Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Lahmacunun standartla imtihanı!
Marmarabirlik, 2015’i yerel zincir yılı ilan etti
Kalamış Posh’ta aşk ve lezzet dolu saatler
Starbucks kahve deneyimini yeniden tanımlıyor
Burger King kendi Sos-Ye-Log’larını yetiştiriyor
7. Altın Kep Aşçılar Yarışması ödüllerin takdim edildiği bir gala yemeği ile sonlandı
Yıldız Holding “Sorumlu Beslenme İletişimi” ilkelerini açıkladı
Programın özel konuğu: THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ‘Lezzet Peşinde’ bu hafta Rize’de
Sbarro 20 bin çocuğa pizza eğitimi verdi
Dr.Oetker’den beklenen lezzetler
Euro-Toques Türkiye üye alımına başladı
Manifesto, Shangri-La Bosphorus, İstanbul ile el sıkıştı
Çanakkale ve Eskişehir’de iki DoubleTree by Hilton oteli yakında kapılarını açacak
26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nı iki günde 24 bin kişi gezdi
Koska 2015’te yüzde 25 büyüme hedefliyor
T.C İçişleri Bakanlığı Euro-Toques, Avrupa Aşçılar Birliği Türkiye şubesi kuruluşunu onayladı
TAFED Kurucu Üyelerinden Fahir Telli; "Antalya gastronomisi dünyaya hizmet veriyor"
Süt ile acı biberden reçel üretiyorlar
Siyah pirinç evlere girdi
Kendine hayran bırakan lezzet; Karadeniz'in incisi Hamsiköy fırın sütlacı
Şehrin en gözde adresi Sunset Grill & Bar'da aşkınızı tazeleyin
Zuma’dan İstanbul'a özel 15 yeni kokteyl
Ekol Gıda, ürünlerini Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda sergiliyor..
İnoksan, büfe ekipmanları ile Anfaş Fuarı'nda!
Koza Gıda en yeni ürünleri ile Anfaş Fuarı'nda
Ülker, Anfaş Fuarı'nda Altın Kep Aşçılar Yarışması'nın sponsorları arasında..
Evinoks'un ürünleri Anfaş Fuarı'nda büyük ilgi görüyor..
Çay ve onu vazgeçilmez yapan dünya yolculuğu
Hiç güneş ışığı içtiniz mi?
Anfaş Hotel Equipment Fuarı sektörün önde gelenlerini bir araya getirdi
Altın Kep Aşçılar Yarışması coşkuyla devam ediyor
Mandalinadan dolma ve peynir yaptılar
Milli aşçılar Ataşehir Bulvar 216’da buluştu.
Sevgililer gününün en romantik adresi; A'jia
Otel tedarik hijyen forumu ve sergisi beşinci kez gerçekleşecek
7. Uluslararası Antın Kep Aşçılar Yarışması Anfaş Fuarı'nda..
26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı yoğun ilgi ile başladı!
Rudolf’tan aşk dolu sevgililer günü menüsü
En romantik anlar P.F. Chang’s’te yaşanır
Uluslararası lezzet ödüllü sucuk
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
worldchocolatemasters.com
3. Ev dışı tüketim gıda ürünleri,sarf malzemeleri, ekipmanları üreticileri ve tedarikçileri fuarı
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.