Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz: “Son zamanlarda dernek sayılarının artmasıyla bir dernek kirliliği oluşmuştur”
TAŞPAKON Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Tufan: “Dernekler ve federasyonlar şahsi menfaatler için değil camiaya hizmet için çalışmalı”
Daniel Humm'dan Las Vegas'ta yeni proje
Dünyaca ünlü şeflerin hikâyelerini dinlemeye hazır mısınız? 10 Aralık'ta İstanbul'da
Yeni Noma belgeseli Tokyo'yu anlatıyor
Yeni menü lezzet anlayışınızı değiştirecek
Dondurmayla en çok yakışan tatlılar Özsüt’te
Etteki indirim tüketiciye haftaya yansıyacak
Üzüm hasadı dönemi başladı
Girişimci ruhlu bilim adamından yerli bir mekân: Çaycı
Ruhani Galiçya’nın dünyevi lezzetleri
Ukrayna mutfağını anlamak için ta Bodrum’a gitmek!
Sadece Alman mutfağına özgü lezzetler
Ünlü şef Michael Mina'dan yeni proje
Modern pastacılığın İtalyan mimarı Gianluca Fusto
Genç ve dinamik bir kahveci: Coffee Sapiens
Burj al Arab'a Michelin takviyesi
Yaz bitmeden yapılacak 20 şey
Tom Kerridge Gloucester Quays Food Festival'da
Colmar'da olağanüstü bir lokanta
Galata’da lezzet ve ambiyans Federal Coffee Company’de birleşiyor
Vedat Milor:"İstanbul’da daha iyisi yok: Adana Ocakbaşı Kurtuluş"
Singapur, 29 Michelin yıldızlı restoranın evi durumunda
Bu işte bir anne eli var; Pastannecim
İzmir’de işini aşkla yapan bir ekip; Bravo Patisserie
Marcel Ravin, Martinique'de restoran açıyor
Singapur'da bir gıda pazarında bulunan mekanlar Michelin yıldızına sahip oldu
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali kapsamında yarışma düzenliyor
Önce demokrasi sonra yerel, temiz ve adil yemek...
MeatCo ile steakhouse lezzeti sahile indi
İstanbul'un kalbinde damaklar fethedilecek
Yeni menü lezzet anlayışınızı değiştirecek
Gastronomi dünyasının en önemli gurme yazarlarından Ahmet Örs, yazılarıyla FoodinLife dergisinde
Kemal Demirasal, yepyeni projelerini FoodinLife okurları için anlattı
"Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir"
Dünyanın gözü onların üzerinde! Miksolojinin en iyilerini FoodinLife sizler için seçti...
Kavurucu sıcaklara karşı Plus Kitchen
Sait Halim Paşa Yalısı F&B Müdürü Ertaç Çamlıbel: “Bu yılın öne çıkan trendleri arasında sağlıklı beslenme önde geliyor”
Frigo-Pak Gıda iflas erteleme istedi
Turizmin kurtuluşu gastronomide
 
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.