R.E.A.D Café & Bakery yenilenen menüsüyle misafirlerini ağırlıyor
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 08.08.2018 09:48:59

R.E.A.D Café & Bakery yenilenen menüsüyle misafirlerini ağırlıyor

The Grand Tarabya’da, Tarabya Marina’nın göz alıcı manzarasına karşı konumlanan R.E.A.D, yenilenen menüsüyle misafirlerine lezzet ve keyif dolu günler yaşatıyor. Ağustos ayında şehrin keyfine varmak isteyenler için mükemmel bir seçenek sunan mekânda, Executive Chef Selçuk Gönen’in imzasını taşıyan yaratıcı menü lezzet müdavimlerinin beğenisini kazanacak.

The Grand Tarabya’nın özenli servisi ile benzersiz lezzetlerini, misafirleri ile Tarabya Koyu’nun muhteşem manzarasında buluşturan kafe ve restoranı R.E.A.D’in menüsü özel lezzetlerle yenilendi.

 

The Grand Tarabya’nın Executive Chef’i Selçuk Gönen’in özenle hazırladığı yeni menüde “Hollandaise” sos ile sunulan Eggs Royale, sotelenmiş ıspanak, somon füme dilimleri ve sos üzerine eklenen roka yaprakları ile lezzetlendiriliyor. Kuşkonmaz, zeytin ve mozzarella ile hazırlanan, fırından çıkarıldıktan sonra üzerine taze roka yaprakları,rendelenmiş parmesan ve zeytinyağı gezdirilerek servis edilen Kuşkonmazlı Calzone,dana kemiklerinden elde edilen et suyu, süzme yoğurt ve acı biber yağının lezzetlendirdiği Fırınlanmış Kayseri Tepsi Mantısı, antrikotların şefe özel bir yöntem ile marine edildiği ve yine R.E.A.D’e özel bir sosla sunulan Café de Paris Soslu Izgara Antrikot ise kendi müdavimlerini yaratacak. Mekânın tatlı menüsünde dikkat çeken çikolatalı “Pain de Gênes”, kek ve tuzlu karamel eşliğinde sunulan Yer Fıstıklı Enerji Bar ise tatlı tutkunlarının radarına girecek. Hazırlanan marzipan kekin üzerine konan çikolata ganajın donmasının ardından üzerine sıkılan karamel ve son olarak eklenen karamel fındık ve fıstıkla lezzet katılan, çıtır tart üzerinde sunulan tatlı, damaklarda iz bırakmaya aday.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.