Serafina Vadi İstanbul menü ve konseptiyle misafirlerine ayrıcalık tanıyor
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 22.07.2018 10:31:01

Serafina Vadi İstanbul menü ve konseptiyle misafirlerine ayrıcalık tanıyor

Serafina Vadi İstanbul, ferah alanı ve orman manzarasıyla misafirlerine kendilerini evlerinde gibi hissedecekleri sıcak bir ortam sunuyor. Farklı konsept ve kaliteli menüsüyle de her zaman adından söz ettiriyor. Serafina Vadi İstanbul’un sahibi Metin Şen, “Serafina’da misafirlerimize İtalyan mutfağının birbirinden lezzetli tatlarını sunuyoruz” diyor.

Vadistanbul’da bir alışveriş sonrası insanlara öğle ve akşam yemeği yeme imkânı sunan Serafina Vadi İstanbul, yüksek tavanı ve geniş alanıyla gelenlere rahat bir nefes aldırıyor. Serafina’da menü New York’tan getirilen reçetelerin Türk damak tadına göre sentezlenmesiyle oluşturuluyor. Metin Şen, menülerinin İtalyan mutfağının seçkin lezzetlerinden oluştuğunu, “Menümüzde İtalyan mutfağının favorileri olan pizzalar, makarnalar, carpaccio, salatalar ve tiramisu gibi lezzetler mevcut” sözleriyle anlatıyor.



 
“Yaz sezonu için misafirlerimize üç ayrı menü ile hizmet veriyoruz”
Serafina yaz ayına üç farklı menüyle merhaba diyor. Metin Şen, Serafina’da menülerinin 6 ayda bir değişkenlik gösterdiğini söyleyerek, “Yaz sezonu için misafirlerimize üç ayrı menü ile hizmet veriyor olacağız. Menülerimizin isimleri, Serafina, Serafina Mare ve Sophie. Serafina menüsü misafirlerimizin de bildiği klasik menümüz. Serafina Mare’de, wrapler, sandviçler ve salatalar bulunuyor. Sophie’de ise deniz ürünlerinden kral yengeçleri, ıstakoz, istiridye ve havyarın ön
planda olduğu farklı bir konsept oluşturduk” diyor.
 
“Kaliteyi her zaman yukarıya taşımak için çalışıyoruz”
Serafina her zaman kendini yenileyen bir anlayışla yoluna devam ediyor. Metin Şen, “Mevsime göre menüde ve reçetelerde değişiklikler yapıyoruz. Ürünlerin tazeliği en özen gösterdiğimiz noktalardan bir tanesi. En önemlisi de bir dünya markası olan Serafina markasının reçetelerine çok önem gösteriyor olmamız. Kaliteyi her zaman yukarıya taşımak için çalışıyoruz. Bu sebeple 6 ayda bir menülerimizde değişiklik yapmaktayız” ifadelerini kullanıyor. Istakoz ve mangolu spaghetti all’aragosta en sevilenler arasında Serafina Vadi’de ürünlerin tazeliğine çok dikkat ediliyor. Misafirlerine her zaman üstün kalitede servis yapma ısrarı içinde olan Serafina, kaliteyi her zaman yukarı taşıyor. Metin Şen, en favori yemeklerinden şu sözlerle bahsediyor: “Misafirlerimizin en çok tercih ettiği yemeklerimiz arasında ıstakoz ve mangolu spaghetti all’aragosta, tüm avokado severlerin tercih ettiği san pietro salatası ve di sofia pizzası yer alıyor.”
 
“Dünyanın hiçbir yerinde olmayan lezzetlere sahibiz”
Son yıllarda Türk gastronomisi dünyada görünürlüğünü artırdı. Metin Şen, Türk gastronomisindeki gelişmeden bahsederek, “Türk gastronomisi bugün dünyada çok önemli bir yerde. Dünyanın hiçbir yerinde olmayan lezzetlere sahibiz. Bu da bize lezzet çıtasını hep en üstte tutmayı hedefletiyor” diyor.
 
Serafina yeni şubesini yakın zamanda Bodrum Gündoğan’da açarak yaz aylarında tatil severlere yepyeni lezzetleriyle farklı heyecanlar yaşatıyor.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.