Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Avlu Meyhane'de, Haftanın Altı Günü Canlı Müzik ve Nefis Lezzetler
Eklenme Tarihi : 19.09.2013 - 14:18:29
Son zamanlarda popülerliği artan "modern meyhane" ekolünün en eğlenceli ve şık temsilcisi Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek "Sarı Siyah Avlu Meyhane" adıyla lezzeti ve eğlenceyi doruklara çıkarıyor.
Eski tarz meyhane ruhu, yepyeni bir konseptte ve modern bir atmosferde yeniden canlanıyor. Doyumsuz lezzetler ve canlı müzik keyfi ile misafirlerini ağırlayan Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek konuklarını ağırlamaya başladı. Türk meyhane kültürünü, zengin Türk müziği ile birleştirerek fasıl geceleri düzenleyen Avlu’nun solisti, aynı zamanda mekânın işletmeciliğini yürüten Atacan Yücel… Türk musikisinin dillerden düşmeyen şarkılarından oluşturulmuş zevkli bir repertuar ile misafirlere unutulmaz geceler yaşatan Atacan Yücel, kulakların pasını silen yorumuyla birlikte nefis mezelere ve enfes yemeklere imza atıyor.
 
Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul, BW Plus The President Hotel, The Plaza Hotel’in aralarında bulunduğu otellerde ve Türkiyenin en büyük sosyal derneği olan Büyük Külüp Derneği’nde uzun yıllar yöneticilik deneyimi bulunan Atacan Yücel, tüm lezzetleri özgün bir tarzda ve şık sunumlar eşliğinde, Türk mutfağı esintileri ile sentezleyerek konuklarına tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.
 
Şık bir konseptte özel lezzetler ve muhteşem müzikler eşliğinde, işinin ehli servis personeli ile Avlu Meyhane gerçek meyhane kültürünü yaşamak isteyenlere başarılı bir alternatif… Avlu Meyhane, ERC gurubunun bir işletmesidir.
 
Haftanın altı günü canlı müzik ve nefis lezzetler
 
Beyoğlu’nun can alıcı noktasındaki Avlu Meyhane’de özenle hazırlanan soğuk mezeleri birbirinden lezzetli ara sıcaklar takip ediyor. Şef Aykut Usta’nın maharetli elleriyle hazırladığı ana yemeklerle devam eden lezzet şöleni, enfes tatlılarla son buluyor. Hafta sonlarında sadece set mönülerle hizmet veren Avlu Meyhane’de hafta içinde alakart mönüden seçim yapabiliyorsunuz.
 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Kulis’te müzik ve lezzet dolu bir gece yaşandı
Belkıs Pera “Efkar Night” İle Sevgililer Günü’ne alternatif oluyor
Balayına Jiva’dan romantik bir dokunuş
Calipso Balık’tan romantik Sevgililer Günü menüsü
Chia tohumu faydaları saymakla bitmiyor
200 yıllık köklü tarihi ile İtalyan pişirme ustası: Bertazzoni
Şehrin yeni çekim merkezi Bomontiada’da yepyeni bir konsept: Delimonti
Düdüklü tencerenin mucidi: WMF
World Tourısm Forum devam ediyor sektör liderleri turizmin geleceğini konuşuyor
Plus Kitchen’dan sofralara sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklar
Nar Gourmet, TOG ile birlikte genç kadınlara çözüm olma yolunda ilerliyor.
Tofu nedir, yararları nelerdir?
14.Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Beylikdüzü Tüyap'ta
Tarihi Yarımada'da bir yudum kahve molası: Brew Coffee Works
Taze, sağlıklı ve organik yumurtalarınız Yirmibeşoğlu'nda
240 Derece’nin doğal artisan ekmekleri kapınıza kadar geliyor
DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa’dan "Tatlı & Büyüleyici Şubat” teklifi
Kırmızı eti dünyadan % 80 pahalı yiyoruz
WorldFood Istanbul ve Ipack Turkey fuarları; katılımcılara yeni iş ve iş geliştirme fırsatı sunacak…
Çavdar, arpa, buğday ve malt unlarının tahılla harmanı: Panovite Premium Esmer Tahıllı!
Yeşilaycı menü Elite World İstanbul'da
Sevgililer Günü'ne Kaz Dağları'nın eteklerinde merhaba deyin
Şef Arda Türkmen Akasya Sohbetleri’nde
Seyidoğlu’ndan kadınlara özel kalpli kurabiye
Levrek mevsimi Yelken’de güzel
Efsina, tuzu tane baharatlarla harmanladı…
World Tourism Forum başladı
TPF, Uluslararası Food Product fuarına tüm PERDER’leri ile katılıyor
EDT Expo’da üç büyük yarışma: "Local Chef, Gastrobosphorus Patisserie ve Üniversiteli Şefler Yarışıyor"
San Francisco'nun en ünlü artisan kahvecisi: Blue Bottle
Virgilio ve Pia Martinez ikilisi Güney Amerika’da harikalar yaratıyor
“Kahve Bahane, Sohbet Şahane” sohbetlerinde Turgay Tuna’yla ‘Kahire Kahvehaneleri’ konuşulacak
Peynirinizi nasıl saklayacağınızı biliyor musunuz?
Gıda devi iflas erteleme istedi
Çiğ tüketilmesi gereken 8 sebze
Yaş meyve ve sebzede hedef Avrupa
Baydöner, Yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak Hakan Karakaya'yı atadı
Ağırlığınıza göre et tüketin
En romantik Sevgililer Günü Vogue’da
Özsüt’te klasiklere dönüş
 
Protel e-dönüşüm
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.