Bar’ın leziz seçenekler sunan menüsüyle atıştırma saatini şenliğe dönüştürüyor. Sahil keyfinize ara vermeden pizza, ev yapımı dondurma ve ferahlatıcı kokteyller gibi favori tatların keyfine varmanızı sağlıyor.



Pool Bar & Restaurant
Deniz yerine havuzu tercih eden misafirler ve çocukları için ise Pool Bar & Restaurant gün boyunca taze meyve suları, sorbeler, orijinal kokteyller ve farklı yeme-içme alternatiflerini karşılıyor.



Mandarin Bar’ın yaratıcı kokteyllerini deneyimleyin
Zarif dekorasyonuyla öne çıkan Mandarin Bar’da en yaratıcı kokteylleri canlı müzik eşliğinde yudumlamak gurme özeniyle zarif bir şekilde servis edilen Batı ve Asya tarzı bar atıştırmalıklarını da deneyimlemek mümkün.

Küçük kaçamaklar için lezzet durağı: The Mandarin Cake Shop
Mandarin Oriental’ın dünya çapında ünlü The Mandarin Cake Shop’u ise, her biri adeta birer sanat eseri görünümündeki tatlılara ve olağanüstü pastalara ev sahipliği yapıyor.

Yepyeni Vakko Patisserie Petit Four
Mandarin Oriental, Bodrum’da kapılarını yeni açan Vakko Patisserie Petit Four, tüm yaz boyunca sizi ilk ısırışta kalbinizi çalacak nefis lezzetler, zarif sunumlar ve çay saatinde alışkanlık haline gelecek yeni keyifler sunan haute couture bir deneyime davet ediyor.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.