İnterni sıra dışı çizgileriyle sektöre yön veriyor
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 02.01.2019 13:35:45

İnterni sıra dışı çizgileriyle sektöre yön veriyor

Kurulduğu günden bu yana farklı çizgilerle sıra dışı tasarımların izini süren İnterni, ürünleriyle HoReCa sektörüne yöne veren markalardan biri. Masaüstü ürünler, bar ve mutfak ekipmanları sunan İnterni’nin, ürünleri mutfaklara konuk olmadan önce Gayrettepe’deki showroom’unda beğeniye sunuluyor.

İnterni, 2012 yılında Yusuf Kazaz tarafından kuruluyor. Kazaz, HoReCa sektöründe yenilikçi bakış açısı ve sıra dışı tasarımlarıyla adından söz ettiren İnterni’yi; “Sekiz senedir ağırlıklı masaüstü ürünler, bar ve mutfak ekipmanlarında HoReCa sektörüne çözüm ortaklıkları sunan, devamlı pozitif düşünen, girişimci bir şirketiz. Ürün gamımızın yüzde 95’ini ithal ürünler oluşturuyor. Koleksiyonu oluştururken dünya trendlerini yakından takip edip bu doğrultuda seçimler yapıyoruz. Çalıştığımız tasarımcılar ve üreticiler de aynı bizler gibi farklı ve sıra dışı olanın peşindeler” sözleriyle anlatıyor.
 
“Dünyada alanında belli bir yer edinmiş markaların Türkiye’deki tek distribütörüyüz”
İnterni’nin kurulduğu günden beri sıra dışı olanın peşinden koşarak koleksiyonlarını hazırladığını belirten Kazaz, markaları ve koleksiyonları hakkında şu bilgileri paylaşıyor: “Bu senenin başında sevgili Levent Bingül’ün (Seleks) ön ayak olması ile Narumi markasını koleksiyonumuza ekledik. Narumi dünyada Japon teknolojisi ile üretilen en üst kalite Bone China tabak markalarından bir tanesi. Dünyadaki üst segment zincir otellerin, kalitesinden ve uygun fiyat politikasından dolayı öncelikli tercih ettiği markaların başında geliyor.  En son yaptığımız distribütörlük anlaşmalarından biri Tempcontrol “Sanodegusto” markası.” Ürünün iki ana kola ayrıldığını ifade eden Kazaz, sözlerine şöyle devam ediyor: “Kullandığı teknoloji ile sıcak ve soğuk muhafaza özelliğine sahip tabakların dış görünümlerinde birbirlerinden ve diğer tabaklardan neredeyse hiç farkları yok. İçerilerinde kullanılan teknoloji ile sıcak tabak sofraya servis edildiğinde bu özellik sayesinde 55 derece sıcaklığı 30 dakika boyunca muhafaza edebiliyor, bu aynı şekilde soğuk tabak için de geçerli; onda da 4 derece sıcaklık 30 dakika boyunca muhafaza edilebiliyor. Sanodegosto tabaklar ilk defa önümüzdeki Gastromasa 2018 ve Sirha 2018 organizasyonlarının da görücüye çıkacaklar.”
 
“Gayrettepe önceki showroom’larımızdan hem daha büyük hem de daha merkezi”
Misafirlerini Gayrettepe’de şık bir showroomda ağırladıklarını belirten Kazaz, showroomları hakkında şu bilgileri aktarıyor: “Yeni showroom bize üç farklı salonda üç farklı konsept tasarlama imkânı sunarken misafirlerimize de hayallerindeki masa sunumunu deneyimleme imkânı sağlıyor. Showroom’un bizim gibi görsel duyulara hitap eden şirketler ve kişiler için vazgeçilmez bir unsur olduğunu düşünüyorum. Ürününüzü en ince detaylarına kadar anlatsanız dahi onu göstermeniz veya müşterinize deneyimleme imkânı sunmanız sözlü anlatımınızdan en az 10 kat daha etkili olacaktır.”
 
“Proje üretmemek, yatırım yapmamak sonun başlangıcıdır”
Yiyecek-içecek sektörünün dünyada ve Türkiye’de her geçen gün büyüdüğüne ve çeşitlendiğine dikkat çeken Kazaz, açıklamalarını şöyle noktalıyor: “Biz de yatırımlarımıza devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. En yeni projemiz Tempcontrol ‘Sanodegusto’ markalı ısı korumalı tabaklar, tercihinize göre sıcak veya soğuk muhafaza eden iki seçeneği var, bu markamızı kısa bir süre sonra tüm kullanıcılarının beğenisine sunacağız. Bambaşka sektörlerde yetişip yaptığı işi yemekle birleştiren ve çok farklı konseptler yaratan genç girişimciler var, yeni projeler üretmemek bu gençlere karşı haksızlık olacaktır.”






Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.