Firuze’den mevsimin sevilen “Ege otları”
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 13.03.2019 09:29:15

Firuze’den mevsimin sevilen “Ege otları”

Yemekleri, müzikleri, modern konsepti ile bir İstanbul meyhanesi olan Firuze, Nisan ayından itibaren birbirinden etkileyici lezzete sahip olan Ege Otları ile yaratılan harika bir menü sunuyor!

Türk mutfağının sevilen lezzetlerini ve mezelerini farklı yorumlarla menüsünde buluşturan, mevsimine göre sürekli kendisini yenileyen Firuze’nin menüsüne bu kez “Ege Otları” konuk oluyor.

Tarihi Nejat Eczacıbaşı binasında yer alan, Haliç’in büyüleyici manzarası eşliğinde, lezzetli yemeklere ve müziklere ev sahipliği yapan Firuze, Nisan ayından itibaren Ege Mutfağı’nın sevilen yeşilliklerinden yaratılan lezzetleri sunuyor.

Şef Mevlüt Tezen’in dokunuşları ile hazırlanan Firuze’nin menüsünde, Ege Otlarından yaratılan lezzetler öne çıkıyor.

Birbirinden nefis ve sağlıklı yeşilliklere bahar menüsünde yer açan Firuze, “Zeytinyağlı İç Baklalı Enginar”, “Çağlalı Semizotu”, “ Ege Otları Kavurması”, “Otlu ve Lor Peynirli Muska Böreği”, “Yabani Kuşkonmazlı Mantar” ve “Falafel” gibi nefis lezzetleri, Firuze’nin sevilen klasik lezzetlerinin korunduğu menüsü ile birlikte sunuyor… Firuze mutfağından çıkan Egeli tabaklar, hem görüntüleri hem tatları ile lezzet tutkunlarından tam not alıyor.

Modern meyhane konsepti ile kısa sürede İstanbul’un sevilen mekanları arasına girmeyi başaran Firuze; yeniden yorumlanan mezeler, yemekler, fondaki zamansız müzikler ve ağırbaşlı duruşu ile İstanbul meyhanelerinin özlenilen atmosferini günümüze taşıyor.

Firuze, nefis Ege Otlarını taze taze deneyimlemek isteyenleri 1 Nisan’dan itibaren lezzet keşfine davet ediyor.





 

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.