İtalyan ve Fransız lezzetleri Nişantaşı’nın yeni yüzü Mandolini’de bir arada
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 19.03.2019 10:07:58

İtalyan ve Fransız lezzetleri Nişantaşı’nın yeni yüzü Mandolini’de bir arada

Ocak ayında kapılarını açan Mandolini, Nişantaşı’nın en işlek caddelerinden Teşvikiye Caddesi’nde misafirlerine şık bir atmosfer ve özenle tasarlanmış bir menüyü bir arada sunuyor.

Mutfağın başında Mutfak Sanatları Akademisi mezunu ve Fransa’dan ödüllü şef Hakan Özfırıncı bulunuyor. Klasik İtalyan ve Fransız lezzetlerinin yorumlanarak uyum içinde bir araya getirilmesi ile oluşturulan menü; salata, pizza ve ana yemek seçenekleri ile herkese hitap ediyor. Paylaşımlıklar kategorisinden Üç Mantarlı Arancini ve Steak Tartar Crostini, ana yemeklerden Ağır Ateşte Dana Kaburga ve Izgara Sebzeli Siyez Bulgur Risotto menünün öne çıkanları olarak şimdiden adlarından söz ettiriyor. Bu renkli menüde pizzalar ise ayrı bir yere sahip; Beyaz Rüya ve Ragu Patlıcan en çok tercih edilenler arasında. İşletme sahipleri Mehmet Selim Baki ve eşi Yeliz Baki Mandolini’yi birlikte hayata geçirirken, restoranın iç mekân tasarımı ve dekorasyonu, aynı zamanda mimar olan Mehmet Bey’in ve Musa Samastı’nın imzasını taşıyor. Sade ancak şık bir tarz ile ferah bir mekan olarak tasarlanan restoran, misafirlerini haftanın her günü 11.30 – 00.00 saatleri arasında ağırlıyor. Mandolini’nin geniş arka bahçesi ise Nişantaşı’nda benzeri olmayan bir şehirden kaçış noktası olmaya hazırlanıyor.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.