Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Cihan Çetinkaya: “I. Ulusal Aşçılık Kampı’nın sosyal sorumluluk tarafı çok değerli”
Hazır çorba pazarı 155 milyon TL’ye ulaştı
Yenilenen Richmond Pamukkale Thermal’de Mayıs ayı dopdolu
Bahar yorgunluğunun çaresi süt…
Türkiye yatırımını büyüten KFC restoran sayısını 95’e çıkardı
Anneler Günü’ne sevgi dolu bir başlangıç Richmond Istanbul’da
Simit Sarayı, 2018 yılının sonunda bin şubeye ulaşmayı hedefliyor
40 yıllık köklü deneyimiyle lezzet yolculuğunu sürdüren; Manolya Pastaneleri
‘Anneler Günü’nü Park Bosphorus Hotel’in zengin brunch’ıyla kutlayın!
Şekerci Cafer Erol ikiyüzyıla tanıklık eden markasını modern zamanlarla buluşturuyor
Bellis Hotel Executive Chef’i Ceyhun Aykan: “Yaptığınız yemek sizin kartvizitinizdir”
Nihat Sancar: “I. Ulusal Aşçılık Kampı, öğrencileri sektöre hazırlayacak”
I. Ulusal Aşçılık Kampı’nda “Takım Olma, İletişim ve Liderlik” eğitimi gerçekleştirildi
I. Ulusal Aşçılık Kampı'nda destekçi firmalar ürün eğitimi veriyor
Murat Aslan, I. Ulusal Aşçılık Kampı’nın amaçlarını anlattı
I. Ulusal Aşçılık Kampı’nda eğitimler tüm hızıyla devam ediyor
“Doğal tavuk diye birşey yoktur”
Balığın tatlısı olur mu?
Türkiye’de bir ilk: Ulusal Aşçılık Kampı
1. Ulusal Aşçılık Kampı başladı!
Kadının zarafeti ve gastronominin inceliğinin buluştuğu haber portalı; Food and Woman
Doors Akademi ile lezzet atlasının ilk durağı İtalya!
MSA ile mutfakta 8 haftada pastacılık
Dünyaca ünlü şef Tom Wolfe baklava workshop'unda!
Manavgat Aşçılar Derneği'nden teşekkür mesajı
Çikolatadan antika eserler yapıyor
Narköy'de toplantıların en doğal hali
Nefis bir menü ile yaza merhaba
Shakespeare, yatırımlarına İstanbul’da devam edecek
İstanbul'un İtalyan şeflerinden nefis bir buluşma
1. Ulusal Aşçılık Kampı yarın başlıyor
Süt tozu üretimine yatırım
Ne kadar ödeyeceğinize sizin karar verdiğiniz kafe
Kristal Endüstriyel, projelerle adından söz ettirecek
101 İstanbul Lezzeti'nin keyfini çıkarmak için sayılı günler kaldı
Türkiye'de kinoa yetiştirilmeye başlandı
Unilever 2015’e başarılı bir giriş yaptı
Baydöner İskender Uşak'taki ilk restoranını açtı
Hakan Cambazoğlu: “Fagor, dünyanın en kaliteli ürünlerini üreten ve üst segmente hitap eden bir marka oldu”
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’nde bilimsel gerçekler ve gelişmeler masaya yatırıldı
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.