Rational
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
FoodinLife Gastronomi Yayınları'ndan bayram mesajı
Chef's Table 3. sezonuyla Eylül'de başlıyor!
Sık yapılan 5 kahvaltı hatası!
Palomar Bar& Restaurant'ta eğlence başladı!
Yakala Pişir 24KITCHEN ekranlarında!
d.ream Akademi amatör eğitim programları Ekim ayında da tüm hızıyla devam ediyor
Gıda ve ambalaj sektörleri buluşuyor
İtalya’da hayatta kalanlara “Amatriciana Soslu Makarna” yiyerek yardım et
Alex Atlamazoğlu ile Boğaz’dan Akdeniz havzasına lezzet yolculuğu
Doğuş, Anadolu mutfağını küresel sofraya taşıyor
Gelato'nun anavatanı İtalya'da en iyi dondurma ve gelato mekanlarını sizler için seçtik
Fermantasyon konusunda önemli bir yapıt: Yannick Alleno, ikinci kitabı ‘Terroirs’ı yayınladı
Chefs(R)evolution, Hollanda'da gerçekleşecek
20 damacana su harcamadan da 1 kg domates yetiştirmek mümkün
Sheraton Çeşme mutfağında Ege’den lezzetler
Sonbaharda kaçış noktası: Babylon Kilyos
Electrolux Ideas Lab yarışmasına başvurular başladı
Kuru incirde yeni sezon başlıyor
Zeelandia Genel Müdürü Ertuğrul İşler: “Ar-Ge gücümüz ile ön plana çıkıyoruz”
43 yıllık geçmişiyle Rize Çayeli’nin efsanesi; Lale Lokantası
Gastronometro tariflere sanat kattı, Stevie Ödülleri’nde birincilik kazandı
Aktar Baharat Üretim ve Satınalma Sorumlusu Neslihan Işık: “En hijyenik ve en lezzetli baharat çeşitleri ile çeşnileri hazırlıyoruz”
René Redzepi, Tennessee'de böğürtlen çiftliğinde yemek yapacak
Vegan pazarı büyüyor
Metro, HORECA Fırsat Haftası ile 18 mağazada yüzlerce müşterisiyle buluştu
'Ne veriim abime' marka olma yolunda
Sessiz sedasız incir hasadı
Glutensiz yemekler bulabileceğiniz mekanlar
Magnific Hotel Bodrum Executive Chef’i Halil Uzun: “Bodrum’da turizm 12 aya çıkarılmalı”
Jamie Oliver’den yardım kampanyasına destek
Benim Çinli zengin sevgilim
Limonun fiyatı 12 liraya kadar çıktı
Michelin yıldızlı şefler yarışma için sıralandı
Komşuda balık bol, bizde yok, çünkü...
İstanbul’da lezzet terasa çıktı
Fatih Sultan Mehmet’in, Kanuni’nin sofrasındaki yemekler Deraliye Restoran’da
Şef Simon Rogan’ın restoranı L’Enclume bir kez daha zirvede
Organik arıcılığa devletten destek
Hapimag Resort Sea Garden Executive Chef’i Hüseyin Bölük: “Her şey dahil sistem herkes için zarar”
Japon mutfağının lezzet samurayları
 
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.