Balık etinin lokuma dönüşme sanatı: Lakerda
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 08.01.2019 09:18:40

Balık etinin lokuma dönüşme sanatı: Lakerda

Balıkla yapılan en meşhur mezelerden olan lakerda, torik balığından yapıldığı zaman daha lezzetli oluyor. Son yıllarda torik balığının az bulunmasından dolayı palamutla yapılan lakerdaların aksine Kocaman Balıkçılık’ın geleneksel yöntemlerle yapılan torik lakerdası, lezzet düşkünlerini mutlu ederek farkını ortaya koyuyor.

En taze ürünleri dondurarak ya da marine ederek paketleyen Kocaman Balıkçılık, ürünlerinin çeşitliliğiyle deniz ürünü severleri eşsiz lezzetlerle buluşturuyor. Ürünlerin ulusal marketlerde satılması ise denizden gelen lezzetlere ulaşımı kolaylaştırıyor. Torik balığının tuzla pişirilmesiyle ortaya çıkan lezzet lakerdayı oluşturuyor. Son yıllarda torik balığının maliyetinin çok oluşu satıcıları palamuttan yapılan lakerdalara itse de lakerdanın orijinal lezzeti torik balığından geliyor. Kocaman, orijinal lakerda yemek isteyen herkesin sesine kulak vererek market raflarını 200 gr’lık ya da 1000 gr’lık taze torik lakerdalarla buluşturuyor. Minimum tuz içeren torik lakerdalar binde 1 koruyucu katkılı içerikleriyle de balığın gerçek lezzetini tatmanızı sağlıyor.  Yüzde 100 yerli torik lakerdaların kalibre standardı ve süzme ağırlık tutarlılığı esasıyla paketlenmesi, her ambalajda aynı lezzeti yakalamanıza olanak tanıyor.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.