Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Güveç Tadında Lezzetler İçin Emsan Duracast Seramik Tencere
Eklenme Tarihi : 14.08.2013 - 06:54:43
Emsan mutfaklarınızda fark yaratmaya devam ediyor. Şık tasarımı ve canlı renkleriyle göz dolduran Emsan Duracast Seramik tencere seti; akıllı kapak teknolojisi ile yemeklerinize güveç lezzeti katıyor.
Emsan Duracast tencere seti canlı renklerin enerjisini mutfaklarınıza yansıtırken, pişirme fonksiyonları ile kadınların mutfaklarında vazgeçemeyeceği bir ürün oluyor. Alüminyum döküm gövde ve emaye dış kaplaması ile sağlamlığı tescillenen Emsan Duracast, aynı zamanda çok özel seramik iç kaplamasıyla uzun süre rahatlıkla kullanılabiliyor.

Akıllı Kapak Teknolojiyle Kısa Sürede Lezzetli Yemekler

Eşsiz güveç lezzetini elde edebilmeniz için özel olarak üretilen “akıllı kapak teknolojisi”  yemek buharının kapak kanallarından geçerek tekrar tencerenin içine dönmesini sağlıyor. Buharı tencere içinde saklı tutan ve devir daimini sağlayan özel kapak tasarımı yemekleriniz kısa sürede daha lezzetli pişmesini sağlıyor. 9 parçadan oluşan Duracast tencere seti ocak ve fırında rahatlıkla kullanabiliyor.

Emsan Duracast seramik tencerenin kırmızı, mor, turuncu renk alternatifleri bulunuyor.
 
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Dolfin Gıda, gastronomi sektörüyle iftar davetinde bir araya geldi
Ian McAndrew, İskoçya'nın en iyi şefi seçildi
‘Kota kalkarsa AB’ye 2 milyar dolarlık makarna ihraç ederiz’
Esben Holmboe Bang'in en iyi 5 gastronomik anı
Yemek ödülleri üniversitesi “ Şefler için Nobel Ödülleri”
Yumurtacıların umudu 'hacılar’
TMSD Başkanı Külahçıoğlu: "İngiltere makarnasız kalmaz"
Organik kayısıya destek devam ediyor
Arnavutköy’de sanat ve yemek Hudson’da birleşiyor
Marmara'ya çikolata Doğu'ya şeker
ÇAYKUR 144 milyon lira çay budama bedeli ödedi
Raymond Blanc'ten iki yeni restoran
Michelin yıldızlı İskoç şeften gençler için kariyer önerileri
“Bizans Döneminden Esintilerle” bir akşam yemeği
Türkiye’nin 252 yöresel ürünü coğrafi işaret için sıraya girdi
Björn Frantzen, Palazzo Versace Dubai'de
Macaronni ile Bodrum'da İtalyan rüzgarı esecek
70'li yıllardan bir miras: Park Şamdan
Şef için tabak nedir? Mutfağın yıldız isimleri FoodinLife'a anlattılar
Moda’nın huzuru, şehrin dinamiği Club Quartier’da yaşanıyor
Şili mutfağında Türk bulguru yer alacak
Sultanahmet’te iftar bir başka güzel
İştah açan kitaplar
Ülker'den yeni satın alma
“Kantin”de yeni dönem
Türkiye'de gıda güvenliği arttı
Muz kulesi ile tatlı keyfinin zirvesi Pesto İtaliano’ da!
Kumlubük'ün saklı cenneti
Özsüt’ün sütlü tatlılarıyla, bu bayram hafif ve lezzetli geçecek
Murat Bozok: Anjan robotlarıyla aşçılara bel altı vuruyor ama ya lezzet!
Kobe etini bu kadar değerli, pahalı kılan nedir?
Şef Emre İnanır, Babillon Hotel’in 6. yıldızı oluyor
Ege adalarına lezzet yolculuğu
Sofra / Compass Group Genel Müdürü Nihat Kartal: “İşverenler çalışan için yemeğin öneminin farkına vardı”
Tatsız tuzsuz domateslerden kurtulduk
İngilizlere bir kötü haber de İtalya'dan
Omar Mosquera Mallen’den Akdeniz lezzetleri
Karıştırma sanatının renkli dünyası: Miksoloji
Dünyanın en çekici oteli Soho House İstanbul
Kuzey'in sıradışı pastacısı Joel Lindqvist
 
Golf Dondurma
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.