Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan Inosmart
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
The MSA yollara düşüyor, tanıtım günleri başlıyor
Little Caesars'ın kocaman adımı
Gıda Ar-Ge Proje Pazarı ile hedef büyük
Laduree ile keyifli lezzetler
En zengin seçenekleri ile bir fincan çayın en leziz adresleri
Donipa, Anfaş Food Product'ta Böreğim ve Mr. Doni markalarıyla beğeni topluyor
Yemek kültürümüzün baş tacı kahvaltının en iyi mekanları
Kim 500 milyon dolar kaybetmek ister?
St. Regis Venice San Clemente Palace, benzersiz bir deneyime davet ediyor
RestoranPaneli.com ile tüm işletmeler bir sonraki şubesini internette açıyor
TAFED Başkanı Zeki Açıköz: "Kendi topraklarımızdaki zengin ürünlere sahip çıkmalıyız"
Rational pişirme teknolojisini yeni bir seviyeye taşıyor
Wyndham Grand İstanbul Levent, Ace of M.I.C.E. fuarı’nda yerini aldı
Rational, Hilton Worldwide EMEA Fuarı 2015`e Gold Sponsor Oldu!
Anfaş Food Product 2. gününde de dopdolu!
Bosphorus Brewing Company'den Meksika'ya Yolculuk
ACE of M.I.C.E. Exhibition vakti
Alancha İstanbul, açıldı
Paşafırını yeni şubesiyle Bahçeşehir’de hizmet verecek
Türk pilici, Brezilya ve İran’a yem yapılıyor
Burger@’ten kendi işini kurmak isteyenlere fırsat
Sosis tutkunlarına müjde: Hot Dog Palivor Çiftliği Bebek’te
Sara’nın Kuzey Mutfağı, 24Kitchen’da
Le Pain Quotidien lezzetleri, catering hizmetiyle servise hazır
TAFED Yönetim Kurulu Üyeleri Ülkeler Arası Yemek Kültürü Etkinliği'nde bir araya geldi
TAFED Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş: “Ülkeler Arası Yemek Kültürü Etkinliği ile Türkiye turizmine ve gastronomisine katkı sunmayı hedefliyoruz”
TAFED'in düzenlediği "Ülkeler Arası Yemek Kültürü Etkinliği" Anfaş Food Product'ta!
Anfaş Food Product Fuarı misafirlerini ağırlamaya başladı
W Istanbul’dan 34 dakikalık lezzet molası
Genç mucitlerin projeleri yarışacak, ihracat yeni açılımlar kazanacak
Bayraktar: "Üretimde hedefimiz dünya ikinciliği"
ISS Culınary Team, 9. Uluslararası Güney Avrupa Yemek Yarışması’na katılıyor
KasapDöner, ilk yurtdışı yatırımını Kıbrıs’a yaptı
The Grand Tarabya'da Boğaz'a karşı Pazar Brunch'ı
Anfaş Food Product ve Bevex fuarları yenilikleriyle yarın kapılarını açıyor
Türk Mutfağı Ve Usta-Çırak İlişkileri Paneli Ankara’da gerçekleştirilecek
Mutfaklarda deniz tuzu kullanımı artıyor
Rational Ibatech 2015 Fuarı’nda!
Electrolux, yeni görsel kimliği ile markasını ileriye taşıyor
Reis Gıda Hong Kong’a ihracat yaptı, 4 kıtada 20 ülkeyi geçti
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
worldchocolatemasters.com
3. Ev dışı tüketim gıda ürünleri,sarf malzemeleri, ekipmanları üreticileri ve tedarikçileri fuarı
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.