Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Kalplerin şefi anneniz için en lezzetli workshoplar MSA'da
Divan'dan Anneler Günü'ne özel bir pasta!
Türkiye'nin ilk "Slow Food Köyü" Çeşme'de
En güzel Kapadokya zamanını Museum Hotel'in farkları ile keşfedin
Uzmanlar Ramazan'da sütlü tatlıları öneriyor
Prizenliler Festivali'nde 4 saatte pişen Fliya
Shake Shack’ten Anneler Günü’ne özel sürpriz
Nestlé 150. yılında “İyi Beslen, Mutlu Yaşa” programıyla Türkiye’de 150 bin kişiye ulaşacak
Ünlülerin tercihi, En İyi Gülen Esnaf, Mari
Gıda ve gıda bileşenleri endüstrisinin ortak buluşması Fi Istanbul 2016, ziyarete açıldı
Big Dessert'te meyve karnavalı
Gurmeler, İstanbul'un en iyi sushi mekanlarını seçti!
Ladurée, Mayıs ayında Akasya Acıbadem'de açılıyor!
Prototype’da No2'nin her bir köşesinde ayrı bir lezzet!
Divan’dan Anneler Günü’ne unutulmaz anlar
Şehrin en ikonik oteli Radisson Blu Hotel Ataköy’den Anneler Günü’ne özel brunch
Mövenpick Hotel Istanbul’da geleneksel Ramazan sofralarının keyfi...
Anne reçeli bu defa Le Pain Quotidien'den
Barilla, geleceğin aşçılarına eğitim verdi
Avrupa tıbbına göre 'Beslenme Semineri'
Hilton Worldwide “Otel ve Konaklama Sektörünün En Beğenilen” otel markası seçildi
Titanic Deluxe Bodrum kapılarını açtı
Unutulmaz bir Anneler Günü kahvaltısı için St. Regis Brasserie
TAŞPAKON’un yarışma serisi Çanakkale ile devam ediyor
Gaggenau, ev mutfaklarında Sous Vide pişirme için iki profesyonel cihaz sunuyor
The Grand Tarabya’nın düğün pastalarında sadelik de var şatafat da
Troy Group Gıda Mühendisi Ahmed Abbasov: “İtalyan kalitesini Türk hammaddelerini kullanarak piyasaya sunuyoruz”
Engelsiz Balkan Platformu açılış ve ödül töreni Saraybosna'da gerçekleşecek
Hilton İstanbul Bosphorus’da Boğaz'a karşı balık keyfi
Hudson’a varoluşçu bir yolculuk
Dünyanın en pahalı çayı Çin'de yetişiyor
Manisa İtalya mı oluyor?
2. Tokat Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası coşkulu bir tören ile sona erdi
Sağlığınızı Sankara Fonksiyonel Zeytinyağı ile koruyun
Sağlıklı lezzetlerin adresi Plus Kitchen, artık Anadolu yakasında!
Diversey Care, Mengen Aşçılık Kampı’nın bu yıl da destekçisi oldu
Renkli annelere tatlı seçenekler
Elit Çikolata, müşterilerin isteğine göre reçeteler ve hammaddeler uygulayarak üretim yapıyor
Conrad İstanbul Bosphorus’da klasik çizgide sağlıklı pastalar
İzmir’de bir Fransız esintisi: Arpege Patisserie
 
Golf Dondurma
Protel e-dönüşüm
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.