Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Egenin Tüm Lezzetleri Özsüt'ün Özenle Hazırladığı Kahvaltı Sofrasında Buluştu
Eklenme Tarihi : 12.09.2013 - 07:04:21
Özsüt kahvaltı keyfini sevenler için Ege'nin doğal lezzetlerini bir araya getiriyor. Her detayın özenle hazırlandığı sofralarda Ayvalık sızma zeytinyağından Marmaris çam balına kadar Ege'ye ait en güzel lezzetler Özsüt kahvaltı sofrasında buluşuyor. Kahvaltının sürprizi ise, günlük çiftlik sütünden, geleneksel yöntemlerle ve katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan Özsüt Kaymak...
İzmirli bir marka olan ve yöreye has lezzetleri Türkiye’ye sevdiren Türkiye’nin pastacısı Özsüt, keyifli kahvaltılar için Ege’nin incilerini sofralara taşıyor. Doğallığı ve çeşitliliği aynı anda sunan Özsüt, zengin kahvaltı menüsü ile güne mükemmel bir başlangıç yapmak isteyenlere birbirinden özel lezzetleri sunuyor.

Ege'den Köy Kahvaltısı

Özsüt hazırladığı serpme köy kahvaltısında Ege’ye ait tatları lezzet severler için bir araya getiriyor. Ezine Beyaz Peyniri, İzmir Teneke Tulum, Tulum Peyniri, Sızma Ayvalık Zeytinyağı, Edremit Yeşil Kırma Zeytin, Ayvalık Sele Zeytini, Marmaris Çam Balı, Karadut reçelli, Frambuaz reçeli, tulum loru, sahanda yumurta, salam (%100 dana eti), domates, salatalık, yeşilbiber, doğal Özsüt kaymağı ve hazırlanan özel ekmekleriyle Özsüt’te kahvaltı keyfi geleneksel hale geliyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Yazın son trendleri Patisserie by FoodinLife'ın yeni sayısında!
Hershey’s Chocolate Chip Cookie sayesinde Pizza Hut gündemden düşmüyor
Tatlı kaçamakların adresi Orient Terrace
Cambridge University'de çikolata doktora programı
Tam kıvamında Türk kahvesi için Arzum'dan 'Okka'
6 Eylül'de MSA'da sushi kursu
Mutlaka buzdolabında saklanması gereken 10 yiyecek
İşte Hatay'ın efsane lezzetleri
Gastronomi meraklıları YouTube'da en çok ne izliyor?
Yaprak sarmasında Yunanistan atağı
Türk mutfağının vazgeçilmezi kebap şimdi Brass Restaurant&Bar'ın menüsünde
Türk-Japon Diplomasisinin 90. yıldönümü etkinliğine Kobe bifteği damga vurdu
Farklı peynirler nasıl dilimlenir?
24Kitchen'dan çikolata tutkunlarına yepyeni bir program
Dünyanın en eski mahzeninde bulunan şaraplarda nane, tarçın ve ardıç kalıntısı
Düşük karbonhidratlı unlu mamuller trendi yaygınlaşıyor
Ankara'nın fazla bilinmeyen lezzet durakları
Kilis'te yeni ürün: Karpuz çekirdeği
Bakanlıktan su ürünleri atağı
Electrolux Design Lab ile Paris'e gitme fırsatı
İsraillilerden Türk kahvesine boykot
TAFED'den Londra Hotelympia 2014 hakkında açıklama
Pennsylvania'da bir hastane 'tarladan hastaneye' organik gıda sunmaya başlayacak
Vintage menü meraklılarına özel site: Cool Culinaria
Vodafone Türkiye'den Danone Hayat İçecek için özel proje
Jamie, Amerikan Gıda Güvenliği Standartları'na savaş açtı!
Antalya'nın meşhur mor üzümü üretimden kalktı
Osmani'de 'Hafif Türk Yemekleri' menüsü devam ediyor
Küba kahve geleneğinden ilham alan yeni Nespresso Limited Edition Cubania
İzmirli balıkçılar sezona keyifsiz başladı
Kahve tutkunlarının mutlaka görmesi gereken 11 şehir!
Danone Türkiye’den Güney Afrika’ya önemli atama
Banvit'e Amerika'dan ödül
İnoksan, bulaşık yıkarken de çevreyi düşünüyor
Kuru kayısının fiyatı 3 katına çıktı!
BTA'nın sevilen markalarından kahvaltı sofralarınıza leziz alternatifler
Gloria Verde Resort'e Yeşil Yıldız
D.ream İstanbul Port'ta büfe açıyor!
Barilla'nın gurme turlarıyla İtalyan mutfağının sırlarını keşfedin
Çaykur dünya markası olmayı hedefliyor
 
İmren Marmara
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.