Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan Inosmart
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Bitkisel 'et' üretidi
PGS Hotels World Palace Mutfak Direktörü Recep Yüksel: İyi bir ustanın yanında yetişmek önemli
İngiltere’de “cornish pasty” satışları yılda 300 milyon Sterlin’e ulaştı
Albatros Gastronomi ve Mutfak Yöneticisi Lara Yeteroğlu “ 2002’den bu yana Merrychef ve Blendtec’in olarak Türkiye’deyiz”
El yapımı bayram çikolataları Pera Palace Hotel Jumeirah'da
Elde açılmış börek lezzeti Nefista’da!
Hilton İstanbul Bomonti’nin ödüllü şefinden bayrama özel tarifler
Osmanlı döneminin yemek odasını ‘’Karagöz Mutfakta’’ anlatıyor
EFSA, Beslenme Referans Değerlerini belirledi
İnoksan Ailesi İftar’da buluştu
Unilever ve OSMED İstanbul'daki iftar yemeğinde bir araya geldi
Bayram'da şık ve ayrıcalıklı sofralar
Coupe du Monde de la Patisserie BATTLE ilk defa Türkiye'de!
Dizem Zeytinyağları Gastropark'ta tanıtıldı
Milas Zeytinyağı tescilleniyor
Divan Grubu yurt dışındaki ilk pastanesini Katar'da açıyor
Intermarché'den perakendecilik dersi
Neden Campet kullanılmalı?
Divan çikolataları ve lokumlarıyla bayramlar şeker gibi
Bayram tatlınız Le Pain Quotidien’den
Tarihi saray lezzetleri Faruk Güllüoğlu'nda
Bahçıvan'dan lezzetli tariflerin sırrı: Süzme Peynir
Piliç üretiminde kalite ve lezzetle yükselen marka
Bosch Su Sebili ile bunaltan sıcaklarda soğuk suyunuz hazır
Cipriani Bodrum'da yaza özel yeni lezzetler
Peynirin en tatlı hali: Künefe
Mehmet Yaşin Türkiye'nin mantılarını yazdı
Fatih Karadeniz Pidecisi'nden asırlık lezzet: Demirhindi Şerbeti
Unilever Türkiye Unipro'dan sonra Frita'yı da AAK'ya satıyor
Fındıkta rekolte tahminleri kafaları karıştırdı
The Grand Tarabya'da farklı bir bayram deneyimi
Kahve tutkunlarına dünyadan en iyi 23 kahve durağı
Aşçılar Derneği'nin Geleneksel iftar yemeği Radisson Blu Hotel Şişli'de gerçekleşecek
Şef Yunus Emre Akkor'un yeni kitabı çıktı
Çaykur'un iki yeni fabrikası organik çay üretecek
Tarihi Sarıyer Börekçisi'nin isim hakkı satılıyor
Vera Melissa Restaurant, Luxury Lifestyle Awards’da yarışacak
Beş bin çeşit helal ürün bu fuarda buluşuyor
“Yeşil İş 2014'te 'Değişimi Yönetmek' teması ele alınacak
Mutfağın Yıldızları geleneksel FoodinLife iftar yemeğinde bir araya geldi
 
İmren Marmara
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.