Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Bakliyatlı lezzetlerde kapanış
Londra Müzesi’nde şeker sergileniyor
Bakliyatlı lezzetlerde sona doğru
Baydöner Türkiye'deki 106. şubesini açtı
Bizans'ın sıradışı sofrası Mart ayında IWSA'da
Karacan Mutfak Sanatları Okulu dünya standartlarında aşçılar yetiştiriyor
Nar Gourmet, çikolatalı reçelleri ile hayata mutluluk katıyor
Yeni gurme lezzetler Banvitburada.com’da
Fırıncılar Milli Takımı, Paris'te yarıştı
Flora by Develi, Sevgililer Gününe özel bir program hazırlıyor
Eataly'nin yeni lezzet durağı "Insalateria" açıldı
Efsane lezzet yaprak sarma Meal Box farkıyla
Ünlü şef Albert Adria, 50 gün boyunca Londra'da
ETÜDER'in yıllık değerlendirme toplantısı yapıldı
Bakliyatlı lezzetlerde ikinci gün sona erdi
Blue Food Professional, ürünlerini ilk defa Anfaş Food Product 2016’da görücüye çıkardı
Genç barmenler yarışıyor
Bakliyatlı lezzetler devam ediyor
Türk yeme-içme sektörünün duâyen ismi Erol Kaynar, FoodinLife’ın kapak konuğu oldu
Karadeniz’e kruvaziyer turizmi ile 1 milyon turist çekebiliriz
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, 33 otel arasında dünyada birinci oldu
MSA ekmek alanında uzmanlaşmak isteyenlere dopdolu bir program sunuyor
Arda Türkmen Akasya Sohbetleri’ne konuk oldu
“Köşebaşı” Körfez Bölgesi’nde atağa kalktı
Anadolu Lezzetleri Buluşması’nın ikinci durağı Akdeniz Çanağında, Adana’daydı
Ferah Mekan, natürel lezzet: Mr. Meat Steakhouse
Mövenpick Hotel Istanbul'da Kadınlar Günü kutlaması
Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un dayanılmaz lezzetleri sizi bekliyor
The Galliard'ın Aşk Tatlısı özel leziz menüsüyle sizleri bekliyor
Fransa Sarayı’nda aşk dolu lezzetler, İnoksan mutfağında hazırlanacak
İmren Marmara füme ve marinasyon ürünleriyle ANFAŞ Gıda Fuarı'nda yerini aldı
TAŞPAKON, 90 günde 7 büyük organizasyon ile bir ilke imza atıyor
Museum Hotel'e ünlü şef Murat Bozok'tan ilham veren lezzetli dokunuşlar
Emporio Armani Ristorante'de çok özel bir Sevgililer Günü
Tom’s Kitchen İstanbul’dan Sevgililer Günü’ne özel lezzetler
TAFED, fuara renk ve lezzet katıyor
En lezzetli workshop'lar Mart ayında MSA'da!
Pesto Italiano'da pizza aşkına!
Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’nın gıda ve gıda bileşenleri endüstrisi dördüncü kez Fi Istanbul 2016’da biraraya gelecek…
‘Baylo’da buluşalım’
 
Protel e-dönüşüm
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.