Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı -
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 11.01.2017 - 06:31:02

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de dünya lezzetleri etkinlikleri Tay şeflerden Tayland yemekleriyle başlıyor

İstanbul Marriott Hotel Şişli, 2017 yılında misafirlerini her ay Dünya’nın farklı mutfaklarıyla buluşturacak. 12 Ocak’ta Tay mutfağı ile başlayacak etkinlikler önümüzdeki aylarda İspanyol, Çin, Fransız, Türk, Meksika, Ortadoğu, Japon, Hint, İtalyan ve Alman mutfakları ile devam edecek.

Bangkok’tan gelen deneyimli şef Jasvir Sanghera ve ekibi 12 - 25 Ocak tarihleri arasında İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin misafirlerini Tay mutfağının en beğenilen örnekleriyle tanıştıracaklar. Kış soğuğunda içinizi ısıtacak aromatik çorbalar, Tay yemek kültürünün vazgeçilmezi, sulu yemek anlamına gelen kırmızı ve yeşil köri çeşitleri, farklı zevklere göre et, tavuk ya da deniz mahsulleriyle hazırlanan geleneksel pirinç erişteleri başta olmak üzere bir çok Tay lezzeti menüde misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Yeni yılda yeni lezzetlerle buluşmak isteyen herkes için İstanbul Marriott Hotel Şişli keyifli bir lezzet etkinlikleri serisi hazırladı. Her ay Dünya’nın farklı mutfaklarını konuk edecek olan otel, 2017 yılı boyunca misafirlerine Tay, İspanyol, Çin, Fransız, Türk, Meksika, Ortadoğu, Japon, Hint, İtalyan ve Alman mutfaklarının en beğenilen örneklerini yine bu mutfakların usta şefleriyle sunacak.

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de 2017 Lezzet Etkinlikleri serisi 12 Ocak’ta Tay mutfağı ile başlıyor. 29 yıldır Tay yemekleri üzerine uzmanlaşan Taylandlı ödüllü Şef Jasvir Sanghera, ekibi ile birlikte 25 Ocak’a kadar Tayland mutfağının sembol yemeklerini İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin misafirleri için hazırlayacak.

Kış soğuğunda içinizi ısıtacak aromatik çorbalar, Tay yemek kültürünün vazgeçilmezi, sulu yemek anlamına gelen ve özel baharatlarla hindistan cevizi sütünün karıştırılarak pişirildiği kırmızı ve yeşil köri çeşitleri, farklı zevklere göre et, tavuk ya da deniz mahsulleriyle hazırlanan geleneksel pirinç erişteleri başta olmak üzere bir çok Tay lezzeti menüde misafirlerin beğenisine sunuluyor.

5 yıldızlı uluslararası zincir otellerde Tay mutfağı şefi olarak çalışmasının yanı sıra bir dönem Tayland’da aşçılık okulunda dersler veren ve sadece bu etkinlik için Bangkok’tan İstanbul’a gelen Şef Sanghera, meraklılarına Tay yemeklerini öğretmek üzere aynı tarihlerde İstanbul Marriott Hotel Şişli’de workshoplar da düzenliyor. 

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.