Rational
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Avlu Meyhane'de, Haftanın Altı Günü Canlı Müzik ve Nefis Lezzetler
Eklenme Tarihi : 19.09.2013 - 14:18:29
Son zamanlarda popülerliği artan "modern meyhane" ekolünün en eğlenceli ve şık temsilcisi Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek "Sarı Siyah Avlu Meyhane" adıyla lezzeti ve eğlenceyi doruklara çıkarıyor.
Eski tarz meyhane ruhu, yepyeni bir konseptte ve modern bir atmosferde yeniden canlanıyor. Doyumsuz lezzetler ve canlı müzik keyfi ile misafirlerini ağırlayan Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek konuklarını ağırlamaya başladı. Türk meyhane kültürünü, zengin Türk müziği ile birleştirerek fasıl geceleri düzenleyen Avlu’nun solisti, aynı zamanda mekânın işletmeciliğini yürüten Atacan Yücel… Türk musikisinin dillerden düşmeyen şarkılarından oluşturulmuş zevkli bir repertuar ile misafirlere unutulmaz geceler yaşatan Atacan Yücel, kulakların pasını silen yorumuyla birlikte nefis mezelere ve enfes yemeklere imza atıyor.
 
Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul, BW Plus The President Hotel, The Plaza Hotel’in aralarında bulunduğu otellerde ve Türkiyenin en büyük sosyal derneği olan Büyük Külüp Derneği’nde uzun yıllar yöneticilik deneyimi bulunan Atacan Yücel, tüm lezzetleri özgün bir tarzda ve şık sunumlar eşliğinde, Türk mutfağı esintileri ile sentezleyerek konuklarına tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.
 
Şık bir konseptte özel lezzetler ve muhteşem müzikler eşliğinde, işinin ehli servis personeli ile Avlu Meyhane gerçek meyhane kültürünü yaşamak isteyenlere başarılı bir alternatif… Avlu Meyhane, ERC gurubunun bir işletmesidir.
 
Haftanın altı günü canlı müzik ve nefis lezzetler
 
Beyoğlu’nun can alıcı noktasındaki Avlu Meyhane’de özenle hazırlanan soğuk mezeleri birbirinden lezzetli ara sıcaklar takip ediyor. Şef Aykut Usta’nın maharetli elleriyle hazırladığı ana yemeklerle devam eden lezzet şöleni, enfes tatlılarla son buluyor. Hafta sonlarında sadece set mönülerle hizmet veren Avlu Meyhane’de hafta içinde alakart mönüden seçim yapabiliyorsunuz.
 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Tayland'dan getirdiler, toprak havuzda panga balığı üretimine başladılar
En iyi Steakhouse restoranlarından; Cut by Wolfgang Puck
Avrupa’yı Oregon’a taşıyan küçük fırın; Carlton Bakery
Bursa'dan Hollanda'ya biber ihracatı
TAŞFED, Dünya Aşçılar Birliği Wacs’ ın 27.Genel Kurulu'na katıldı
İnoksan müşterileri ile güçlü bir bağ kuruyor
Palamutta resmen bolluk yaşanıyor
Vedat Milor: "İyi et nedir, nerede ve nasıl yenir?"
Yusuf Gülyiyen dünya finallerine katılmaya hak kazandı
Kent Boringer bayileriyle Fas’da
Latin Amerika'da Peru gastronomisinin yeri büyük önem taşıyor
Nescafé Türkiye Dünya Kahve Günü’nü kutladı
Azeri mutfağı İstanbul'da tanıtıldı
RATIONAL'dan yeni SelfCookingCenter® ailesi: Taze buhar jeneratörüne sahip profesyonel ünite, şimdi ilk defa XS boyutunda
Sezonun ilk kestanesi piyasaya zamlı çıktı
Van'ın lezzetleri
2 Michelin yıldızlı şef, Brioche Burger'a katılıyor
‘Hellmann’s burger fest party weekend’ burger severler ile Zorlu Center’da buluşuyor
Puratos’tan Tegral Makaron ile rengarenk lezzetler sizi bekliyor
İnoksan ‘Bir Aşcının Dünlüğü’ Projesi ile okullara konuk olmaya devam ediyor...
Ve dünya yıldızı Türkiye'ye geliyor: Andoni Luis Aduriz 10 Aralık'ta Gastromasa'da
Reis Gıda'dan kuru bakliyatta 1.5 milyar dolarlık ihracat hedefi
Alsancak Unlu Mamuller: “1924’ten beri ailemizin hamurunda var”
Mado, Venture Capital ile masaya oturdu
Michelin yıldızlı Aniar'da büyük para kaybı
Şanlıurfa yemekleri İtalya'da tanıtıldı
Ayşe Kucuroğlu pikan cevizli ve turna yemişli ikramlar eşliğinde Sonbahar’a “Merhaba” dedi!
Tadı damaktan silinmeyen Tuzlu Waffle Monochrome’da
Gaziantep'in kurutulmuş sebzeleri dünya mutfaklarında
Sıfır kalorili şeker üretimi için stevia hasadı başladı
Özsüt’ten sonbahara lezzetli başlangıç: Kayısılı & Fıstıklı Pasta
Fıstık sakızının kilosu 300 lira
Yöresel Günler Şöleni başlıyor
Gastromasa Konferansı ön tanıtım yemeği yapıldı
Ekici Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mansur Ekici hayatını kaybetti
Latin Amerika’nın En iyi Kadın Şefi, Gustu’nun yaratıcısı Kamilla Seidler
Şili'nin yaratıcı şefi Gustavo Saez, Latin Amerika'nın en iyi pasta şefi seçildi
Duru Bulgur Avustralya’da lezzet şöleni yaşattı
150. yılını kutlayan Nestlé’nin “İyi Beslen, Mutlu Yaşa” sohbetlerinde 2. etap başladı
Türkiye’de ilk defa aşçılıkta uluslararası yeterlilik diploması: Chef’s Table Mutfak Akademisi’nden
 
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.