Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Avlu Meyhane'de, Haftanın Altı Günü Canlı Müzik ve Nefis Lezzetler
Eklenme Tarihi : 19.09.2013 - 14:18:29
Son zamanlarda popülerliği artan "modern meyhane" ekolünün en eğlenceli ve şık temsilcisi Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek "Sarı Siyah Avlu Meyhane" adıyla lezzeti ve eğlenceyi doruklara çıkarıyor.
Eski tarz meyhane ruhu, yepyeni bir konseptte ve modern bir atmosferde yeniden canlanıyor. Doyumsuz lezzetler ve canlı müzik keyfi ile misafirlerini ağırlayan Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek konuklarını ağırlamaya başladı. Türk meyhane kültürünü, zengin Türk müziği ile birleştirerek fasıl geceleri düzenleyen Avlu’nun solisti, aynı zamanda mekânın işletmeciliğini yürüten Atacan Yücel… Türk musikisinin dillerden düşmeyen şarkılarından oluşturulmuş zevkli bir repertuar ile misafirlere unutulmaz geceler yaşatan Atacan Yücel, kulakların pasını silen yorumuyla birlikte nefis mezelere ve enfes yemeklere imza atıyor.
 
Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul, BW Plus The President Hotel, The Plaza Hotel’in aralarında bulunduğu otellerde ve Türkiyenin en büyük sosyal derneği olan Büyük Külüp Derneği’nde uzun yıllar yöneticilik deneyimi bulunan Atacan Yücel, tüm lezzetleri özgün bir tarzda ve şık sunumlar eşliğinde, Türk mutfağı esintileri ile sentezleyerek konuklarına tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.
 
Şık bir konseptte özel lezzetler ve muhteşem müzikler eşliğinde, işinin ehli servis personeli ile Avlu Meyhane gerçek meyhane kültürünü yaşamak isteyenlere başarılı bir alternatif… Avlu Meyhane, ERC gurubunun bir işletmesidir.
 
Haftanın altı günü canlı müzik ve nefis lezzetler
 
Beyoğlu’nun can alıcı noktasındaki Avlu Meyhane’de özenle hazırlanan soğuk mezeleri birbirinden lezzetli ara sıcaklar takip ediyor. Şef Aykut Usta’nın maharetli elleriyle hazırladığı ana yemeklerle devam eden lezzet şöleni, enfes tatlılarla son buluyor. Hafta sonlarında sadece set mönülerle hizmet veren Avlu Meyhane’de hafta içinde alakart mönüden seçim yapabiliyorsunuz.
 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Fransa’nın en iyi şefleri Taste of Paris festivalinde!
Muğla'nın Kuzu göbeği mantarı Avrupa'da..
Müge Akgün yazdı: Muhteşem bir girişimcilik hikâyesi...
Dünya gezginleri Nar Lokanta'yı ödüllendirdi
Balparmak Milano’dan ödülle döndü
Hacı Sayid, Ramazan'da damağınızı şenlendiriyor
Magnum Store Bağdat Caddesi'nde kapılarını açtı!
Norveç Büyükelçisi genç Türk şeflerle somon pişirdi
Bağdat Caddesi’nin yepyeni restoranı Marlon açıldı
Çekirdeksiz kuru üzümde gıda güvenliği için büyük işbirliği
Hilton İstanbul Bomonti’den sultanlara layık iftar menüleri
Müge Akgün yazdı: Karaköy'ün yeni lezzet durağı "Geppetto"
Gaziantep gastronomisi UNESCO'dan ilgi gördü
Wow Istanbul Otelleri’nde enginar günleri başlıyor
Müge Akgün yazdı: İçinde hazine saklayan küflü çıkı Karaman
En zengin iftar sofraları The Marmara Otelleri’nde
Nezih Müftügil yazdı: Sadece hijyen eğitimi yeterli olmuyor
Diba Bar’da Boğaz manzarası eşliğinde serinleten lezzetler
Pakmaya’dan lezzetine dolgun meyveli dolgular
Meyveli dondurma sosları ile serinliğe davet
Ataşehir’de “başka” bir dünya kuruluyor: “Dünya’da bir ilk; “WaterGarden İstanbul”
Şef Erdem Dırbalı ile Öztiryakiler Cook Show Anufood’daydı!
Öztiryakiler 1.Ulusal Aşçılık Kampı’nda şeflerin yanındaydı
Türkiye’deki tatlı sektörüne bir Fransız öpücüğü: Profiterol
Mükemmeliyetçi ve sıra dışı lezzetler; Jordi Roca
Yeşim Erol yazdı: "Paris’te bahar kaçamağı"
Gezi İstanbul 30 yıllık birikimini yeni brasserie konseptiyle harmanlıyor...
Roca kardeşler Türkiye'ye geliyor!
Patisserie by FoodinLife'ın yeni sayısı ile yaza merhaba
Bistrotheque-By Waffle House, Türk ve dünya mutfağının en leziz tatlarını sunuyor
Aperitivo'nun en leziz adresi; Gina
Kocaman Balıkçılık Namlı ve Özdilek’lerde…
Starbucks, Frappuccino® ile yazın gelişini kutluyor…
Big Chefs’te meyve şölenleri yazınızı canlandıracak
Kanada’dan Türkiye’ye üçüncü dalga kahvecilik rüyası: Cup Thirdwave
Tek bir ana sığmayan sonsuz bir çikolata keyfi: Butterfly Chocolate
Büyüleyici doughnut’ların rüya gibi hikâyesi; Krispy Kreme
Yaza özel ferahlatan lezzet: Frappe Nero
Vişne ve çikolata lezzeti Iced Latte ile buluşuyor
Bolulu Hasan Usta’dan bol malzemeli güllaç keyfi!
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.