Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı -
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 07.12.2017 09:41:01

La Petite Maison’dan Mezze Maniche

La Petite Maison’un ev yapımı makarnaları, şefin özel reçetesi ile en iyi ve mevsiminde malzemeler kullanılarak hazırlanıyor.

Menümüzde bulunan dört değişik makarna çeşidinde İtalya’dan gelen en iyi durum buğday unu kullanılıyor.

İtalyancadan “kısa elbise kolu” olarak çevrilen “Mezze Maniche”, brokoli, sarımsak, çamfıstığı, fesleğen, parmesan peyniri ve saf zeytinyağı gibi pesto malzemeleri içeren, menümüzde yeni yer verdiğimiz bir lezzettir.

Yemeği ilk olarak birkaç kaşık san marzano çeri domatesinden yapılmış salça ile tatlandırıyoruz. Makarna “al dente” kıvamına geldiğinde, brokoli ve pesto malzemelerini karıştırıp, domates salçasının üzerine alıyoruz. Otumsu bir lezzet katmak için de rendelenmiş caciocavallo manda peyniri ile son rötuş yapılıyor.

En iyi kaliteyi ve taze yemekleri sunmak amacıyla makarnanın yanı sıra ekmek, meyve suları, dondurma ve sorbeler de dâhil her şeyi kendi mutfağımızda üretiyoruz. Bulabileceğimiz en taze mevsimlik ürünleri lokal ve yurtdışından tedarik etmek için sürekli arayış içindeyiz.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.