Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Egenin Tüm Lezzetleri Özsüt'ün Özenle Hazırladığı Kahvaltı Sofrasında Buluştu
Eklenme Tarihi : 12.09.2013 - 07:04:21
Özsüt kahvaltı keyfini sevenler için Ege'nin doğal lezzetlerini bir araya getiriyor. Her detayın özenle hazırlandığı sofralarda Ayvalık sızma zeytinyağından Marmaris çam balına kadar Ege'ye ait en güzel lezzetler Özsüt kahvaltı sofrasında buluşuyor. Kahvaltının sürprizi ise, günlük çiftlik sütünden, geleneksel yöntemlerle ve katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan Özsüt Kaymak...
İzmirli bir marka olan ve yöreye has lezzetleri Türkiye’ye sevdiren Türkiye’nin pastacısı Özsüt, keyifli kahvaltılar için Ege’nin incilerini sofralara taşıyor. Doğallığı ve çeşitliliği aynı anda sunan Özsüt, zengin kahvaltı menüsü ile güne mükemmel bir başlangıç yapmak isteyenlere birbirinden özel lezzetleri sunuyor.

Ege'den Köy Kahvaltısı

Özsüt hazırladığı serpme köy kahvaltısında Ege’ye ait tatları lezzet severler için bir araya getiriyor. Ezine Beyaz Peyniri, İzmir Teneke Tulum, Tulum Peyniri, Sızma Ayvalık Zeytinyağı, Edremit Yeşil Kırma Zeytin, Ayvalık Sele Zeytini, Marmaris Çam Balı, Karadut reçelli, Frambuaz reçeli, tulum loru, sahanda yumurta, salam (%100 dana eti), domates, salatalık, yeşilbiber, doğal Özsüt kaymağı ve hazırlanan özel ekmekleriyle Özsüt’te kahvaltı keyfi geleneksel hale geliyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Cihan Çetinkaya: “I. Ulusal Aşçılık Kampı’nın sosyal sorumluluk tarafı çok değerli”
Hazır çorba pazarı 155 milyon TL’ye ulaştı
Yenilenen Richmond Pamukkale Thermal’de Mayıs ayı dopdolu
Bahar yorgunluğunun çaresi süt…
Türkiye yatırımını büyüten KFC restoran sayısını 95’e çıkardı
Anneler Günü’ne sevgi dolu bir başlangıç Richmond Istanbul’da
Simit Sarayı, 2018 yılının sonunda bin şubeye ulaşmayı hedefliyor
40 yıllık köklü deneyimiyle lezzet yolculuğunu sürdüren; Manolya Pastaneleri
‘Anneler Günü’nü Park Bosphorus Hotel’in zengin brunch’ıyla kutlayın!
Şekerci Cafer Erol ikiyüzyıla tanıklık eden markasını modern zamanlarla buluşturuyor
Bellis Hotel Executive Chef’i Ceyhun Aykan: “Yaptığınız yemek sizin kartvizitinizdir”
Nihat Sancar: “I. Ulusal Aşçılık Kampı, öğrencileri sektöre hazırlayacak”
I. Ulusal Aşçılık Kampı’nda “Takım Olma, İletişim ve Liderlik” eğitimi gerçekleştirildi
I. Ulusal Aşçılık Kampı'nda destekçi firmalar ürün eğitimi veriyor
Murat Aslan, I. Ulusal Aşçılık Kampı’nın amaçlarını anlattı
I. Ulusal Aşçılık Kampı’nda eğitimler tüm hızıyla devam ediyor
“Doğal tavuk diye birşey yoktur”
Balığın tatlısı olur mu?
Türkiye’de bir ilk: Ulusal Aşçılık Kampı
1. Ulusal Aşçılık Kampı başladı!
Kadının zarafeti ve gastronominin inceliğinin buluştuğu haber portalı; Food and Woman
Doors Akademi ile lezzet atlasının ilk durağı İtalya!
MSA ile mutfakta 8 haftada pastacılık
Dünyaca ünlü şef Tom Wolfe baklava workshop'unda!
Manavgat Aşçılar Derneği'nden teşekkür mesajı
Çikolatadan antika eserler yapıyor
Narköy'de toplantıların en doğal hali
Nefis bir menü ile yaza merhaba
Shakespeare, yatırımlarına İstanbul’da devam edecek
İstanbul'un İtalyan şeflerinden nefis bir buluşma
1. Ulusal Aşçılık Kampı yarın başlıyor
Süt tozu üretimine yatırım
Ne kadar ödeyeceğinize sizin karar verdiğiniz kafe
Kristal Endüstriyel, projelerle adından söz ettirecek
101 İstanbul Lezzeti'nin keyfini çıkarmak için sayılı günler kaldı
Türkiye'de kinoa yetiştirilmeye başlandı
Unilever 2015’e başarılı bir giriş yaptı
Baydöner İskender Uşak'taki ilk restoranını açtı
Hakan Cambazoğlu: “Fagor, dünyanın en kaliteli ürünlerini üreten ve üst segmente hitap eden bir marka oldu”
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’nde bilimsel gerçekler ve gelişmeler masaya yatırıldı
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.