Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı -
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 11.10.2017 10:15:04

Shangri-La Bosphorus’tan yeni brunch konsepti: Surf ’n’ Turf

Dünya mutfaklarından en iyi örnekleri ve çiftlikten masaya konseptiyle mevsimin en taze ve organik ürünlerini barındıran zengin büfesi ile klasik brunchlara yepyeni bir soluk getiren Shangri-La Bosphorus, Istanbul, ızgara et çeşitleri ve deniz ürünleri alternatifleri ile yepyeni brunch konsepti Surf ‘n’ Turf ile iştah kabartan Pazar brunchlarına davet ediyor.

Lezzet tutkunlarını uluslararası gurme kültürlerin farklı tatları ile buluşturan IST TOO, dünya mutfaklarından örneklerle bezenen ve taptaze ürünlerle süslenen pazar brunchlarında et ve deniz ürünlerinin farklı çeşitlerinin sunulduğu büfesinde; bonfile, fileto, antrikot, dana göğsü ve çeşitli kabukluklu ve kabuksuz deniz ürünleri, sushi çeşitleri, ıstakoz gibi birbirinden iştah açıcı lezzetler yer alıyor.

Klasik brunchlardan vazgeçemeyenleri de unutmayan IST TOO, uluslararası deneyimli şefler tarafından hazırlanan geleneksel kahvaltı lezzetlerinden kebap çeşitlerine, kömür ateşinde pişirilen ekmek ve pide seçeneklerinden Türk ve dünya mutfağının leziz zeytinyağlı alternatiflerinden, tatlılarına kadar brunch deneyimini geniş bir yelpazede sunuyor.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.