Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Avlu Meyhane'de, Haftanın Altı Günü Canlı Müzik ve Nefis Lezzetler
Eklenme Tarihi : 19.09.2013 - 14:18:29
Son zamanlarda popülerliği artan "modern meyhane" ekolünün en eğlenceli ve şık temsilcisi Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek "Sarı Siyah Avlu Meyhane" adıyla lezzeti ve eğlenceyi doruklara çıkarıyor.
Eski tarz meyhane ruhu, yepyeni bir konseptte ve modern bir atmosferde yeniden canlanıyor. Doyumsuz lezzetler ve canlı müzik keyfi ile misafirlerini ağırlayan Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek konuklarını ağırlamaya başladı. Türk meyhane kültürünü, zengin Türk müziği ile birleştirerek fasıl geceleri düzenleyen Avlu’nun solisti, aynı zamanda mekânın işletmeciliğini yürüten Atacan Yücel… Türk musikisinin dillerden düşmeyen şarkılarından oluşturulmuş zevkli bir repertuar ile misafirlere unutulmaz geceler yaşatan Atacan Yücel, kulakların pasını silen yorumuyla birlikte nefis mezelere ve enfes yemeklere imza atıyor.
 
Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul, BW Plus The President Hotel, The Plaza Hotel’in aralarında bulunduğu otellerde ve Türkiyenin en büyük sosyal derneği olan Büyük Külüp Derneği’nde uzun yıllar yöneticilik deneyimi bulunan Atacan Yücel, tüm lezzetleri özgün bir tarzda ve şık sunumlar eşliğinde, Türk mutfağı esintileri ile sentezleyerek konuklarına tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.
 
Şık bir konseptte özel lezzetler ve muhteşem müzikler eşliğinde, işinin ehli servis personeli ile Avlu Meyhane gerçek meyhane kültürünü yaşamak isteyenlere başarılı bir alternatif… Avlu Meyhane, ERC gurubunun bir işletmesidir.
 
Haftanın altı günü canlı müzik ve nefis lezzetler
 
Beyoğlu’nun can alıcı noktasındaki Avlu Meyhane’de özenle hazırlanan soğuk mezeleri birbirinden lezzetli ara sıcaklar takip ediyor. Şef Aykut Usta’nın maharetli elleriyle hazırladığı ana yemeklerle devam eden lezzet şöleni, enfes tatlılarla son buluyor. Hafta sonlarında sadece set mönülerle hizmet veren Avlu Meyhane’de hafta içinde alakart mönüden seçim yapabiliyorsunuz.
 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Yaz düğünleri için A’jia'da özel menüler
SushiCo’nun yeni lezzet durağı Akasya Acıbadem
Galata'da yeni açılan Robin's'de Fransız lezzetleri
AB’de 'probiyotik' kelimesi yasaklandı ama sektör büyüyor
Ruga Brasserie baharda açılıyor
Dünyaca ünlü yarışma programı Master Chef UK Home TV'de başladı
Euro-Toques Fransa Başkanı Didier Peschard Akdeniz Uluslararası Aşçılık Şampiyonası'na Geliyor
Big Chefs Etiler’den vazgeçilmez 'Sokak Lezzetleri'
World Food Moscow'a İstanbul İhracatçılar Birliği ile katılmak için son başvuru tarihi 30 Nisan
SETBİR’de Başkan Zeki Ilgaz
Özel Beslenme Amaçlı Gıdalar konusunda AB’ye tam uyum çalışmaları devam ediyor
Avrupa Süt Pazarı İzleme Merkezi açıldı
Sealed Air, Fortune Dergisi’nin ‘En Beğenilen Şirketler’ araştırmasında ilk sırada yer aldı!
23 Nisan‘da Karadeniz Pideleri miniklerden
“Çaya Giden Yol” Temalı Chakai’ler Chado Çayların Lezzetine Sanat Katıyor
Fi İstanbul 2014 Yeniliklerle Açıldı
Reis Gıda'dan coşkulu 23 Nisan kutlaması
Nestlé, ailesiyle yemek hazırlayan çocukların daha fazla sebze tükettiğini saptadı
Tarihi Konak 'Mardius'tan Asırlık Mardin Lezzetleri
Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 24 Nisan’da gerçekleşecek
Go Mongo’dan Yeni Lezzetler
Alışılmışın Dışında Bir Şarküteri Kauf
Gıdada Devrim Yaratan Ürünler “Keşif Turları”yla Tanıtılacak!
Güllüoğlu Süt Sektöründe
Gastromasa: Otellerde Yiyecek İçecek Departmanları Nasıl Bir Strateji Uyguluyor?
Egg&Burger, 101 İstanbul Lezzeti Festivali’nde
Lacivert’ten Anneler Günü Brunch’ı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!
Jamie’s Italian, 23 Nisan Çocuk Bayramını Kutluyor!
Karadeniz’in Meşhur Ayder Kahvaltısı İstanbul’da
2. Gıda Konferansı Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti
Barilla yerel zincirlerle buluştu
Marriott Hotel Şişli’ye özel lezzet: Şişli Delight Roll
Carte d’Or’dan nostaljik lezzet: Rulo Pasta
Kahve sektörü hızla büyüyor!
NAR Gourmet’ye Bir Altın Ödül de New York’tan!
Seyidoğlu'ndan pasta üretim atağı
İstanbul Ticaret Odası'nda 'Baklava' Paneli Düzenleniyor
SÜGAV 2. Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi 7 Mayıs'ta
Puratos’tan poğaçada devrim
 
Antakya Bakkalı
Gökmen Sözen

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.