Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
DenizBank ve Big Chefs’ten ayrıcalıklarla dolu işbirliği
Alo deyince gelen Döner Stop
İkiSatır ‘Lezzet arabası’nı Viaport Marina’ya park etti!
Murat Bozok: Gastronominin zihni sinirleri
Yaz aylarının keyfi Mezzaluna'nın lezzetleriyle çıkar
Anzer balı için 7 ülkeden bin 200 kişi sipariş verdi
Ahmet Örs: Salata tavşan yemi değil, ciddi bir iştir
Yüksek mutfaklardan basit sırlar, kolay tavsiyeler
Arda Türkmen: Kuzuların ve danaların sessizliği
Mehmet Yaşin: Bazıları sevgilim oldu, bazılarıyla sadece flört ettim
Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK), ekmek üreticileri için belli standartlar belirledi
31.uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali ulusal yarışma kategorileri ve kuralları açıklandı
Uluslararası Domates Festivali'nin yedincisi gerçekleştirildi
Karpuz kabuğu reçeli "dünya lezzetleri" arasında
Hatay'da gastronomiyle deniz turizmi birleşecek
Çıtır balık lezzetleri Dardenia’da
Mandarin Oriental, Bodrum, Nammos’u Bodrum’da ağırlıyor
Puratos’tan ekşi maya ekmeğine lezzetli dokunuş
Seçkin Asya Lezzetleri Jumeirah Bodrum Palace’ta
İstanbul'un en iyi kebapçıları
Taze balık ilk defa Leröy ile ambalaja giriyor
Gastronomika'da "Uzun Perşembe"nin konusu: Ot
Mevlana ‘Yemek dediğim akıldır’
Türkiye'nin en iyi 10 yol lokantası
Mutfağın tatlı tarafı
Sahrap Soysal: “Kendime mekancı teyze diyorum”
Didem Şenol: "Hayalimde yemek okulu kurmak var"
Sıcak günlerin ilacı: Granita
Kayseri'de Talas ve Kocasinan % 100 Ekolojik Pazarları sezonu açıyor!
Metro Toptancı Market'ten Berlin'de 3 aylık eğitim hediye!
Evdekilere serin sürprizler
Protein deposu hindi eti
Yaza özel yepyeni serinleten lezzet: Activia Ayran
Pakmaya’dan 1 kg’lık sufle ve makaron karışımı
Süt tüketimi düşüyor
Simit Sarayı Almanya’da büyümeye devam ediyor
APM Pazarlama Uzmanı Aydan Çaplı: “Türkiye çikolata sektörü, gelişmekte olan genç bir sektör”
Palmabeach; Doğa, konfor ve eğlence
Altınmarka Gıda Satış Yöneticisi Merve Abacıoğlu: “Fiyat odaklılığı yerini kalite odaklılığına bırakmış durumda”
BAİB, World Food Moscow 2015 Fuarı boy gösterecek
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.