Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Doors Akademi'de Şubat Ayı için Birbirinden Özel Workshoplar
Eklenme Tarihi : 13.01.2014 - 09:00:14
Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi’nin Şubat programında pek çok eğlenceli workshop, mutfakta harikalar yaratmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor.
Doors Akademi’nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor.  Arçelik’in ana sponsorluğunda, Illy ve Ülker Eksper’in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi’nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Şubat ayı eğitimlerinde ‘Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden ‘Şık Lezzetler’e, ‘Tatlı Aşkına!’dan ‘Taptaze Makarnalar’a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Sevgililer Günü’nde ‘Aşkla Pişirin!’

3 Şubat’taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Şubat’ta eğitmen Yahya Tayfun Karayel tarafından verilecek Şık Lezzetler eğitimine katılanlar, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerini sezonun meyve ve sebzeleri ile hazırlamayı öğrenecekler.

Eğitmen Tuncay Şahin’in 12 Şubat’ta vereceği Tatlı Aşkına! eğitiminde katılımcılar, Sevgililer gününün hazırlıklarına önden başlayacaklar ve bu özel gün için en güzel tatlıları yapmayı öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vereceği Aşkla Pişiriyoruz! eğitiminde, ‘Sevgililer günü yaklaşırken ne hediye alsak?’ diye yaşadığınız o tatlı telaşa tatlı bir çözüm getiriyor ve katılımcılara unutulmaz bir akşam yemeği hazırlamanın püf noktalarını öğretiyor.

19 Şubat’taki Saraylılar eğitimine katılanlar, eğitmen Mehmet Fatih Ezer eşliğinde sofralarına ihtişam katacak Saraylı lezzetleri hazırlamayı öğrenecek. Eğitmen Ayşe Azzaro’nun 20 Şubat’ta vereceği Taptaze Makarnalar eğitiminde taptaze ev yapımı makarnalar yapmanın keyfine varacaksınız. 25 Şubat’ta eğitmen Bahar Kahraman eşliğinde verilecek Renkli Saatler eğitiminde ise rengârenk şeker hamurlarıyla süsleyeceğiniz kurabiyeleriniz ve cupcake’lerinizle eğlenceli ve bir o kadar da lezzet dolu bir eğitim sizi bekliyor.

Şubat ayının son workshop’unda ise 26 Şubat’taki Denizin Derinliklerinden eğitiminde, katılımcılar eğitmen Oğuz Demirelli eşliğinde deniz ürünleri hazırlama teknikleri ile ilgili püf noktalarını da öğrenebilecekler.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi’de Arçelik’in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
FoodinLife'ın 35. Sayısını e-dergi olarak okuyun!
İmpeks Yamasa Sos ile Sukiyaki yemeği
Buğday stoğu 5 yılın en yüksek düzeyine ulaşacak
Rekolte düştü salça fiyatları şaşırtıyor
Baharat ve şifalı bitkide fiyat patladı
'Gıda fiyatlarında dalgalanma sürecek'
SIAL gıda fuarı Paris'te açıldı
Coca Cola'dan Pakistan’a 300 milyon dolarlık yatırım
"Yiyebildiğiniz Kadar Istakoz" Her Pazar IST TOO'da
P.F. Chang's'in yaratıcısı Philip Chiang İstanbul'daydı
Lezzetin doğuşuna yolculuk: Go Meso
Hindistan'a büyülü yolculuk
Şeker ya da oyun? Bar 212’de karar verin
Divan'da şehre dönüş muhteşem olacak
TÜRK REÇELLERİ WALLMART'A İNGİLTERE'DEN GİRDİ
Zeytinde yüzde 40 kayıp var
Salçaya yüzde 40 zam yolda
P.F. Chang's'in yaratıcısı Philip Chiang İstanbul'daydı
Zeytinyağlı somon lezzeti Dardanel imzasıyla sofralarda
Boğaz ve Koru manzarası eşliğinde Anonim’de doğal kahvaltı keyfi
ÇİĞ KÖFTE SUŞİYE DÖNÜŞTÜ
Bursa Gastronomi Yemek Yarışması'nın mutfakları İnoksan'a emanet!
“Fratelli la Bufala - Leventoft“ Napoliten Mutfağı ve gurme Napoli pizzası sevenlerin klasik buluşma noktası
Prestijli Mutfak Sanatları Okulu FERRANDI bünyesindeki ‘Samsung Mutfak Okulu’ Paris’te Açılıyor
Palmarina Bodrum dört mevsim çok renkli
Canopy by Hilton’a merhaba deyin
Divan Grubu, g2m işbirliğiyle ev dışı tüketim sektöründe büyüyor
Waffle House lezzetlerini yeni sezona hazırladı
Dünyanın en büyük ev tipi fırını Gaggenau BX280
Londra Hotelympia Aşçılar Yarışması
Ünlü şef Tom Aikens Türkiye’de lezzet keşfine çıkıyor
Eksper Gıda Facebook'ta
Alaska Frigo'yu Eti satın aldı
Kasım’da aşk Özsüt ile bambaşka…
Knorr 1 Milyon çocuğa okul yemeği bağışlayacak
Leziz aşureler için püf noktaları
Midye hiç gurme olmamıştı!
Hindistan'a büyük yolculuk
Altıncı yılını kutlayan Restoran Haftası’ndan ustalara saygı menüleri!
Öğünleriniz Fauchon Paris’ten
 
İmren Marmara
worldchocolatemasters.com
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.