Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı -
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 12.10.2017 09:23:49

Lacivert’ten kasım ayına özel lüfer ve rezene lezzetleri

Eşsiz manzarası ve lezzetleriyle misafirlerine her zaman en iyiyi sunan Lacivert, Kasım ayı boyunca mevsimsel lezzetlerde ‘Lüfer’ ve ‘Rezene’yi özel pişirme teknikleriyle sunuyor.

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranlarından olan Lacivert, misafirlerine özel tatlar sunmaya devam ediyor. Lacivert, mevsiminde taze ürünlerle hazırladığı lezzetleri büyük bir titizlikle sunuyor.

 

Lacivert’in Executive Şef’i Hüseyin Ceylan ve ekibi, Kasım ayının en lezzetli balığı olan Lüfer’i en uygun pişirme yöntemi olan ızgarada hazırlıyor. Şef Ceylan, misafirlerle birebir ilgilenerek onların damak tadına göre tercih ettikleri pişirme tekniklerini de özel olarak uygulayabiliyor.

 

Lacivert’in Kasım ayı boyunca dönemsel olarak sunacağı bir diğer özel lezzet ise; Rezene. Çoğunlukla Akdeniz bölgesinde yetişen Rezene, mide şişkinliğini azaltmasıyla biliniyor. En lezzetli hali bu dönemde olan Rezene, et ve balık yemeklerinde garnitür olarak ikram ediliyor. Yemeklere farklı bir aroma katan bu lezzetli ot, lüferin lezzetini daha çok ortaya çıkarıyor.

 

Kasım ayı boyunca misafirlerin damaklarında lezzet şöleni yaşatacak olan Lüfer ve Rezene, Lacivert’in sunumlarıyla ayrı bir tat kazanıyor. Boğazın en nadide noktasındaki konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile Lacivert, mevsimin taze lezzetlerini en özel şekilde hazırlayarak sunmaya devam ediyor.

 

 

Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.