Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Günaydın Et, Doğuş Holding ile Ortaklığa Gidebilir
Eklenme Tarihi : 20.12.2013 - 10:17:46
Akşam Gazetesi'nden Orkun Bulut'un haberine göre; Ali Sabancı'nın patronu olduğu Esas Holding'le flörtü olumsuz sonuçlanan Günaydın Restoranlar zinciri Ferit Şahenk'le ortaklığa çok yakın. Doğuş çatısı altındaki D.ream, Günaydın'la anlaşmak üzere. Hedef, restoran zincirini dünyaya açmak.
Yeme-içme sektöründe satın alma rüzgarını başlatan isim Ferit Şahenk, çok konuşulacak bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Nusr’et ile sektöre giren, daha sonra Doors Grubu’nun tümünde büyük hissedar olan, Go Mongo’ları bünyesine katan Doğuş Holding’in yeme-içme sektöründeki iştirakı D.ream, Günaydın ile anlaşmak üzere. 
 
Daha önce Ali Sabancı’yla masaya oturan Günaydın yetkilileri şartlar ve projelerde uzlaşmaya varamamıştı. Dubai Emiri El-Maktum’un da istediği Günaydın’a son teklif Ferit Şahenk’ten geldi.
 
Geçtiğimiz hafta Günaydın’ın ortaklarından Cüneyt Asan’la bir yemekte biraraya gelen Ferit Şahenk, markayı çok istediğini üstüne basarak söyledi. Azumi Group’la ortaklığı sayesinde uluslararası bağlantılar kuran Şahenk’in şirketi D.ream, Günaydın’la dünyaya açılmayı hedefliyor. Yapılan araştırmalarda mevcut fast-food zincirlerinin isimlerinin eski popülerliğini yitirmesinin ardından yeni markalara olan ihtiyaç sürekli vurgulanıyor.
 
Ferit Şahenk’in Nusr’et deki ortağı Nusret Gökçe’yi Cüneyt Asan’ın yetiştirmesi tatlı bir tesadüf. Nusret Gökçe, Günaydın’dan  ayrılıp kendi mekânını açmıştı.
DOĞUŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Günaydın’ın köfte & döner konseptiyle dünyada ihtiyaç duyulan yeni fast-food markası  boşluğunu doldurmayı  hedefliyor. D.ream-Günaydın ortaklığı gerçekleşirse dünyada ve Türkiye’de 2  yıl içerisinde 10 şube açılacak. Köfte& Döner’in haricinde steak house ve kebapçılar da dünyaya açılacak. Konuyla alakalı açıklama yapmaktan kaçınan Cüneyt Asan, görüşmelerin sürdüğü bilgisini verdi.

Kaynak: Akşam
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Elit Çikolata, müşterilerin isteğine göre reçeteler ve hammaddeler uygulayarak üretim yapıyor
Conrad İstanbul Bosphorus’da klasik çizgide sağlıklı pastalar
İzmir’de bir Fransız esintisi: Arpege Patisserie
Kilimanjaro bomontiada’ya farklı bir yaklaşım getiriyor
Kiva eşsiz Anadolu lezzetleri ve yeni konsepti ile bomontiada’da
DeliMonti bomontiada’da yerini aldı
Kahveserverlere duyurulur: Petra Coffee Co. artık Topağacı'nda!
Yeniyerel Sohbetler No. 16 Tunca Subaşı ile sanat gastronomi ilişkisini konu ediniyor
Tom’s Kitchen’dan Anneler Günü’ne özel alternatifler
Tadında Anadolu’da Ramazan sofraları hem geleneksel hem leziz
Hilton İstanbul Bomonti’nin Ödüllü Şefi Yannis Manikis’den sihirli kabak lezzetleri
Butik pastacıları buluşturan II. Cake Show İstanbul için geri sayım başladı
3 Michelin yıldızlı Alinea yenileniyor
Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ‘Yöresel Yemek Yarışması’ yapıldı
Türkiye’deki Prizrenliler Fliya Fest’de buluştu
Unilever Food Solutions, ‘Kıbrıs Mir Fest 2016’ya lezzet kattı
"Ürktüm ama horozun ibiğini tattım!" / Bilbao
Fındık ihracatı 1 milyar 750 mlyon dolar getirdi
Rhone Bağları'nın uyanışı
LAÜ Gastronomi öğrencileri Kıbrıs yemeklerini öğreniyor
Alancha'da Anadolu baharı
Mutfağın yıldızları gastronominin başkentinde buluştu
İAÜ’ de 2016 Bakliyat Yılı semineri
Bu mutfak çok sosyal
Pierre Hermé’nin yepyeni yaz lezzetlerini keşfedin!
Ünlü Fransız çikolatacı Patrick Roger'den 1 Mayıs'a özel çikolata!
Dünyaca ünlü pasta şefi Christian Escribà'dan Anneler Günü'ne özel benzersiz bir tatlı
1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun! ‪
Bu yaz Alancha’da neler oluyor?
Şehrin yeni nesil esnaf lokantası Arşiv, Türk mutfağının markası olmayı hedefliyor
Koza Gıda Pazarlama Müdürü Ahmet Şanoğlu: “Koza, gıda sektöründeki yeni akımların takipçisi”
Della Luna’dan gün boyu sürecek Anneler Günü Keyfi…
Delimonti, peynirin duayeni İlhan Koçulu’yu ağırladı
Zeelandia Türkiye’den pastacılıkta yeteneğinizi ortaya çıkaran sıvı şantiler
2. Uluslararası Pastacılar Festivali, 20-21 Mayıs 2016 tarihinde zirvede ‘fırtınalar’ estirecek
II. Ulusal Aşçılık Kampı şenliklerle tamamlandı
Liverpool’da Türk mutfağı şovu
Avrasya Aşçılar Derneği ilk sosyal sorumluluk projesini 27 Nisan’da Okan Üniversitesi’nde gerçekleştirdi
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Trendy Lounge & Bar’da keyifli saatler vadediyor
Her ‘köy yoğurdu’na aldanmayın
 
Protel e-dönüşüm
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.