Four Seasons Hotel Bosphorus,Ramazan ayına özel sofraları ile misafirlerini ağırlıyor
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 16.04.2018 10:00:51

Four Seasons Hotel Bosphorus,Ramazan ayına özel sofraları ile misafirlerini ağırlıyor

Tarihi Yarımada’nın eşsiz lokasyonunda konumlanan Four Seasons Hotel Sultanahmet ve Boğaz’ın etkileyici atmosferine sahip Four Seasons Hotel Bosphorus,Ramazan ayının bereketli ve zengin sofraları ile misafirlerini ağırlıyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus, Ramazan ayını birbirinden lezzetli yemeklere ev sahipliği yapan Aqua Restaurant ve Boğaz’ın yanı başında konumlanan Ocakbaşı Restaurant’ta karşılıyor. Otelin Baş Aşçısı Savaş Aydemir ve deneyimli ekibinin hazırladığı Ramazan’a özel tatlar, Boğaz’a hâkim etkileyici atmosferi ile Aqua’da, fasıl grubu ve Türk Sanat Müziği eşliğinde açık büfe olarak misafirlerle buluşuyor. Bu zengin büfede lezzetli iftariyeliklerden, serin şerbetlere, geleneksel zeytinyağlılardan barbekü çeşitlerine kadar geniş bir yelpazeden oluşan seçenekler yer alıyor. Şehrin en leziz dönerlerinden birini sunan Aqua’da, ev yapımı mantı ve sacda börek çeşitlerinin yanı sıra tatlı büfesinde ise baklava, şekerpare gibi geleneksel lezzetler ile iftarların vazgeçilmezi olan sütlü tatlılar sınırsız çay ve kahve eşliğinde sunuluyor.

 

 

Ocakbaşı Restaurant’ta ise misafirler yemeğe leziz çorba ve iftariyeliklerle yapacakları başlangıcınardından kebap ustalarının hazırladığı 5 aşamalı, lezzet şöleni sunan ana yemeklerle devam ediyor.Boğaz’ın serin atmosferinde günün bu en keyifli anı Ramazan ayına özel tatlılar ile çay ve kahve eşliğinde yaşanıyor.

 

 

Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet


Four Seasons Hotel Sultanahmet her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da Tarihi Yarımada’nın kalbinde, geleneksel tatlardan oluşan özel bir açık büfe ile misafirlerini ağırlıyor. Otelin huzurlu avlusunda, yeşillikler içinde yer alan Seasons Restaurant’ın zengin iftar büfesinde salata çeşitleri, mezeler ve zeytinyağlılar, peynir çeşitleri, iftariyelikler, farklı turşu ve zeytin seçenekleri bulunuyor. Ülkemizin yöresel ve geleneksel tatlarından oluşan, özel olarak haftalık hazırlanan sıcak büfe ise Ramazan ayının bereketine yaraşır biçimde her hafta konuklarına farklı menüler sunuyor. Bu değişen haftalık menüler arasında kuzu gerdan çorbası, pastırmalı su böreği, bademli pilav, etli nar ekşili pazı dolması, tereyağlı kekikli mantı, levrek buğulaması gibi lezzetlerin yanı sıra, ızgara istasyonu da et severlerindamak tadına hitap ediyor. Zengin tatlı menüsünde ise Ramazan’ın geleneksel tatlısı güllaç, bademli keşkül, kaymaklı kuru kayısı tatlısı, cevizli hurma tatlısı, baklava çeşitleri gibi tatlılara nar çiçeği şerbeti, demirhindi şerbeti, kızılcık şerbeti, mor fesleğen şerbeti gibi özel Ramazan içecekleri eşlik ediyor.
 

Ramazan ayı boyunca Four Seasons Hotel Sultanahmet’te şirketlere özel iftar davetleri için farklı alternatifler sunuluyor.

 

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.