Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan Inosmart
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Pando, pazartesi günü tahliye oluyor
YESAM'da Sakatatlar ve Türk Mutfağındaki Kullanım Alanları Semineri
Barry Callebaut Şili'de ilk fabrikasını açtı
Aksaray ay çekirdeği marka olma yolunda
Limon zammı Doğanay'a yansımadı
Lüfer sezonu erken açıldı
EKS Mutfak Akademisi'nde Eylül ayında birbirinden lezzetli workshoplar var!
Tarihi Yarımada’nın lezzet noktası: Tabbah Restaurant
Coffeeshop Company’de Sachertorte ve Viyana Kahvesi
En yeni teknolojileri tasarımla buluşturan ürünlerin adresi: Makpa Dış Ticaret
ETİ'den yepyeni ve ince bir lezzet: Motto
Çiler İlhan Çırağan Palace Kempinski Türkiye Bölge Halkla İlişkiler Direktörlüğüne Terfi Etti
KFC Türkiye'de 25. yılını kutluyor
Rusya'da dört McDonald's şubesi kapatıldı
Gıda sektöründe büyük tartışma
Kayseri-Düvenönü Holiday Inn için imzalar atıldı
Fransız çikolatacılar isyanda: Çikolata şişmanlatmaz!
Yeni Zelandalı araştırmacılar eti yumuşatmak için elektroşok uygulamayı öneriyor
İtalyan mutfağında uzmanlaşmak isteyenler için özel fırsat
Türkiye meyve aromalı maden suyunu sevdi
Gordon Ramsay'den ALS hastalığına farkındalık için buzlu kova şovu
Evren'in köşkü Osmanlı Kahvecisi oldu
Four Seasons Resort Bali, aşçılık akademisi açtı
The Ritz-Carlton aplikasyonunu yiyecek içecek siparişleri için geliştirdi
McDonald's süpermarketlerde paket kahve satacak
Özsüt Çikolata ile prestijli hediyeler
Komşufırın'dan yepyeni mini sandviçler
Caffè Nero’da çileğin en tatlı hali: Çileklim
Estuz, 2015 yılında 20 ülkeye ulaşmayı hedefliyor
TAŞFED'den TAFED'e cevap
Dünyanın en zengin 9 şekerlemecisi
Sirha’dan bir ilk daha: Dünya Pastacılık Yarışması Battle
Swiss Airlines yolcularına Chocolat Frey'in çikolataları ikram edilecek
Tropicana Afyon Vişne ile Geyve Ayva Nektarı, Üstün Lezzet Ödüllü
Gaziantepli usta, şerbetçiliği internetten dünyaya tanıtmaya çalışıyor
Türkiye sofralık zeytin üretiminde dünya birincisi olacak
Buse Terim’in, şık sofralara ilham veren önerileri Crate and Barrel’da
23 Ağustos'ta geleneksel et yemekleri Kentplaza’da yarışıyor, Özgür Şef not veriyor!
Morini Terrace'ta Jazz Jam Sessions
Muratbey Avrupa’ya know-how ihraç edecek
 
İmren Marmara
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.