Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Avlu Meyhane'de, Haftanın Altı Günü Canlı Müzik ve Nefis Lezzetler
Eklenme Tarihi : 19.09.2013 - 14:18:29
Son zamanlarda popülerliği artan "modern meyhane" ekolünün en eğlenceli ve şık temsilcisi Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek "Sarı Siyah Avlu Meyhane" adıyla lezzeti ve eğlenceyi doruklara çıkarıyor.
Eski tarz meyhane ruhu, yepyeni bir konseptte ve modern bir atmosferde yeniden canlanıyor. Doyumsuz lezzetler ve canlı müzik keyfi ile misafirlerini ağırlayan Avlu Meyhane, yeniden dekore edilerek konuklarını ağırlamaya başladı. Türk meyhane kültürünü, zengin Türk müziği ile birleştirerek fasıl geceleri düzenleyen Avlu’nun solisti, aynı zamanda mekânın işletmeciliğini yürüten Atacan Yücel… Türk musikisinin dillerden düşmeyen şarkılarından oluşturulmuş zevkli bir repertuar ile misafirlere unutulmaz geceler yaşatan Atacan Yücel, kulakların pasını silen yorumuyla birlikte nefis mezelere ve enfes yemeklere imza atıyor.
 
Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul, BW Plus The President Hotel, The Plaza Hotel’in aralarında bulunduğu otellerde ve Türkiyenin en büyük sosyal derneği olan Büyük Külüp Derneği’nde uzun yıllar yöneticilik deneyimi bulunan Atacan Yücel, tüm lezzetleri özgün bir tarzda ve şık sunumlar eşliğinde, Türk mutfağı esintileri ile sentezleyerek konuklarına tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.
 
Şık bir konseptte özel lezzetler ve muhteşem müzikler eşliğinde, işinin ehli servis personeli ile Avlu Meyhane gerçek meyhane kültürünü yaşamak isteyenlere başarılı bir alternatif… Avlu Meyhane, ERC gurubunun bir işletmesidir.
 
Haftanın altı günü canlı müzik ve nefis lezzetler
 
Beyoğlu’nun can alıcı noktasındaki Avlu Meyhane’de özenle hazırlanan soğuk mezeleri birbirinden lezzetli ara sıcaklar takip ediyor. Şef Aykut Usta’nın maharetli elleriyle hazırladığı ana yemeklerle devam eden lezzet şöleni, enfes tatlılarla son buluyor. Hafta sonlarında sadece set mönülerle hizmet veren Avlu Meyhane’de hafta içinde alakart mönüden seçim yapabiliyorsunuz.
 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Pierre Hermé’nin yepyeni yaz lezzetlerini keşfedin!
Ünlü Fransız çikolatacı Patrick Roger'den 1 Mayıs'a özel çikolata!
Dünyaca ünlü pasta şefi Christian Escribà'dan Anneler Günü'ne özel benzersiz bir tatlı
1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun! ‪
Bu yaz Alancha’da neler oluyor?
Şehrin yeni nesil esnaf lokantası Arşiv, Türk mutfağının markası olmayı hedefliyor
Koza Gıda Pazarlama Müdürü Ahmet Şanoğlu: “Koza, gıda sektöründeki yeni akımların takipçisi”
Della Luna’dan gün boyu sürecek Anneler Günü Keyfi…
Delimonti, peynirin duayeni İlhan Koçulu’yu ağırladı
Zeelandia Türkiye’den pastacılıkta yeteneğinizi ortaya çıkaran sıvı şantiler
2. Uluslararası Pastacılar Festivali, 20-21 Mayıs 2016 tarihinde zirvede ‘fırtınalar’ estirecek
II. Ulusal Aşçılık Kampı şenliklerle tamamlandı
Liverpool’da Türk mutfağı şovu
Avrasya Aşçılar Derneği ilk sosyal sorumluluk projesini 27 Nisan’da Okan Üniversitesi’nde gerçekleştirdi
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Trendy Lounge & Bar’da keyifli saatler vadediyor
Her ‘köy yoğurdu’na aldanmayın
Aşçılık Kampı son gününde gastronominin ünlü şeflerini ağırlıyor
Dünyanın En İyi Kadın Şefi Dominique Crenn: "Umarım bu ödül, hayalleri peşinden giden geleceğin kadın şeflerine motivasyon olur"
Suvla Kanyon açıldı!
Enginar Festivali, 2. gününde zengin bir program ile devam ediyor!
Rene Redzepi’nin kurduğu konferanslar serisi MAD 5 “Yarının Mutfağı” başlığı ile 28-29 Ağustos’ta Kopenhag’da!
İstanbul'a özgü bir meze olan 'topik'e Maksut Aşkar yorumu Neolokal'de!
Yeniyerel Sohbetler No:15 dijital ortamda yemeği konuşacak
Anneler Günü'nde kahveniz Kahve Limanı'ndan
Zeelandia Türkiye’den Creme Bourbonessa pasta kreması toz karışımı
Glutensiz yaşamak mümkün!
Gökmen Sözen, Kanal 35'te 'Ağız Tadıyla' programının konuğu oldu!
Koza Gıda'dan profesyonellere yönelik 'Makarna Uygulaması'
Çin mutfağının lezzetleri EXPO 2016 Antalya’da
Enginar Festivali lezzetle başladı
Aşçılık Kampı’nda öğrenciler makarnalı lezzetleri Barilla ile öğreniyor
Gastronominin kalbi Mengen’de; Aşçılık Kampı'nda atıyor
Zeytinyağında KDV düşürülsün talebi
2016'nın en iyi kadın şefi: Dominique Crenn
Gıda kümesinden Barselona çıkarması
Lezzet imparatorluğu Şanlıurfa'da
Yahyalı Elma Dünyası, ihracat ağına BAE ve Katar'ı da ekledi
Calista Luxury Resort Otel’de lezzet seremonisi
'Hazır çorbalarda katkı maddesi yok'
Bursa'da Gastronomi ödülleri Başkan Bozbey'den
 
Protel e-dönüşüm
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.