Mövenpick Hotel Istanbul’dan yepyeni bir dondurma menüsü
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 13.06.2019 09:34:53

Mövenpick Hotel Istanbul’dan yepyeni bir dondurma menüsü

Sıcak yaz günlerine gurme Mövenpick dondurmalarıyla serinlik katın.

Mövenpick Hotel Istanbul, en sevilen dondurma klasiklerinin yanı sıra soğuk demleme Mövenpick kahvesi, süper gıdalar ve süt ürünleri içermeyen lezzetler gibi günümüzün trendlerinden ilham alarak yorumladığı favori tatlardan oluşan yeni dondurma menüsüyle lezzet düşkünlerine tatlı ve masum bir kaçamak yaşatıyor.

1969 yılında el yapımı olarak üretilen Mövenpick dondurmaları; vanilya, İsviçre çikolatası, ceviz, karamel, espresso krokan, stracciatella, çilek ve Antep fıstıklı gibi tamamen doğal gurme lezzetlerden oluşuyor. Ayrıca gerçek meyve püresi veya meyve parçacıklarıyla hazırlanan frambuaz & çilek, passion fruit & mango, limonlu ve muzlu gibi sorbe çeşitlerini de deneyebilirsiniz. Meyveli veya kremalı bir dokunuşla sunulan sütlü dondurma tatlarından heyecan verici kompozisyonlara kadar birbirinden leziz dondurma kuplarına; karamelize badem krakeri, karamelize ceviz veya mini bezeler gibi ek lezzetler ve çikolata, karamel veya frambuaz sos eşlik ediyor.

Süt ürünleri içermeyen Mövenpick dondurma shake’leri badem sütü, pirinç sütü veya saf maden suyuyla hazırlanarak sıcak yaz günleri için hafif bir alternatif sunuyor. Mövenpick dondurmalarıyla lezzetlendirilmiş, buzlu veya soğuk demleme yöntemiyle hazırlanan Mövenpick kahve kreasyonları ise zengin ve yumuşak bir tat arayanlar için ideal.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.