Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Egenin Tüm Lezzetleri Özsüt'ün Özenle Hazırladığı Kahvaltı Sofrasında Buluştu
Eklenme Tarihi : 12.09.2013 - 07:04:21
Özsüt kahvaltı keyfini sevenler için Ege'nin doğal lezzetlerini bir araya getiriyor. Her detayın özenle hazırlandığı sofralarda Ayvalık sızma zeytinyağından Marmaris çam balına kadar Ege'ye ait en güzel lezzetler Özsüt kahvaltı sofrasında buluşuyor. Kahvaltının sürprizi ise, günlük çiftlik sütünden, geleneksel yöntemlerle ve katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan Özsüt Kaymak...
İzmirli bir marka olan ve yöreye has lezzetleri Türkiye’ye sevdiren Türkiye’nin pastacısı Özsüt, keyifli kahvaltılar için Ege’nin incilerini sofralara taşıyor. Doğallığı ve çeşitliliği aynı anda sunan Özsüt, zengin kahvaltı menüsü ile güne mükemmel bir başlangıç yapmak isteyenlere birbirinden özel lezzetleri sunuyor.

Ege'den Köy Kahvaltısı

Özsüt hazırladığı serpme köy kahvaltısında Ege’ye ait tatları lezzet severler için bir araya getiriyor. Ezine Beyaz Peyniri, İzmir Teneke Tulum, Tulum Peyniri, Sızma Ayvalık Zeytinyağı, Edremit Yeşil Kırma Zeytin, Ayvalık Sele Zeytini, Marmaris Çam Balı, Karadut reçelli, Frambuaz reçeli, tulum loru, sahanda yumurta, salam (%100 dana eti), domates, salatalık, yeşilbiber, doğal Özsüt kaymağı ve hazırlanan özel ekmekleriyle Özsüt’te kahvaltı keyfi geleneksel hale geliyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
LAV ile daha tatlı
Vedat Milor: Güzel esnaf lokantası deyince…
Gümüşlük'te müzikli lezzetler!
Bayram lezzetleri Gloria Jean’s Coffees’den
Divan pastanelerinden çikolata tutkunlarına tatlı bir bayram...
Gucci ilk restoranını açıyor
Tat gıda "farkındayım" projesiyle gıda güvenliğinde farkındalık yaratıyor
Eski bayramların tadı Grand Hyatt'ta
Şerefe et Alaçatı'da sizi lezzet deneyimine bekliyor!
Türk halkı tavuk etini nasıl yiyor?
Fransız şefler İstanbul gastronomisini tartıştı
Bodrum’un yeni gözdesi The Club Beach By Bodrum Ramada
Michelin yıldızlı şeflerden form tutturan menüler
Crate and Barrel’dan brunch’lara özel sunum önerileri
Ali Esat Göksel: İtalyan mucizesinin sırrı "Aşk ile yapmak"
‘Günde yarım kilo ekmek yerim’
Vedar Milör'den doğru kahve önerisi
Türkiye her yıl 200 bin ton ayçiçek yağı ithal etmek zorunda kalıyor
Ahmet Örs: Ucuz, huzurlu sakız gibi bir ada
Bursa siyah inciri ihracatının artırılması hedeflendi
31. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali ertelendi
Nedim Atilla: Hardaldan hardaliyeye…
Veli Dede, Bozcaada’nın eşsiz doğasından ilham alıyor
Balkan lezzetlerinin İzmir’deki temsilcisi: Somunarası
Banu Özden: Hünkâr beğendi, ben ise aşık oldum... Türk mutfağının temel taşı "patlıcan"
Sürekli şaşırtan 7 Mehmet
Pizza Pizza, şube sayısını arttırmayı planlıyor
Sardes Kurucu Ortağı Mehmet Demir: “Hedefimiz; ürünlerimizi yurt dışında olduğu gibi Türkiye‘de de tanıtmak“
Tarihi Yarımada’nın en lezzetli mekânlarından: Mihri Restaurant
Nezih Müftügil: Değişen aşcı profili ve hijyen
Geçmişin anılarına sahip çıkan, yüzü geleceğe dönük bir mekân: Bistro 33
Ünü dünyaya yayılan açık hava pazarı: Tire Pazarı
Yaşam stili meyhane ve Refik
Ağustos sıcağına hayat öpücüğü yemekler
SETBİR dünyanın en kapsamlı sürdürülebilirlik platformu UNGC’ye katıldı
Sofralarda Salat lezzeti
Gizia 5 Oda Restaurant&Bar bu yaz da keyfe yelken açıyor
Pakmaya’dan fırıncılara özel iki yeni ekmek premiksi: Prestige Artizan ve Ciabatta
Little Caesars, Adanalı yatırımcıları bekliyor
FoodinLife’ın yeni sayısında Fabio Brambilla ile “sardalya”ya yolculuk…
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.