Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Avlu Meyhane'de, Haftanın Altı Günü Canlı Müzik ve Nefis Lezzetler
Eklenme Tarihi : 19.09.2013 - 14:18:29
Son zamanlarda popülerliği artan "modern meyhane" ekolünün en eğlenceli ve şık temsilcisi Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek "Sarı Siyah Avlu Meyhane" adıyla lezzeti ve eğlenceyi doruklara çıkarıyor.
Eski tarz meyhane ruhu, yepyeni bir konseptte ve modern bir atmosferde yeniden canlanıyor. Doyumsuz lezzetler ve canlı müzik keyfi ile misafirlerini ağırlayan Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek konuklarını ağırlamaya başladı. Türk meyhane kültürünü, zengin Türk müziği ile birleştirerek fasıl geceleri düzenleyen Avlu’nun solisti, aynı zamanda mekânın işletmeciliğini yürüten Atacan Yücel… Türk musikisinin dillerden düşmeyen şarkılarından oluşturulmuş zevkli bir repertuar ile misafirlere unutulmaz geceler yaşatan Atacan Yücel, kulakların pasını silen yorumuyla birlikte nefis mezelere ve enfes yemeklere imza atıyor.
 
Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul, BW Plus The President Hotel, The Plaza Hotel’in aralarında bulunduğu otellerde ve Türkiyenin en büyük sosyal derneği olan Büyük Külüp Derneği’nde uzun yıllar yöneticilik deneyimi bulunan Atacan Yücel, tüm lezzetleri özgün bir tarzda ve şık sunumlar eşliğinde, Türk mutfağı esintileri ile sentezleyerek konuklarına tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.
 
Şık bir konseptte özel lezzetler ve muhteşem müzikler eşliğinde, işinin ehli servis personeli ile Avlu Meyhane gerçek meyhane kültürünü yaşamak isteyenlere başarılı bir alternatif… Avlu Meyhane, ERC gurubunun bir işletmesidir.
 
Haftanın altı günü canlı müzik ve nefis lezzetler
 
Beyoğlu’nun can alıcı noktasındaki Avlu Meyhane’de özenle hazırlanan soğuk mezeleri birbirinden lezzetli ara sıcaklar takip ediyor. Şef Aykut Usta’nın maharetli elleriyle hazırladığı ana yemeklerle devam eden lezzet şöleni, enfes tatlılarla son buluyor. Hafta sonlarında sadece set mönülerle hizmet veren Avlu Meyhane’de hafta içinde alakart mönüden seçim yapabiliyorsunuz.
 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Krema, çikolata ve kahve Patisserie'nin yeni sayısında!
Cihangir’in Gözdesi White Mill Kış’a Hazır! Ya Siz?
Chikuzen-ni (Aromalandirilmis Sebzeler ve Tavuk)
Chiquita Brezilya'ya satıldı!
Zade’den 30 milyon euro’luk yatırım!
Carte d’Or’dan yeni sürpriz; Kepekli Kek
Filizler Köftecisi ette olduğu kadar tatlılarında da iddialı
Kuru incir cep yakıyor
Amerikalıların yeni favorisi: Malatya kayısısı
Big Chefs’den kışa özel yepyeni lezzetler!
De’longhi, Braun ürünleriyle Murat Bozok's Kitchen'da
Değirmen tuzluklar revaçta
Karşı konulamaz “Karamel” lezzeti Pinkberry’de sizleri bekliyor
NewYork’un ünlü hamburgercisi SHAKE SHACK’dan; Apple Pie Concrete
LE PAIN QUOTIDIEN özel kış menüsünden; Baharatlı Çıtır Levrek ve Karides Salatası
Patisserie de Pera’dan masalsı tatlar
Bulgaristan'dan tatlı bir esinti: Poniçka
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
Doğanın en taze lezzetleri Zeytinyalı Restoran’da
Caffisimo'dan şimdi de tam otomatik latte keyfi
Şefler ilk bölümde “domates”te buluştu
‘Lezzet ve tasarım buluşması’ 30 Ekim'de sizleri bekliyor
Çaykur Gaziantep’te Karadeniz rüzgârı estirdi!
Kraliçe arı Debra Roberts Türkiye'de
BİLGİ’nin Yeni Mutfağı santralistanbul Kampüsü’nde Açıldı
Muratbey’den Paris’e çıkarma!
SILVERLINE ANKASTRE 'DEN "HİKAYESİ TADINDA YEMEKLER"
Dünyanın en ilginç 10 meyvesi
Yarım asırlık tecrübeden dumanı üstünde yepyeni bir tat..
Özgür şef muhteşem bir konsept ile Bulvar 216’da
Le Pain Quotidien'den özel kış menüsü
MAD Başkanı İsmail Karataş'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Zirvesi'nde Bursa'nın Siyah İnciri Konuşuldu
CIPRIANI’den iş yemeği menüsü
Mutfağın sırlarını Kasım ayında MSA’da keşfedin
Yuva’dan çıtır çıtır ve lezzetli simitleri evde yapma kolaylığı
Atkins&Potts Finishing Soslar, şimdi g2m ile Türkiye’de!
Nail Özden: “Alanya gastronomisini dünya standartlarına çıkaracağız"
Gastronominin kalbi Alanya’da atıyor
Zeki Açıköz Alanya’da aşçı ve şeflerle!
 
İmren Marmara
worldchocolatemasters.com
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.