Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Avlu Meyhane'de, Haftanın Altı Günü Canlı Müzik ve Nefis Lezzetler
Eklenme Tarihi : 19.09.2013 - 14:18:29
Son zamanlarda popülerliği artan "modern meyhane" ekolünün en eğlenceli ve şık temsilcisi Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek "Sarı Siyah Avlu Meyhane" adıyla lezzeti ve eğlenceyi doruklara çıkarıyor.
Eski tarz meyhane ruhu, yepyeni bir konseptte ve modern bir atmosferde yeniden canlanıyor. Doyumsuz lezzetler ve canlı müzik keyfi ile misafirlerini ağırlayan Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek konuklarını ağırlamaya başladı. Türk meyhane kültürünü, zengin Türk müziği ile birleştirerek fasıl geceleri düzenleyen Avlu’nun solisti, aynı zamanda mekânın işletmeciliğini yürüten Atacan Yücel… Türk musikisinin dillerden düşmeyen şarkılarından oluşturulmuş zevkli bir repertuar ile misafirlere unutulmaz geceler yaşatan Atacan Yücel, kulakların pasını silen yorumuyla birlikte nefis mezelere ve enfes yemeklere imza atıyor.
 
Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul, BW Plus The President Hotel, The Plaza Hotel’in aralarında bulunduğu otellerde ve Türkiyenin en büyük sosyal derneği olan Büyük Külüp Derneği’nde uzun yıllar yöneticilik deneyimi bulunan Atacan Yücel, tüm lezzetleri özgün bir tarzda ve şık sunumlar eşliğinde, Türk mutfağı esintileri ile sentezleyerek konuklarına tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.
 
Şık bir konseptte özel lezzetler ve muhteşem müzikler eşliğinde, işinin ehli servis personeli ile Avlu Meyhane gerçek meyhane kültürünü yaşamak isteyenlere başarılı bir alternatif… Avlu Meyhane, ERC gurubunun bir işletmesidir.
 
Haftanın altı günü canlı müzik ve nefis lezzetler
 
Beyoğlu’nun can alıcı noktasındaki Avlu Meyhane’de özenle hazırlanan soğuk mezeleri birbirinden lezzetli ara sıcaklar takip ediyor. Şef Aykut Usta’nın maharetli elleriyle hazırladığı ana yemeklerle devam eden lezzet şöleni, enfes tatlılarla son buluyor. Hafta sonlarında sadece set mönülerle hizmet veren Avlu Meyhane’de hafta içinde alakart mönüden seçim yapabiliyorsunuz.
 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Patisserie by FoodinLife'ın yeni sayısında taze ve ferah lezzetler sizi bekliyor!
Maksut Aşkar ve Deniz Ahmet Köse'den inovatif enginar tarifleri
Pastacılık sektörü APM’nin iftar yemeğinde biraraya geldi
Ramada Resort Bodrum Genel Müdürü Tayfun Subay: “Gastronomi gelişim ve değişimden beslenir”
Üretici, çiğ sütte fiyat dengesi için 6 bölgeye süt tozu fabrikası istiyor
The Marmara Bodrum’un huzur dolu dünyasına hoşgeldiniz
Ramazan sofralarına yabancı mutfaklardan soğuk tarifler
Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Executive Chef’i Olivier Pistre: “Türkiye’de ürün çeşitliliği ve kalitesi çok ilgi çekici”
İstanbul’un tarihi manzarası eşliğinde lezzetli yemekler Veranda Pera’da sizleri bekliyor!
Sağlıklı başlangıçların adresi; Plus Kitchen
Hilton İstanbul Bomonti’den sultanlara layık iftar menüleri
Türkiye’de hızla büyüyen organik ve doğal ürünler pazarı, Exponatura fuarında buluşuyor
Avlu’da 90’ların nostaljisi lezzetle buluşuyor
Ülker Çikolata “Endüstride Mükemmellik”te Türkiye şampiyonu
Boğaz ve tarihin kokusunu aynı anda içinize çekebildiğiniz adres; Amiral Grill House
Sıcak günlerin vazgeçilmezi Backhaus yaz pastaları…
Yarım asırlık tecrübeden geleneksel Ramazan pidesi…
Şahin'in tuzu azaltılmış sucukları Ramazan sofralarında
Le Cordon Bleu Master Chef’i Franck Bruwier İstanbul’da gastronomi meraklılarına eğitim verecek
Constance Le Prince Maurice & Chalet d'Adrien "Lezzet Ve Baharatlar Festivali" düzenliyor
Zumosol meyve suları yeni reklam kampanyası ile Türkiye pazarında yerini aldı
Doygun’un pazar payı yüzde 16.2’den 23.4’e çıkarak İstanbul’da yüzde 45 arttı
Gurmeler Türkiye'de risotto'nun en iyi adreslerini seçti!
Sektör profesyonelleri TUSİD'in “Geleneksel İftar Yemeği”nde bir araya geldi
ASOMDER ve Tohum Otizim Vakfı elele
Sıradışı lezzetler ve etkileyici bir ambiyans: Konsolos
Soho House İstanbul, özel ve lezzetli bir ambians sunuyor
Matbah Restaurant’ta Osmanlı Saray mutfağından özel fetih menüsü
Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Levent açıldı
Fındık üreticileri yeni sezondan umutlu
Çaykur, 2014 yılı yaş çay budama bedellerini ödedi
Türkiye’deki şefler teknoloji meraklısı çıktı!
Unilever Food Solutions’dan Ramazan’a özel kârlı set menüler
500 yıllık gelenek “Baklava Alayı” görkemli bir tören ile yeniden halkın huzuruna çıkıyor!
Türk aşçıları, "Sial Canada 2015 Fuarı"nda Türk yemeklerini tanıttı
Aşçılar Derneği, Türkiye’nin Yedi Rengi’nde çocuklarla pasta atölyesi düzenledi
Taşpakon Kocaeli'nde büyük projeler için düğmeye bastı
Türk Kızılayı’ndan Knorr’a altın madalya
Dubai’nin Lübnan klasiği artık Jumeirah Bodrum Palace’ta
En yeni döner trendi Döner Stop’tan cheddar mantarlı
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.