Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Avlu Meyhane'de, Haftanın Altı Günü Canlı Müzik ve Nefis Lezzetler
Eklenme Tarihi : 19.09.2013 - 14:18:29
Son zamanlarda popülerliği artan "modern meyhane" ekolünün en eğlenceli ve şık temsilcisi Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek "Sarı Siyah Avlu Meyhane" adıyla lezzeti ve eğlenceyi doruklara çıkarıyor.
Eski tarz meyhane ruhu, yepyeni bir konseptte ve modern bir atmosferde yeniden canlanıyor. Doyumsuz lezzetler ve canlı müzik keyfi ile misafirlerini ağırlayan Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek konuklarını ağırlamaya başladı. Türk meyhane kültürünü, zengin Türk müziği ile birleştirerek fasıl geceleri düzenleyen Avlu’nun solisti, aynı zamanda mekânın işletmeciliğini yürüten Atacan Yücel… Türk musikisinin dillerden düşmeyen şarkılarından oluşturulmuş zevkli bir repertuar ile misafirlere unutulmaz geceler yaşatan Atacan Yücel, kulakların pasını silen yorumuyla birlikte nefis mezelere ve enfes yemeklere imza atıyor.
 
Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul, BW Plus The President Hotel, The Plaza Hotel’in aralarında bulunduğu otellerde ve Türkiyenin en büyük sosyal derneği olan Büyük Külüp Derneği’nde uzun yıllar yöneticilik deneyimi bulunan Atacan Yücel, tüm lezzetleri özgün bir tarzda ve şık sunumlar eşliğinde, Türk mutfağı esintileri ile sentezleyerek konuklarına tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.
 
Şık bir konseptte özel lezzetler ve muhteşem müzikler eşliğinde, işinin ehli servis personeli ile Avlu Meyhane gerçek meyhane kültürünü yaşamak isteyenlere başarılı bir alternatif… Avlu Meyhane, ERC gurubunun bir işletmesidir.
 
Haftanın altı günü canlı müzik ve nefis lezzetler
 
Beyoğlu’nun can alıcı noktasındaki Avlu Meyhane’de özenle hazırlanan soğuk mezeleri birbirinden lezzetli ara sıcaklar takip ediyor. Şef Aykut Usta’nın maharetli elleriyle hazırladığı ana yemeklerle devam eden lezzet şöleni, enfes tatlılarla son buluyor. Hafta sonlarında sadece set mönülerle hizmet veren Avlu Meyhane’de hafta içinde alakart mönüden seçim yapabiliyorsunuz.
 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Da Mario Executive Şefi Moreno Polverini İtalya'nın bölgesel lezzetleri konusunda uzman
Gurme Merkezi 'Bulvar 216’ projesine markalardan büyük ilgi
Özsüt’ten Mayıs ayına özel lezzetli seçenekler
Gerçek İtalyan dondurması Cremeria Milano şimdi Kanyon'da
Shangri-La Bosphorus'ta Anneler Günü'ne özel sürprizler
Özcanlar Köfte'den tarihi lezzet: Hayrabolu Tatlısı
Baltalı Gıda'dan yeni ürün: Keçi Lor Peyniri
Dem Karaköy, paketlenmiş çay satışına başladı
Anneler Günü'nde annenizle birlikte ister Hilton ister Conrad'da İstanbul'un tadını çıkarın
23 Nisan'da minik şefler Holiday Inn İstanbul City'de
The Marmara Taksim Chocolate Shop’dan neşeli Paskalya sürprizleri
Fransa’nın en eski hardal markası Maille düşük kalorili ve glutensiz
Tüm Aşçılarımızın Aşçılar Bayramı'nı Kutlarız!
TAFED Başkanı Zeki Açıköz'den Aşçılar Bayramı Mesajı
Aşçılar Derneği'den 15 Nisan Aşçılar Bayramı Mesajı
Pastarom ve Sevel'den Dondurma Festivali
Bake Partner Pizzamaster fırınları IBATECH 2014 Fuarı'ndaydı
‘Turuncu Cadde’ İstanbul Marriott Hotel Şişli’deydi
NUDO, Türkiye noodle pazarını 4’e katlayacak
Metro Mutfağı’nda Bocuse d’Or heyecanı zirvede
Unilever Food Solutions, 4 ilde Turuncu Caddeler kurarak ürünlerini tanıtacak
Doğadan’la Yaza Formda Girin
Beyaz Fırın’dan yazın habercisi
Kuru üzümün fiyatı düştü
Bursa'nın meyve sebze mamulleri ihracatında 0.65’lik düşüş
Helal gıdanın 2018’de 237 milyar dolara yükselmesi bekleniyor
Pakmaya IBATECH’te pastacılık ve fırıncılık grubu ürünlerini tanıttı
Filiz ve Ebru Omurcalı, Samsun, Ordu ve Trabzon’da makarna severlerle buluşuyor
Doors Akademi’den Anneler Günü’ne özel lezzet dolu bir hediye
Egg&Burger’den lezzet dolu alternatifler
Küçükçekmece %100 Ekolojik Pazar Açıldı
Dünyanın En Ünlü Ekmekleri, IBATECH Fuarı’nda İnoksan Standında Konuşuldu
Türkiye Aşçılar Milli Takım Direktörü Emrah Köksal Sezgin TAFED Milli Takımın Detaylarını ve Kurmaylarını Açıkladı
g2m Turizm Haftası’nda Sektörü Ele Alıyor: “Turizm Sektörüne Hizmet Eden Firmalara Büyük Sorumluluk Düşüyor”
Cake Studio Özgörkey ile Hedef Büyüttü
Starbucks’tan yepyeni lezzet: Mocha Coconut
Simit Sarayı kendi ürettiği dondurmaları sunmaya başladı
Çikolatanın tüm sırları Mayıs ayında MSA'da ortaya çıkıyor
Alplerden Kafkaslara - Kars Peynirciliğinin 150 Yıllık Tarihi sergisi 17 Nisan'da başlıyor
Özsüt, Türkiye’nin Mutluluk Tadındaki Pastalarını Seçti
 
Antakya Bakkalı
2. Gıda Konferansı
Gökmen Sözen

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.