Mövenpick Hotel Istanbul’da fondü ve raklet ziyafeti
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 06.12.2018 09:26:13

Mövenpick Hotel Istanbul’da fondü ve raklet ziyafeti

Mövenpick Hotel Istanbul, 1 Ocak – 31 Mart 2019 tarihleri arasında İsviçre’nin en sıcak kış geleneğini keşfetmek isteyen peynir severler için birbirinden leziz raklet ve fondü çeşitlerini beğeniye sunuyor.

İsviçre Alpleri’nden gelen peynirlerle hazırlanan geleneksel peynir fondü, trüf aromalı ve mantarlı peynir fondü ve raklet soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak. Peynir tutkunlarına gerçek bir lezzet şöleni yaşatacak fondü çeşitlerine patates, karnabahar, brokoli ve baget küpleri eşlik ediyor.

Mövenpick Hotel Istanbul’un Baş Aşçısı Giovanni Terracciano’nun gurme dokunuşuyla yeniden yorumlanan dana ve tavuk etli fondü “Bourguignon”, ince doğranmış levrek, somon, karides ve morina balığı ile hazırlanan fondü “Chinoise” da keyfini çıkarabileceğiniz diğer lezzetler arasında yer alıyor. Sevgilinizle baş başa geçireceğiniz romantik bir yemeği mükemmel bir şekilde sonlandırmak için ise taze meyveler ve Mövenpick vanilyalı dondurma ile sunulan çikolatalı fondüyü deneyebilirsiniz.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.