Mevsimlerden Yaz Workshop’u ile Usla’da yazın tadını çıkarın
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 23.07.2018 09:43:28

Mevsimlerden Yaz Workshop’u ile Usla’da yazın tadını çıkarın

Yazın en sevilen mevsim olmasında mis kokulu domateslerin hiç payı yok mu? USLA - Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi’nin “Mevsimlerden Yaz ” Workshop’una katılanlar, mevsiminde yetişen domateslerle hazırlanan muhteşem lezzetleri deneyimleyebilirler.

USLA’ nın İstanbul Mecidiyeköy’deki, modern donanımlı eğitim mutfağında, 2 Ağustos Perşembe günü 19.00 – 23.00 saatleri arasında düzenlenecek “Mevsimlerden Yaz” Workshop’una gelen katılımcılar, mis kokulu domateslerle nefis yemekler yapabilmenin ipuçlarını öğrenerek mevsiminde yetişen domatesin yemeğe kattığı lezzeti USLA şefleriyle birlikte deneyimleyebilecekler.

 

“Rosto Domates Özlü Çorba”, “Napoliten Soslu Karidesli Spaghetti” ve “Domatesli Chimuchiri Levrek” gibi domatesin tat kattığı, yaz mevsimine özgü lezzetlerin USLA şefleri tarafından uygulamalı olarak anlatılacağı “Mevsimlerden Yaz” Workshopu’na katılmak isteyenler, biletleri Biletix’ten satın alabilirler.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.