Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Avlu Meyhane'de, Haftanın Altı Günü Canlı Müzik ve Nefis Lezzetler
Eklenme Tarihi : 19.09.2013 - 14:18:29
Son zamanlarda popülerliği artan "modern meyhane" ekolünün en eğlenceli ve şık temsilcisi Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek "Sarı Siyah Avlu Meyhane" adıyla lezzeti ve eğlenceyi doruklara çıkarıyor.
Eski tarz meyhane ruhu, yepyeni bir konseptte ve modern bir atmosferde yeniden canlanıyor. Doyumsuz lezzetler ve canlı müzik keyfi ile misafirlerini ağırlayan Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek konuklarını ağırlamaya başladı. Türk meyhane kültürünü, zengin Türk müziği ile birleştirerek fasıl geceleri düzenleyen Avlu’nun solisti, aynı zamanda mekânın işletmeciliğini yürüten Atacan Yücel… Türk musikisinin dillerden düşmeyen şarkılarından oluşturulmuş zevkli bir repertuar ile misafirlere unutulmaz geceler yaşatan Atacan Yücel, kulakların pasını silen yorumuyla birlikte nefis mezelere ve enfes yemeklere imza atıyor.
 
Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul, BW Plus The President Hotel, The Plaza Hotel’in aralarında bulunduğu otellerde ve Türkiyenin en büyük sosyal derneği olan Büyük Külüp Derneği’nde uzun yıllar yöneticilik deneyimi bulunan Atacan Yücel, tüm lezzetleri özgün bir tarzda ve şık sunumlar eşliğinde, Türk mutfağı esintileri ile sentezleyerek konuklarına tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.
 
Şık bir konseptte özel lezzetler ve muhteşem müzikler eşliğinde, işinin ehli servis personeli ile Avlu Meyhane gerçek meyhane kültürünü yaşamak isteyenlere başarılı bir alternatif… Avlu Meyhane, ERC gurubunun bir işletmesidir.
 
Haftanın altı günü canlı müzik ve nefis lezzetler
 
Beyoğlu’nun can alıcı noktasındaki Avlu Meyhane’de özenle hazırlanan soğuk mezeleri birbirinden lezzetli ara sıcaklar takip ediyor. Şef Aykut Usta’nın maharetli elleriyle hazırladığı ana yemeklerle devam eden lezzet şöleni, enfes tatlılarla son buluyor. Hafta sonlarında sadece set mönülerle hizmet veren Avlu Meyhane’de hafta içinde alakart mönüden seçim yapabiliyorsunuz.
 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Kuzey'in sıradışı pastacısı Joel Lindqvist
Sürpriz yumurtaya obezite yasağı
2 bin 500 rakımdaki yaylada organik bal üretimi
Refika Birgül yazdı, Afyon'un kaymağı neden en iyisi?
Hint mutfağı ile baharata doyacaksınız
Tarımda 8 milyar liralık destek ödendi
Nişasta bazlı şeker için kota yüzde 25 arttırıldı
Mavi şarap üretildi
Bol zeytinyağlı Akdeniz lezzetleri %100 Restaurant’ta
Swissôtel The Bosphorus İstanbul’da ramazan lezzetleri sizi bekliyor
Barilla Türkiye Ticari Pazarlama EDT Kanalı Yöneticisi Ece Özgürel: “Gerçek İtalyan lezzeti arayan tüketicilerin bir numaralı tercihiyiz”
TAFED’in 5. Genel Kurulu ve özel iftar organizasyonu, İnoksan ana sponsorluğunda gerçekleşti
Picco Restaurant yeni şefle yoluna devam ediyor
Moringa: Türkiye için alternatif bir yemeklik yağ ve yem bitkisi
Ünlü şefler yazı kokteyl ve burgerle karşılıyor
Philip Howard mutfağa geri dönüyor
Bunlar tam 2000 yıllık
KasapDöner İzmir basınıyla buluştu
Electrolux Ideas Lab evlerin geleceğine ilham vermeye hazırlanıyor
Zanussi profesyonel sektördeki 100. yılını kutluyor
Chef’s Table Mutfak Akademisi eğitimleri
Cheesecake Factory'ye Türkiye izni çıkmadı
Dünya Barista Şampiyonası Dublin'de yapılıyor
Çeşme sahillerinde enfes lezzetler Fly-Inn Beach’te
Günün her saati kapısını çalabileceğiniz lezzetin adresi: Happy Moon’s
4 arkadaşın lezzet hamlesi; Tünel Döner
Metro toptancı market 34. mağazasını Ayvalık’ta profesyonellerin hizmetine sundu
Ortadoğu’lulara döner yedirecek
Galway, Avrupa Gastronomi Bölgesi ödülü aldı
İnosmart Kategori Satış Müdürü Güngör Aksu: “İnosmart fırınlarla yatırımcı ve şeflerimizin kârlılıklarını artırıyoruz”
Ödüllü tasarımlarla desteklenmiş özgün bir deneyim: Hilton Garden Inn / Trabzon
'Domatesin Önderleri' projesine 2,5 milyon liralık kaynak
Anzer balının fiyatı belli oldu
Meyhane kültürüne modern bir yorum: Dudak Payı
TUSİD, geleneksel iftar yemeğini CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleştirdi
TAŞFED Cibuti’de Türk mutfağı etkinliğine imza attı
Kahve Limanı Çengelköy açıldı
Pınar, karbon ayak izini yüzde 11 oranında azalttı
D-Marin Didim’e 2 büyük ödül
Turizmde müşterileri puanlama dönemi
 
Golf Dondurma
Protel e-dönüşüm
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.