Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Ofiste sağlıklı beslen, mutlu yaşa
İlaç Niyetine “BRC Food Sertifikalı Maden Suyu”
İsveç 360°’da Wasa lezzeti
Levendiz Meyhanesi yeni sezona iddialı girdi!
McCann İstanbul konkurun hakkını verdi
Gıda sektörü 2023'de Bursa’da buluşacak
Rational "Yalın & Yeşil Yönetimi (Lean & Green Management Award 2014 ) Ödülü 2014" ile ödüllendirildi
Bayram sofralarınızı Ekici Peynir ile şenlendirin
Koroplast’la Kurban Bayramı’nda da etleri güvenle saklayın
Arbella'dan bir pakette dört porsiyon
İsveç 360o’da Wasa lezzeti
Didilere ortanca kardeş geldi
Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın beşinci, Six Star Diamond ödüllü D-Hotel Maris’in
Ahmad Tea Detoks doğallığıyla kendinizi yenileyin!
Siemens ankastre setlerde Eylül’e özel indirim kampanyası
En eğlenceli üniversite festivali ETİFEST, “Beyaz Kampüste” ile üniversitelilerle buluşmaya devam ediyor
Pınar müşterisi, en mutlu müşteri
CIPRIANI’den yaza veda lezzetleri
Siemens'ten lezzette ince ayarlı yeni ankastre fırın
Zeynel özgün lezzetleriyle dikkat çekiyor
Koza Gıda'dan profesyonel bir "Deniz Ürünleri Uygulaması"
Uluslararası Marka İnoksan, Uluslararası Kuruluşlar ile Çalışarak Güven Arttırıyor
Sedef Yeni Nesil A.Ş. ekolojik ürün üreticilerine soğuk zincir koruma desteği veriyor, karbon ayak izini azaltıyor
Mucize antioksidan vişne suyu
Zeynel’in yeni şubesi Optimum AVM’de
3M Petrifilm Plakaları 30 yaşında
Gerçek lezzetin adresi “Atelier Real Food”
Has Tavuk Türkiye Milli Şampiyonları arasında
Beylikdüzü % 100 Ekolojik Pazar Yenileniyor!
Hilton Hotels & Resorts, İstanbul Anadolu yakasında ilk otelini açıyor
Peymane Şişhane ile lezzete yeni bir adres eklendi
Etin ustası Filizler Köftecisi’nden İstanbul’a karşı ‘’Steak Pirzola’’
Bebeto şekerleriyle bayramı renklendirin!
Ambalajın ‘Ay Yıldızı’ bu yıl da Anadolu Cam oldu
Vietnamlı tropikal meyve 'pitaya'nın Mersin'de üretimi gerçekleştirildi
Yılın Sosyal Girişimcisi ödülü ‘Yürüyen Işıklar Projesi’nin oldu
Sıcacık bayram kahvaltısı Anonim Türk Bistro’da
Şehrin Lezzet Hareketi; Demak GurmeRUN
TAFED Yönetim Kurulu Toplantısı Eskişehir'de Yapıldı
Et’in Meksikalı yorumu!
 
İmren Marmara
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.