Divan Lokanta, yıl boyunca Michelin yıldızlı şefleri ağırlayacak
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 17.02.2019 10:49:45

Divan Lokanta, yıl boyunca Michelin yıldızlı şefleri ağırlayacak

Divan’ın gurur kaynağı olan ünlü lezzet markası Divan Lokanta, mutfağını 2019 yılının belli dönemlerinde Michelin Yıldızlı Şeflere emanet edecek. Michelin Yıldızlı ünlü şeflerin imza tatlarının yer alacağı özel menülerin misafirlerle bulaşacağı Divan Lokanta, Akdeniz coğrafyasının zamansız lezzetlerini İstanbul’a taşıyacak. Divan Lokanta’nın ilk misafir Michelin Yıldızlı Şefi Locanda Don Serafino Sicilya’dan Vincenzo Candiano, 1-8 Mart tarihleri arasında kendi yorumunu kattığı Akdeniz tatlarını Divan misafirleriyle buluşturacak.

Divan Grubu’nun zarif fine dining mekanı Divan Lokanta, yıl boyunca Michelin Yıldızlı Şeflerin ellerinden çıkan Akdeniz lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunacak. Dünyaca ünlü Michelin Yıldızlı Şefler arasında yer alan Vincenzo Candiano, Akdeniz Mutfağından seçtiği imza yemeklerini Divan Lokanta kalitesiyle misafirlerle buluşturacak.

 

2 Michelin Yıldızlı Şef Vincenzo Candiano Divan Lokanta’da

Michelin Yıldızlı şef ağırlamalarının ilki 1- 8 Mart tarihleri arasında Vincenzo Candiano ile başlayacak. Akdeniz Mutfağının öne çıkan yemeklerini kendi yorumuyla hazırlayan Candiano, damaklarda unutulmaz izler bırakacak.

 

Divan Lokanta, 1- 8 Mart 2019 tarihleri arasında 2 Michelin Yıldızına sahip Vincenzo Candiano’nun seçtiği tatları özel bir menüde bir araya getiriyor. 1 ana menü ve 1 degüstasyon seçimini içeren özel menülerde tarifler Vincenzo Candiano tarafından yeni yorumlanarak Divan Lokanta’nın mutfağında özenle hazırlanacak.

 

Karamelize soğan, kavrulmuş füme badem ve tatlı ekşi vişne coulis sos ile servis edilen Tavada Mühürlenmiş Orkinos ve 3 birbirinden farklı başlangıcın yapıldığı menüde, ana yemekte füme provola peyniri sos, maydanoz klorofili ve kavrulmuş fındık ile tatlandırılan Porçini Mantarlı Fusilli ve diğer 5 ana yemek seçmeli olarak sunuluyor. Eşsiz bir gurme yolculuk sunan menüde, portakal coulis sos, saf sızma zeytinyağı damlaları ve tarçınlı dondurma ile benzersiz uyum yakalayan Ricotta Peynirli Sicilya Usulü Cannoli ve diğer 3 muhteşem lezzet misafirlere tatlı bir son vadediyor. Şarap eşleşmeli olarak sunulan menü öğle ve akşam yemeklerinde benzersiz bir deneyim yaşamak isteyenler için Divan İstanbul’da servis edilecek

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.