Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Wolfgang Puck: “İstanbul; sanatı, tarihi ve yemek kültürü ile büyüleyici bir şehir”
Pasta şeflerinin 'dünya kupası' heyecanı Sirha İstanbul'da başlıyor!
Dağın tepesindeki restorana kim gelir demişlerdi ama...
Klasik tatların modern zamanlardaki adresi: Kovan Fırın
Sultanahmet’te lezzet kuyruğu
Okullarda mutfak bahçesi eğitimi keşke bizde de olsa...
Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Ürün Koordinatörü Veli Ercan: "100 yıllık marka gücü ve tecrübesi bizi benzerlerimizden ayırıyor"
Japon Mutfağı’na yenilikçi bir yorum: Maromi
Nezih Müftügil yazdı: Lezzet damak çatlatmaz
Büyük gün 9 Temmuz'da, 37 ünlü şef aynı anda...
Şehrin kahve laboratuvarı: EspressoLab
Marsa Genel Müdürü Adnan Özşahin: “Tercih edilme nedenimiz; sunduğumuz lezzet, kıvam ve performans”
Nar Gourmet Pazarlama Müdürü Aslı Aksoy: “Yöresel çeşitliliğe kıymet veren lezzet tutkunları için ürünler sunuyoruz”
M. Yeşim Erol yazdı: Karamel
Koza Gıda’dan gurmeler için her damlası ayrı lezzette özel yağlar
Dünya mutfaklarının gerillası "Kitchen Guerilla" İstanbul'daydı!
g2m Pazarlama Müdürü Esin Umut: "g2m, profesyonel mutfakların profesyonel ortağı"
Dünyanın en iyi pastacısı: Albert Adrià
Elita Gıda Genel Müdürü İbrahim Ethem Can: "Türkiye’de tek, dünyadaki sayılı entegre tesislerden birine sahibiz"
Five O’ Clock Satış ve Pazarlama Direktörü Ceren Gülpınar Arslan: “Five Senses By Five O’ Clock ile beş duyuya hitap ediyoruz”
İşte 2015'in en güzel ve ilginç oteli!
2025 yılında mutfak masanız sizin yerinize düşünecek!
Bir kültür lezzeti olarak baklava ve Güllüoğlu’ndaki tarihi
Rezervin’den Ramazan’a özel yüzde 20 İndirim
Foie gras Brezilya'da yasaklandı!
Birleşmiş Milletler yetkilileri kuru meyve toplantısı için İzmir'de
Fatih Karadeniz Pidecisi'nin Osmanlı usulü limonata tarifi
Dondurma aşıkları için St. Regis Brasserie'den özel lezzetler
Ramazanın vazgeçilmez yiyeceği pirinç
Kemal Kükrer 1915’den beri tüketicisiyle yürüyor!
Michelin yıldızlı şefler büyüledi
Tadı damakta MŎLA Restaurant
MSA, Ağustos ayında dopdolu eğitim programları ile mutfakta uzmanlaşmak isteyenleri bekliyor
Duru Bulgur'a Kızılay'dan altın madalya
BTA, İSO ilk 500’e girdi
Yaşam gustonuz değişecek!
Patisserie by FoodinLife'ın yeni sayısında taze ve ferah lezzetler sizi bekliyor!
Maksut Aşkar ve Deniz Ahmet Köse'den inovatif enginar tarifleri
Pastacılık sektörü APM’nin iftar yemeğinde biraraya geldi
Ramada Resort Bodrum Genel Müdürü Tayfun Subay: “Gastronomi gelişim ve değişimden beslenir”
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.