Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı -
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 12.02.2018 10:21:45

Monochrome’un menüsü kış lezzetleriyle yenilendi

Brasserie konseptini yeni bir yaklaşımla hayata geçiren Monochrome, menüsünü birbirinden lezzetli seçeneklerle yeniliyor. Atıştırmalıklardan akşam yemeğine, salatalardan tatlılara kadar günün her saatine uygun yepyeni alternatifler, Monochrome’un kış menüsünde misafirlerle buluşuyor.

Kış sezonu için Monochrome’un atıştırmalık seçenekleri, menünün yeni bölümü olan “Bar Atıştırmalıkları” altında zenginleşiyor. Monochrome misafirlerinin tercih edebileceği yepyeni atıştırmalıkların arasında Asya usulü tavuk küpleri ve somon kek ön plana çıkıyor. Asya usulü tavuk küpleri aioli sos ve limon dilimleriyle sunulurken, somon kek Meksika biberi reçeli, dereotlu mayonez sos ve lahana slaw salatası ile servis ediliyor. Monochrome’un zengin ve doyurucu salata seçenekleri ise bonfile, roka yaprakları, çeri domates ve parmesan dilimleriyle hazırlanan Insalata Bistecca ile çeşitleniyor.

 

Ana yemeklere eklenen üç mantarlı risotto ve ızgara çıtır somon misafirlere lezzetli seçenekler sunuyor. Üç mantarlı risotto, Porçini, kestane ve istiridye mantarları ile hazırlanıp, bezelye filizleri ile servis ediliyor. Menünün bir diğer yeni lezzeti ızgara çıtır somon ise bezelyeli yaban pirinci yatağında, kuşkonmaz dilimleri ve narenciye sos ile misafirlere sunuluyor.

 

Menüye eklenen diğer seçenekler ise ağız tatlandıran tatlılar. Tatlı severlerin vazgeçilmezlerinden cheesecake’ler, Monochrome kış menüsünde çikolatalı ve Oreolu alternatiflerle yer alıyor. Kırmızı ve köpüksü görünümüyle dikkat çeken Red Velvet; içindeki mascarpone kreması ve portakal jölesi ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Yenilenen menüde yer alan vişneli tart ise meyveli tatlıları sevenler için ideal bir seçenek oluyor.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.