Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Günaydın Et, Doğuş Holding ile Ortaklığa Gidebilir
Eklenme Tarihi : 20.12.2013 - 10:17:46
Akşam Gazetesi'nden Orkun Bulut'un haberine göre; Ali Sabancı'nın patronu olduğu Esas Holding'le flörtü olumsuz sonuçlanan Günaydın Restoranlar zinciri Ferit Şahenk'le ortaklığa çok yakın. Doğuş çatısı altındaki D.ream, Günaydın'la anlaşmak üzere. Hedef, restoran zincirini dünyaya açmak.
Yeme-içme sektöründe satın alma rüzgarını başlatan isim Ferit Şahenk, çok konuşulacak bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Nusr’et ile sektöre giren, daha sonra Doors Grubu’nun tümünde büyük hissedar olan, Go Mongo’ları bünyesine katan Doğuş Holding’in yeme-içme sektöründeki iştirakı D.ream, Günaydın ile anlaşmak üzere. 
 
Daha önce Ali Sabancı’yla masaya oturan Günaydın yetkilileri şartlar ve projelerde uzlaşmaya varamamıştı. Dubai Emiri El-Maktum’un da istediği Günaydın’a son teklif Ferit Şahenk’ten geldi.
 
Geçtiğimiz hafta Günaydın’ın ortaklarından Cüneyt Asan’la bir yemekte biraraya gelen Ferit Şahenk, markayı çok istediğini üstüne basarak söyledi. Azumi Group’la ortaklığı sayesinde uluslararası bağlantılar kuran Şahenk’in şirketi D.ream, Günaydın’la dünyaya açılmayı hedefliyor. Yapılan araştırmalarda mevcut fast-food zincirlerinin isimlerinin eski popülerliğini yitirmesinin ardından yeni markalara olan ihtiyaç sürekli vurgulanıyor.
 
Ferit Şahenk’in Nusr’et deki ortağı Nusret Gökçe’yi Cüneyt Asan’ın yetiştirmesi tatlı bir tesadüf. Nusret Gökçe, Günaydın’dan  ayrılıp kendi mekânını açmıştı.
DOĞUŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Günaydın’ın köfte & döner konseptiyle dünyada ihtiyaç duyulan yeni fast-food markası  boşluğunu doldurmayı  hedefliyor. D.ream-Günaydın ortaklığı gerçekleşirse dünyada ve Türkiye’de 2  yıl içerisinde 10 şube açılacak. Köfte& Döner’in haricinde steak house ve kebapçılar da dünyaya açılacak. Konuyla alakalı açıklama yapmaktan kaçınan Cüneyt Asan, görüşmelerin sürdüğü bilgisini verdi.

Kaynak: Akşam
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Levendiz Meyhanesi yeni sezona iddialı girdi!
McCann İstanbul konkurun hakkını verdi
Gıda sektörü 2023'de Bursa’da buluşacak
Rational "Yalın & Yeşil Yönetimi (Lean & Green Management Award 2014 ) Ödülü 2014" ile ödüllendirildi
Bayram sofralarınızı Ekici Peynir ile şenlendirin
Koroplast’la Kurban Bayramı’nda da etleri güvenle saklayın
Arbella'dan bir pakette dört porsiyon
İsveç 360o’da Wasa lezzeti
Didilere ortanca kardeş geldi
Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın beşinci, Six Star Diamond ödüllü D-Hotel Maris’in
Ahmad Tea Detoks doğallığıyla kendinizi yenileyin!
Siemens ankastre setlerde Eylül’e özel indirim kampanyası
En eğlenceli üniversite festivali ETİFEST, “Beyaz Kampüste” ile üniversitelilerle buluşmaya devam ediyor
Pınar müşterisi, en mutlu müşteri
CIPRIANI’den yaza veda lezzetleri
Siemens'ten lezzette ince ayarlı yeni ankastre fırın
Zeynel özgün lezzetleriyle dikkat çekiyor
Koza Gıda'dan profesyonel bir "Deniz Ürünleri Uygulaması"
Uluslararası Marka İnoksan, Uluslararası Kuruluşlar ile Çalışarak Güven Arttırıyor
Sedef Yeni Nesil A.Ş. ekolojik ürün üreticilerine soğuk zincir koruma desteği veriyor, karbon ayak izini azaltıyor
Mucize antioksidan vişne suyu
Zeynel’in yeni şubesi Optimum AVM’de
3M Petrifilm Plakaları 30 yaşında
Gerçek lezzetin adresi “Atelier Real Food”
Has Tavuk Türkiye Milli Şampiyonları arasında
Beylikdüzü % 100 Ekolojik Pazar Yenileniyor!
Hilton Hotels & Resorts, İstanbul Anadolu yakasında ilk otelini açıyor
Peymane Şişhane ile lezzete yeni bir adres eklendi
Etin ustası Filizler Köftecisi’nden İstanbul’a karşı ‘’Steak Pirzola’’
Bebeto şekerleriyle bayramı renklendirin!
Ambalajın ‘Ay Yıldızı’ bu yıl da Anadolu Cam oldu
Vietnamlı tropikal meyve 'pitaya'nın Mersin'de üretimi gerçekleştirildi
Yılın Sosyal Girişimcisi ödülü ‘Yürüyen Işıklar Projesi’nin oldu
Sıcacık bayram kahvaltısı Anonim Türk Bistro’da
Şehrin Lezzet Hareketi; Demak GurmeRUN
TAFED Yönetim Kurulu Toplantısı Eskişehir'de Yapıldı
Et’in Meksikalı yorumu!
Ev yapımı ve katkısız ürünler hazırlamak isteyenlerin yeni adresi; Kliksa...
Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, Art International’da da çocukları sanat ile buluşturacak
Feshane Balıkesir Günleri'nde Yörsan lezzet rüzgarı esti
 
İmren Marmara
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.