Rational
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Gastromasa Tanıtım yemeği sektörün önde gelen yeme içme yazarlarının katılımıyla gerçekleşti
Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu Eskişehirlileri buluşturdu
Michelin yıldızlı Ramen Restoran ikinci kez açılıyor
Latin America's 50 Best Restaurants listesinin birincisi Central ile Virgilio Martinez oldu
"Fındıkta fiyat artması gerekirken düşüyor"
NESCAFÉ Milano Ispirazione Italiana dünyada ilk kez Türkiye’de
Nestlé Professional “Beverage Academy” ile sektöre değer katmayı sürdürüyor
Wasa’dan glutensiz gevrek ekmek
Zubizu ve d.ream Akademi ile lezzet peşinde
Bilkent Station’da tatlı festivali
Ünlü isimler Beluga’yı hem balık hem de mezeleri için tercih ediyor
FoodinLife'ın medya sponsoru olduğu Makarna Festivali büyük ilgi gördü
Hindistan kuru meyvede hedef ülke oldu
Latin America's 50 Best Restaurants ödülleri verildi
Fransız mutfağına özgü lezzetler
Bask mutfağının yeni yıldızı ve dünyanın en iyi 55'inci restoranının şefi Josean Alija 10 Aralık'ta Gastromasa'da
İmren Plastik Genel Müdürü Murat Savul: “Çikolata kalıpları konusunda geniş ürün gamına sahibiz”
Gemlik Zeytin Festivali 21 Ekim'de başlayacak
Başkentin geleneksel Türk restoranı; Ottoman
İngiltere’nin en iyi restoranı L’Enclume
Kek’s Bakery Yönetici Ortağı Levent Özer: “Lezzet sırrımız; seçtiğimiz kaliteli kakao çekirdeklerinde ve ekipmanlarda saklı”
Şanghay restoranı Michelin yıldızı kazanmasının ardından kapandı
Moskova'nın özel patisserie'si Shantimel
Yabancı firmalar yaş sebze meyve ithali için istekli
Türkiye, dünya bal üretiminde ikinciliğe yükseldi
“Lezzet” mottosundan yola çıkan sıcacık bir mekân; Mums Cafe
Türkiye'nin kabak, lahana ve taze fasulyesi Samsun'dan
Kebapçılardan İsviçre'deki kampanyaya tepki
Latin America's 50 Best Restaurants heyecanı için geri sayım başladı
Korelilerin ömür uzatan içeceği: Baekseju
New York'un en iyilerinden: Jacques Torres
Yeşim Erol yazdı; İspanyol pastacılığı
Kendine has yorumuyla menülerin vazgeçilmez tatlısı “cheesecake”, İnoksan kombi fırınında yapılıyor
Sam Teknik Yöneticisi Seçkin Kakşi: “Her geçen yıl mevcut ürünlerimizin kalitesini arttırarak yeni ürünler sunuyoruz”
Açlığınızı dur “Duran” Sandwiches
Kaliteli çekirdekle lezzetli bir kahve molasının adresi; Coffee Mode
Avrupa’nın en zengin mutfağında neler buldum?
En lezzetli Uzakdoğu Çayı: Omija
Doğal ve sağlıklı lezzetlerle Beşiktaş’ın en yenisi B. BLOK
Yazın en gözde mekanı oldu
 
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.