Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Avlu Meyhane'de, Haftanın Altı Günü Canlı Müzik ve Nefis Lezzetler
Eklenme Tarihi : 19.09.2013 - 14:18:29
Son zamanlarda popülerliği artan "modern meyhane" ekolünün en eğlenceli ve şık temsilcisi Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek "Sarı Siyah Avlu Meyhane" adıyla lezzeti ve eğlenceyi doruklara çıkarıyor.
Eski tarz meyhane ruhu, yepyeni bir konseptte ve modern bir atmosferde yeniden canlanıyor. Doyumsuz lezzetler ve canlı müzik keyfi ile misafirlerini ağırlayan Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek konuklarını ağırlamaya başladı. Türk meyhane kültürünü, zengin Türk müziği ile birleştirerek fasıl geceleri düzenleyen Avlu’nun solisti, aynı zamanda mekânın işletmeciliğini yürüten Atacan Yücel… Türk musikisinin dillerden düşmeyen şarkılarından oluşturulmuş zevkli bir repertuar ile misafirlere unutulmaz geceler yaşatan Atacan Yücel, kulakların pasını silen yorumuyla birlikte nefis mezelere ve enfes yemeklere imza atıyor.
 
Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul, BW Plus The President Hotel, The Plaza Hotel’in aralarında bulunduğu otellerde ve Türkiyenin en büyük sosyal derneği olan Büyük Külüp Derneği’nde uzun yıllar yöneticilik deneyimi bulunan Atacan Yücel, tüm lezzetleri özgün bir tarzda ve şık sunumlar eşliğinde, Türk mutfağı esintileri ile sentezleyerek konuklarına tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.
 
Şık bir konseptte özel lezzetler ve muhteşem müzikler eşliğinde, işinin ehli servis personeli ile Avlu Meyhane gerçek meyhane kültürünü yaşamak isteyenlere başarılı bir alternatif… Avlu Meyhane, ERC gurubunun bir işletmesidir.
 
Haftanın altı günü canlı müzik ve nefis lezzetler
 
Beyoğlu’nun can alıcı noktasındaki Avlu Meyhane’de özenle hazırlanan soğuk mezeleri birbirinden lezzetli ara sıcaklar takip ediyor. Şef Aykut Usta’nın maharetli elleriyle hazırladığı ana yemeklerle devam eden lezzet şöleni, enfes tatlılarla son buluyor. Hafta sonlarında sadece set mönülerle hizmet veren Avlu Meyhane’de hafta içinde alakart mönüden seçim yapabiliyorsunuz.
 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Levendiz Meyhanesi yeni sezona iddialı girdi!
McCann İstanbul konkurun hakkını verdi
Gıda sektörü 2023'de Bursa’da buluşacak
Rational "Yalın & Yeşil Yönetimi (Lean & Green Management Award 2014 ) Ödülü 2014" ile ödüllendirildi
Bayram sofralarınızı Ekici Peynir ile şenlendirin
Koroplast’la Kurban Bayramı’nda da etleri güvenle saklayın
Arbella'dan bir pakette dört porsiyon
İsveç 360o’da Wasa lezzeti
Didilere ortanca kardeş geldi
Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın beşinci, Six Star Diamond ödüllü D-Hotel Maris’in
Ahmad Tea Detoks doğallığıyla kendinizi yenileyin!
Siemens ankastre setlerde Eylül’e özel indirim kampanyası
En eğlenceli üniversite festivali ETİFEST, “Beyaz Kampüste” ile üniversitelilerle buluşmaya devam ediyor
Pınar müşterisi, en mutlu müşteri
CIPRIANI’den yaza veda lezzetleri
Siemens'ten lezzette ince ayarlı yeni ankastre fırın
Zeynel özgün lezzetleriyle dikkat çekiyor
Koza Gıda'dan profesyonel bir "Deniz Ürünleri Uygulaması"
Uluslararası Marka İnoksan, Uluslararası Kuruluşlar ile Çalışarak Güven Arttırıyor
Sedef Yeni Nesil A.Ş. ekolojik ürün üreticilerine soğuk zincir koruma desteği veriyor, karbon ayak izini azaltıyor
Mucize antioksidan vişne suyu
Zeynel’in yeni şubesi Optimum AVM’de
3M Petrifilm Plakaları 30 yaşında
Gerçek lezzetin adresi “Atelier Real Food”
Has Tavuk Türkiye Milli Şampiyonları arasında
Beylikdüzü % 100 Ekolojik Pazar Yenileniyor!
Hilton Hotels & Resorts, İstanbul Anadolu yakasında ilk otelini açıyor
Peymane Şişhane ile lezzete yeni bir adres eklendi
Etin ustası Filizler Köftecisi’nden İstanbul’a karşı ‘’Steak Pirzola’’
Bebeto şekerleriyle bayramı renklendirin!
Ambalajın ‘Ay Yıldızı’ bu yıl da Anadolu Cam oldu
Vietnamlı tropikal meyve 'pitaya'nın Mersin'de üretimi gerçekleştirildi
Yılın Sosyal Girişimcisi ödülü ‘Yürüyen Işıklar Projesi’nin oldu
Sıcacık bayram kahvaltısı Anonim Türk Bistro’da
Şehrin Lezzet Hareketi; Demak GurmeRUN
TAFED Yönetim Kurulu Toplantısı Eskişehir'de Yapıldı
Et’in Meksikalı yorumu!
Ev yapımı ve katkısız ürünler hazırlamak isteyenlerin yeni adresi; Kliksa...
Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, Art International’da da çocukları sanat ile buluşturacak
Feshane Balıkesir Günleri'nde Yörsan lezzet rüzgarı esti
 
İmren Marmara
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.