Passage 163’ün menüsü yenilendi
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 17.02.2019 10:52:18

Passage 163’ün menüsü yenilendi

Lezzetli menüsü, nefis kokteylleri, samimi dekorasyonu ile Hilltown’un sevilen adresi “Passage 163”, kış menüsünü yeni tatlarla zenginleştiriyor.

Günün her saatine uygun nefis lezzetleri ile damaklarda eşsiz bir tat bırakan Passage 163, kış menüsü ile yemek tutkunlarını, huzurlu ve sıcacık ortamında yeni tatlar sunuyor. Akdeniz mutfağı ağırlıklı, Passage 163’ün menüsü deneyimli şef Serhat Taş’a emanet. Passage 163; zengin kahvaltı seçeneklerinden soğuk başlangıçlara, ara sıcaklardan hafif salatalara, nefis risottolardan pizzalara ve ana yemek
seçeneklerine kadar uzanan geniş menüsü ile lezzet deneyimi sunuyor. Menüde, şefin seçimi olarak “Somon Şiş” taze baharatlar ile sotelenmiş sebzeler ve baby patatesler ile servis ediliyor. “Limon soslu Levrek, Risotto ile”, “Soya
Soslu Mantarlı Tavuk, kibrit patates ile” Passage 163’ün diğer yeni lezzetleri arasında yer alıyor.

Kış aylarında sağlıklı, ama doyurucu tercihler yapmak isteyenler için sunulan “Tavuklu Tabule Salatası“ ve “Tahıl Salatası” lezzeti ile olduğu kadar sunumuyla da beğeniliyor. Passage 163’ün kış menüsünün yeni lezzetleri arasında “
Genevoze” ve “Gorgonzola Fichi” gibi spesiyal pizza çeşitleri de yer alıyor. Passage 163’ün menüsünden yeni tatlarından “Profiterol” , muhteşem çıtır chox hamurundan, Fransız usulü sıcak bitter çikolata sos ile hazırlanarak konuklara
servis ediliyor. Tatlı severler için başka yenilikler de sunan Passage 163, “Red Velvet”, “Çilekli Waffle” ile de iddialı. Lezzetli mutfağı, zengin menüsü ile keyifli anlara ev sahipliği yapan Passage 163, sıcak ve samimi dekorasyonuyla da fark yaratıyor.

Geniş bir alana konumlandırılan Passage 163’ün, ister kapalı alanında yer alan rahat koltuklarda günün yorgunluğunu geride bırakabilir, isterseniz açık alanında
yeşil rengin verdiği huzuru hissedebilirsiniz.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.