Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı -
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 17.06.2017 12:45:48

Aşçılar Derneği ve Bahar Grup Radisson İstanbul Şişli’de iftar yemeği gerçekleştirdi

Radisson Blu Hotel İstanbul Şişli İstanbul Aşçılar Derneği ve Bahar Grup organizasyonuyla gerçekleşen geleneksel iftar yemeğine ev sahipliği yapıyor. İftar önde gelen şef, dernek üyeleri ve sektör profesyonellerini ağırladı.

Radisson Blu Hotel İstanbul Şişli İstanbul Aşçılar Derneği ve Bahar Grup organizasyonuyla gerçekleşen geleneksel iftar yemeğinde Aşçılar Derneği Başkanı Fikret Özdemir, geleneksel iftar yemeğine katılım gösterenlere teşekkürlerini sundu. Bahar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar, 1969’da başlayan Bahar Grup hikayesini anlatırken hindi eti kullanmada farkındalık yaratmanın öneminden bahsetti. Bahar, iftar yemeğine katılım gösteren herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından plaket takdimleri gerçekleşti.




Bahar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar, FoodinLife Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Sözen’e teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.


Aşçılar Derneği ve Bahar Grup ortaklığında Radisson Blu Hotel İstanbul Şişli’de düzenlenen iftar yemeğine şef ve sektör profesyonellerinden yoğun katılım oldu. Etkinlik semazen gösterisiyle son buldu.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.