Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Egenin Tüm Lezzetleri Özsüt'ün Özenle Hazırladığı Kahvaltı Sofrasında Buluştu
Eklenme Tarihi : 12.09.2013 - 07:04:21
Özsüt kahvaltı keyfini sevenler için Ege'nin doğal lezzetlerini bir araya getiriyor. Her detayın özenle hazırlandığı sofralarda Ayvalık sızma zeytinyağından Marmaris çam balına kadar Ege'ye ait en güzel lezzetler Özsüt kahvaltı sofrasında buluşuyor. Kahvaltının sürprizi ise, günlük çiftlik sütünden, geleneksel yöntemlerle ve katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan Özsüt Kaymak...
İzmirli bir marka olan ve yöreye has lezzetleri Türkiye’ye sevdiren Türkiye’nin pastacısı Özsüt, keyifli kahvaltılar için Ege’nin incilerini sofralara taşıyor. Doğallığı ve çeşitliliği aynı anda sunan Özsüt, zengin kahvaltı menüsü ile güne mükemmel bir başlangıç yapmak isteyenlere birbirinden özel lezzetleri sunuyor.

Ege'den Köy Kahvaltısı

Özsüt hazırladığı serpme köy kahvaltısında Ege’ye ait tatları lezzet severler için bir araya getiriyor. Ezine Beyaz Peyniri, İzmir Teneke Tulum, Tulum Peyniri, Sızma Ayvalık Zeytinyağı, Edremit Yeşil Kırma Zeytin, Ayvalık Sele Zeytini, Marmaris Çam Balı, Karadut reçelli, Frambuaz reçeli, tulum loru, sahanda yumurta, salam (%100 dana eti), domates, salatalık, yeşilbiber, doğal Özsüt kaymağı ve hazırlanan özel ekmekleriyle Özsüt’te kahvaltı keyfi geleneksel hale geliyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Dünya Kabuklu Yemiş ve Kuru Meyve Kongresi gerçekleşti
Küresel Gıda Güvenliği İndeksi sonuçlarına göre Türkiye 39. sırada
Hyatt Regency Istanbul Ataköy’ün Pastry Chef’i Robert Schielke: “Geleceğin trendi sağlıklı, küçük ve otantik tatlılar”
Pastalarının ünü dillere destan bir aile şirketi: Art Cafe
Dondurma, kahveyle birlikte Göktürk’te hayat buluyor
Efsina’dan iki yeni ürün
Academy RATIONAL semineri 21 Mayıs‘ta İstanbul’da gerçekleşti!
Bodrum'un mavisine inat yemyeşil kaya gölgesinin altında bir kaçamak
7. Türkiye Sommelier Yarışması Sonuçlandı
Arby's ile damaklardaki lezzet fırtınası dinmiyor!
Ulusoy Un, ihracatta onbir basamak birden yükseldi
Unilever Türkiye, sürdürülebilir markalarıyla büyüyor
Ramazan’da bakliyata zam yok
Brasserie Cognac'tan “Keşif Tadımları”
İstanbul'un ünlü şeflerinden tarifler; Rudolf
34'te iftar bir başkadır
Öztiryakiler'den A.B. projesine destek
Pakmaya’dan fırıncılara 3 yeni çeşit ekmek karışımı
Öztiryakiler’den Robot Coupe kampanyası!
Eczacıbaşı'ndan yeni yatırım
Reis Gıda 8’inci Feshane Kastamonu Günleri’nde Siyez buğdayını tanıttı
Paşabahçe Göktürk mağazasını açtı
Metro Toptancı Market fark yaratan sosyal girişimcileri arıyor!
Fransa’nın en iyi şefleri Taste of Paris festivalinde!
Muğla'nın Kuzu göbeği mantarı Avrupa'da..
Müge Akgün yazdı: Muhteşem bir girişimcilik hikâyesi...
Dünya gezginleri Nar Lokanta'yı ödüllendirdi
Balparmak Milano’dan ödülle döndü
Hacı Sayid, Ramazan'da damağınızı şenlendiriyor
Magnum Store Bağdat Caddesi'nde kapılarını açtı!
Norveç Büyükelçisi genç Türk şeflerle somon pişirdi
Bağdat Caddesi’nin yepyeni restoranı Marlon açıldı
Çekirdeksiz kuru üzümde gıda güvenliği için büyük işbirliği
Hilton İstanbul Bomonti’den sultanlara layık iftar menüleri
Müge Akgün yazdı: Karaköy'ün yeni lezzet durağı "Geppetto"
Gaziantep gastronomisi UNESCO'dan ilgi gördü
Wow Istanbul Otelleri’nde enginar günleri başlıyor
Müge Akgün yazdı: İçinde hazine saklayan küflü çıkı Karaman
En zengin iftar sofraları The Marmara Otelleri’nde
Nezih Müftügil yazdı: Sadece hijyen eğitimi yeterli olmuyor
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.