Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Avlu Meyhane'de, Haftanın Altı Günü Canlı Müzik ve Nefis Lezzetler
Eklenme Tarihi : 19.09.2013 - 14:18:29
Son zamanlarda popülerliği artan "modern meyhane" ekolünün en eğlenceli ve şık temsilcisi Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek "Sarı Siyah Avlu Meyhane" adıyla lezzeti ve eğlenceyi doruklara çıkarıyor.
Eski tarz meyhane ruhu, yepyeni bir konseptte ve modern bir atmosferde yeniden canlanıyor. Doyumsuz lezzetler ve canlı müzik keyfi ile misafirlerini ağırlayan Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek konuklarını ağırlamaya başladı. Türk meyhane kültürünü, zengin Türk müziği ile birleştirerek fasıl geceleri düzenleyen Avlu’nun solisti, aynı zamanda mekânın işletmeciliğini yürüten Atacan Yücel… Türk musikisinin dillerden düşmeyen şarkılarından oluşturulmuş zevkli bir repertuar ile misafirlere unutulmaz geceler yaşatan Atacan Yücel, kulakların pasını silen yorumuyla birlikte nefis mezelere ve enfes yemeklere imza atıyor.
 
Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul, BW Plus The President Hotel, The Plaza Hotel’in aralarında bulunduğu otellerde ve Türkiyenin en büyük sosyal derneği olan Büyük Külüp Derneği’nde uzun yıllar yöneticilik deneyimi bulunan Atacan Yücel, tüm lezzetleri özgün bir tarzda ve şık sunumlar eşliğinde, Türk mutfağı esintileri ile sentezleyerek konuklarına tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.
 
Şık bir konseptte özel lezzetler ve muhteşem müzikler eşliğinde, işinin ehli servis personeli ile Avlu Meyhane gerçek meyhane kültürünü yaşamak isteyenlere başarılı bir alternatif… Avlu Meyhane, ERC gurubunun bir işletmesidir.
 
Haftanın altı günü canlı müzik ve nefis lezzetler
 
Beyoğlu’nun can alıcı noktasındaki Avlu Meyhane’de özenle hazırlanan soğuk mezeleri birbirinden lezzetli ara sıcaklar takip ediyor. Şef Aykut Usta’nın maharetli elleriyle hazırladığı ana yemeklerle devam eden lezzet şöleni, enfes tatlılarla son buluyor. Hafta sonlarında sadece set mönülerle hizmet veren Avlu Meyhane’de hafta içinde alakart mönüden seçim yapabiliyorsunuz.
 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Ordu'ya 10 milyon euroluk bal yatırımı
Paris'in en eski "café"leri
Zumusol yüzde 100 taze sıkma ananas suyu ile bambaşka bir meyve suyu deneyimi
Türk mutfağının dünyadaki başarısını gösteren 10 yemek
Yabancıların en sevdiği Türk yemekleri
Verita Gurme Mango ile şeflerden özel tarifler
Glutensiz beslenmek artık lüks değil
Kocatepe 1949 Kahve Ev'leri misafirlerini ‘Saraylı Türk Kahvesi’ ile buluşturuyor
DenizBank ve Big Chefs’ten ayrıcalıklarla dolu işbirliği
Alo deyince gelen Döner Stop
İkiSatır ‘Lezzet arabası’nı Viaport Marina’ya park etti!
Murat Bozok: Gastronominin zihni sinirleri
Yaz aylarının keyfi Mezzaluna'nın lezzetleriyle çıkar
Anzer balı için 7 ülkeden bin 200 kişi sipariş verdi
Ahmet Örs: Salata tavşan yemi değil, ciddi bir iştir
Yüksek mutfaklardan basit sırlar, kolay tavsiyeler
Arda Türkmen: Kuzuların ve danaların sessizliği
Mehmet Yaşin: Bazıları sevgilim oldu, bazılarıyla sadece flört ettim
Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK), ekmek üreticileri için belli standartlar belirledi
31.uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali ulusal yarışma kategorileri ve kuralları açıklandı
Uluslararası Domates Festivali'nin yedincisi gerçekleştirildi
Karpuz kabuğu reçeli "dünya lezzetleri" arasında
Hatay'da gastronomiyle deniz turizmi birleşecek
Çıtır balık lezzetleri Dardenia’da
Mandarin Oriental, Bodrum, Nammos’u Bodrum’da ağırlıyor
Puratos’tan ekşi maya ekmeğine lezzetli dokunuş
Seçkin Asya Lezzetleri Jumeirah Bodrum Palace’ta
İstanbul'un en iyi kebapçıları
Taze balık ilk defa Leröy ile ambalaja giriyor
Gastronomika'da "Uzun Perşembe"nin konusu: Ot
Mevlana ‘Yemek dediğim akıldır’
Türkiye'nin en iyi 10 yol lokantası
Mutfağın tatlı tarafı
Sahrap Soysal: “Kendime mekancı teyze diyorum”
Didem Şenol: "Hayalimde yemek okulu kurmak var"
Sıcak günlerin ilacı: Granita
Kayseri'de Talas ve Kocasinan % 100 Ekolojik Pazarları sezonu açıyor!
Metro Toptancı Market'ten Berlin'de 3 aylık eğitim hediye!
Evdekilere serin sürprizler
Protein deposu hindi eti
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.