Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
4. Geleneksel Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması’nda özel bir plaket töreni düzenlendi
AŞPAFED Başkanı Gökhan Tufan: “Beyaz ceketi giyenler, tek çatı altında bir bütün olmalı”
TAFED Başkanı Zeki Açıköz: “Aşçılar, gelecek nesiller için bayrağı hep yukarı taşımalı”
4. Geleneksel Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması gerçekleşti
Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Özdemir: “Amacımız; Türkiye genelinde birlik olmak”
Üniversiteli Şeflerin Düellosu'nda üçüncülük Onsekiz Mart Üniversitesi'nin!
EDT EXPO'ya keyifli bir atmosfer katan Üniversiteli Şefleri Düellosu'nun ikinciliğini Atılım Üniversitesi kazandı
Göz kamaştıran bir jüri ekibiyle gerçekleşen "Üniversiteli Şeflerin Düellosu"nda birinci Nişantaşı Üniversitesi oldu!
Külsan, Termoset’i Edt Expo’da öne çıkarıyor
Servisistanbul, distribütörlüğünü yaptığı ürünlerle EDT Expo’da
P&G, Türkiye pazarında sağlam adımlarla ilerliyor
3M, yatırımlarıyla Türkiye’de kalıcı olmayı hedefliyor
Group Bostancı, geniş ürün yelpazesiyle EDT Expo’da
Dolfin Gıda, sağlıklı ürünlere ağırlık verecek
Öztiryakiler, mutfak ürünleriyle EDT Expo’nun gözdelerinden
Gündoğdu Gıda’da yüzde yüz yerli üretim yapılıyor
Aşpafed, Giresun lezzetlerini sundu
Şef Gıda, pastacılık ürünleriyle sektöre el atıyor
Akyüz Gıda, Marmara Bölgesi’ni esas alan dağıtım ağıyla gelişiyor
Yiğitoğlu’nda yenilikler ve yatırımlar sürecek
Se Plus, EDT Expo’daki tasarımlarıyla ilgi gördü
Gusse; EDT Expo’da şurup, püre ve gurme soslarıyla ön planda
Kale Gıda, iki tür ürün grubuyla EDT Expo’da
Maun Gıda, ihracatta büyümeyi düşünüyor
Electrolux, fırınlarıyla EDT Expo katılımcılarına hayat veriyor
Bonfilet, projeleriyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor
Gurme, EDT Expo’da “Yarım Kangal”ı ön plana çıkarıyor
Hayat Kimya’dan EDT Expo’da renkli dispanserler
Osmanlı Mutfağı Yarışması'nın üçüncülük ödülünü Matbah Restaurant aldı
Four Seasons, harika sunumlarıyla Osmanlı Mutfağı Yarışması'nın ikinciliğini kazandı
EDT EXPO’da büyük bir şölen yaratan Osmanlı Mutfağı Yarışması’nın galibi The Marmara!
Beşyıldız, EDT Expo’da et ve et ürünleriyle katılımcılara hitap ediyor
Donipa Gıda’dan EDT Expo’da çeşitli, lezzetli ve iddialı adımlar
Hazz Macarons, rengarenk ve lezzetli makaronlarıyla EDT Expo’yu süslüyor
Erlenbacher, doğal ürünleriyle Türkiye pazarına hazırlanıyor
Aşpafed Kütahya mutfağını tanıttı
Keks Bakery, tatlı lezzetleriyle gelişiyor
Hayri Kaptan’da yenilikler devam ediyor
İmpeks, Japon mutfağı ürünlerinde atılıma hazırlanıyor
Gimaş, mutfak ve gemiler için tedarikçi olarak EDT Expo’da
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
3. Ev dışı tüketim gıda ürünleri,sarf malzemeleri, ekipmanları üreticileri ve tedarikçileri fuarı
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.