Nişantaşı’nda yeni nesil bir pastane: Linden Patisserie
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 20.03.2019 10:07:31

Nişantaşı’nda yeni nesil bir pastane: Linden Patisserie

Linden Patisserie, Nişantaşı’ndaki en yeni mekanlardan. Yeni nesil pastane konsepti ile kapılarını Ocak ayında açan Linden, leziz tatları ile şimdiden kalabalık bir kitleye hitap etmeyi başarmış.

Linden Patisserie, Ocak ayının son günlerinde kapılarını açıyor. Nişantaşı’nın en işlek noktalarından birinde konumlandırılan mekân, yeni pastanecilik konsepti ile misafirlerini ağırlıyor. Mekânın kurucuları ise 4 genç girişimci. Mutfak Sanatları Akademisi, Gelişim Üniversitesi ve Le Cordon Bleu gibi kurumlarda ve farklı alanlarda hep eğitim alıp hem de kariyer yapan dörtlü Linden’de deyim yerindeyse güçlerini birleştiriyor. 
 
Dekorasyonundan mutfağına kadar yeni nesil pastane konseptini benimseyen Linden Patisserie’de hazır herhangi bir ürün kullanılmıyor. Mümkün olduğunca her şeyin doğalını kullanmaya özen gösteren pastane sahipleri, birçok leziz tada imza atıyor. Organik sertifikalı un kullanılan ekşi mayalı ekmekler, özel pastalar ve el yapımı çikolatalar, günün her saati yiyebileceğiniz ekmek üstü lezzetleri, smothie bowl seçenekleri, tatlı çeşitleri, çay ve kahve çeşitleri Linden Patisserie’nin özel reçetelerle hazırlanan lezzetleri arasında yer alıyor. 
 
Ihlamurlu ürünler ön planda
Linden, ‘ıhlamur’ anlamını taşıyor ve pastane sahipleri pek çok ıhlamurlu ürüne imza atarak bu ürünleri n plana çıkmayı hedefliyor. Ihlamurlu ekşi maya ekmek, ıhlamur limonlu pasta bu ürünler arasında ilk günden bu yana büyük ilgi gören ürünlerden. Pastane sahipleri yakın bir zamanda ıhlamurlu çikolata çıkarmaya da hazırlanıyor. Her zaman taze olarak özel harman ıhlamur çayı da sunan Linden Patisserie’de, ıhlamurlu soğuk içecekler de bahar menüsüne eklenecek. 4 girişimcinin en büyük hedefi ise menülerini her zaman dinamik tutarak sık sık yenilemek.
 



Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.