Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Egenin Tüm Lezzetleri Özsüt'ün Özenle Hazırladığı Kahvaltı Sofrasında Buluştu
Eklenme Tarihi : 12.09.2013 - 07:04:21
Özsüt kahvaltı keyfini sevenler için Ege'nin doğal lezzetlerini bir araya getiriyor. Her detayın özenle hazırlandığı sofralarda Ayvalık sızma zeytinyağından Marmaris çam balına kadar Ege'ye ait en güzel lezzetler Özsüt kahvaltı sofrasında buluşuyor. Kahvaltının sürprizi ise, günlük çiftlik sütünden, geleneksel yöntemlerle ve katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan Özsüt Kaymak...
İzmirli bir marka olan ve yöreye has lezzetleri Türkiye’ye sevdiren Türkiye’nin pastacısı Özsüt, keyifli kahvaltılar için Ege’nin incilerini sofralara taşıyor. Doğallığı ve çeşitliliği aynı anda sunan Özsüt, zengin kahvaltı menüsü ile güne mükemmel bir başlangıç yapmak isteyenlere birbirinden özel lezzetleri sunuyor.

Ege'den Köy Kahvaltısı

Özsüt hazırladığı serpme köy kahvaltısında Ege’ye ait tatları lezzet severler için bir araya getiriyor. Ezine Beyaz Peyniri, İzmir Teneke Tulum, Tulum Peyniri, Sızma Ayvalık Zeytinyağı, Edremit Yeşil Kırma Zeytin, Ayvalık Sele Zeytini, Marmaris Çam Balı, Karadut reçelli, Frambuaz reçeli, tulum loru, sahanda yumurta, salam (%100 dana eti), domates, salatalık, yeşilbiber, doğal Özsüt kaymağı ve hazırlanan özel ekmekleriyle Özsüt’te kahvaltı keyfi geleneksel hale geliyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Sezai Erdoğan'dan önemli anekdotlar: En iyi olanı yapma isteği ve şevki sizi her zaman başarıya ulaştırır.
Alancha'nın şefi ve kurucusu Kemal Demirasal'dan avant-garde gastronominin incelikleri
Demet Sabancı - Cengiz Çetindoğan çifti restoran işinden çekildi
Murat Artukmaç: Farklı mutfakların harmanlanmasında teknik üzerinde düşünmek, formu değiştirmede altın kuraldır
Gaziantep mutfağı dünya markası olma yolunda
Koza Mutfak'ta Başlangıçlar Uygulaması Eylül Ayı Programı
Mövenpick Hotels & Resorts’dan "Fener Balığının Sırları" menüsü
Mutfağa değer katan bir adres: Mutfak Kitap
Maria’s Cheesecake'ten anne tarifiyle cheesecake
MSA öğrencileri ve mezunlarına özel Demo Günleri 4 Eylül'e kadar devam ediyor
Hasadının taptaze meyvesiyle Vakko Passion geri döndü
Tropicana'ya 2 uluslararası ödül
Simit Sarayı'ndan çocuklara özel sandviç çeşitleri
Bozcaada'da Bağbozumu Festivali 5 Eylül'de başlıyor
Pınar Enstitüsü çiğ süt eğitimlerinin ikinci ayağını Eskişehir'de gerçekleştirecek
Kemal Özcan'dan City Cooks'ta özel etkinlik
Organik gıdanın incelikleri neler biliyor muyuz?
Türkiye Rusya'ya yumurta ihracatına başlıyor
Şehrin Lezzet Hareketi: Demak GurmeRUN
“İyi bir pizza elde etmek için hangi peynir daha idealdir?”
Anavarza Bal gurme serisinden sağlık deposu: Keven-kekik balı
Ahmet Yirmibeşoğlu: İyi yumurta, iyi beslenen tavuktan gelir
Marmara Adası'nda 'organik' zeytin üretilecek
Brezilya'ya bulgur ve makarna satma hazırlığı
Doç. Dr. Saadet Karakulak: Çinekop diye bir balık yok
Fındıkta rekor fiyat
Kültür balıkçılığı üretimi 4 katı arttı
Suriyelilerin tandır ekmeği Güneydoğu'da ilgi görüyor
Petifür trendi Körfez’e yayılıyor
İlklerin markası: Lider Çikolata
Dedeman İstanbul Pastane Şefi Sait Eroğlu: 'Pastacılıkta başarı orijinaline sadık kalıp, eski tekniklere dönerek mümkün'
Güney Kore’nin Paris Baguette zinciri şimdi de Fransa’da
İstinye'de yeni bir lezzet durağı: Melia Patisserie
Yeni Zelandalı bilim adamları pizzaya en çok yakışan peyniri buldu!
Akıllı Etiket sistemine erteleme
İstanbul'un kahveden sorumlu bakanı: Ministry of Coffee İstanbul
Damaklarda iz bırakan Trakya tatlıları
Hatay Mutfağının en güzel yemekleri Eylül ayında Grand Hyatt Istanbul'da
Gelato’nun 114 yıllık temsilcisi Giolitti Türkiye’de
Cakes&Bakes Genel Müdürü Volkan Cılga: “Butik üretimi 5 milyon Euro’luk bir yatırımla endüstriyel ölçeğe taşıdık”
 
İmren Marmara
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.