Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı -
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 05.12.2017 18:09:49

Gastromasa Konferansı’na katılan yıldız şefler FoodinLife’ın yeni sayısında!

FoodinLife dergimizin yeni sayısının kapak konusu III.Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na katılan dünyaca ünlü şefler oldu. Şeflerle ilgili detayları sayfalarımızda bulabilirsiniz. Ayrıca bu sayımızda gastronomi sektörünün kış sezonuna dair pek çok detay bulacaksınız. Dünyadan ve Türkiye’den gastronominin öncü isimleri, markaları ve firmalarıyla bir araya geldik. Çeşitli konu başlıklarıyla sektörün nabzını tuttuğumuz Kasım-Aralık sayımızla lezzet dolu bir yolculuğa çıkmaya hazır olun!

Kapak: III.Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı
Birbirinden başarılı dünyaca ünlü şefleri ‘Ürün’ü konuşmak için bir araya geleceği 3.Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda! İspanya’dan Joan Roca, Diego Guerrero, Paco Torreblanca, Andrea Dopico, Kiko Moya ve Carlos Garcia, Peru’dan Mitsuharu Tsumura ve Virgilio Martinez, Fransa’dan Mauro Colagreco, Bangkok’tan David Thompson, İtalya’dan Gianluca Fusto ve Luigi Taglienti, Yunanistan’dan Stelios Parliaros, Japonya’dan Hiroyasu Kawate, Tayvan’dan James Chen, Bask bölgesinden Joxe Mari Aizega, Bolivya’dan Kamilla Seidler ve İsrail’den Ezra Kedem bu ayki kapak konuklarımız.
 
Dosya: Donuk gıda sektörü
Otel, restoran ve cafe’lerin kurtarıcısı donuk ürünler sadece zaman kazandırmalarıyla değil artık sağlıklı ve lezzetli içerikleri nedeniyle de tercih ediliyor. Donuk gıda firmaları ile bir araya geldik ve hem ürünlerini konuştuk hem de sektörün nabzını tuttuk.
 
Gurmelerden: En iyi makarna adresleri
Yeni sayımızın gurmelerden sayfasında, pratik ama bir o kadar da lezzetli bir besin kaynağı olan makarna yer alıyor. Gurmelerimizin önerileriyle en iyi makarna adreslerini sizler için derledik.
 
Yurt dışı harita: Cheesecake’in dünyadan rotaları
Klasik Amerikan tatlısı olarak bilinen cheesecake’in kökeni aslında Antik Yunan’a uzanıyor. Krem peynir ve yumurtaya, çilekten limona, Nutella’dan Oreo’ya kadar sayısız lezzetin eşlik ettiği cheesecake, her damak zevkine hitap ediyor. Dünyanın en iyi cheesecake yapan mekanlarını sizler için sıraladık.
 
Dosya: Dünyanın en iyi 5 fine dining barı
Keyifli buluşmalara ve özel kutlamalara eşlik eden unutulmaz lezzetlere farklı bir tat katan içeceklerin adresi fine dining barları. Bu iki farklı tadın ahengini sunan dünyanın en iyi 5 fine dining barını sizler için araştırdık. 
 
Yurt içi harita: Tarihi şarküteriler
Türk beslenme kültürünün olmazsa olmaz lezzetleri şarküteri ürünleri. Özellikle kahvaltı sofralarının baş tacı bu ürünler, kimi zaman lezzet dolu bir sandviçe dönüşüyor, kimi zaman sıcak yemeklere konuk oluyor. Türkiye’de en iyi şarküteri ürünlerini bulabileceğini tarihi mekanları sizler için derledik.
 
Elbette bu ayki konularımız bu kadarla sınırlı değil. Çeşitli dosya konuları, en yeni mekânlar, gastronomi dünyasının en son trend’leri, dünyanın en gözde mekanları ve o mekanların başarılı şefleri ile gerçekleştirdiğimiz keyifli söyleşiler, sektör profesyonelleriyle bir araya geldiğimiz Masabaşı Sohbetleri ve daha birçok renkli içeriği sayfalarımızda bulabilirsiniz.
 

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.