Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Kahve sanatla buluştu: Caffè Nero ile ilhamın ve sanatın peşinde
1. Uluslararası TAFED Aşçılar Şampiyonası Şubat ayında!
Felda Iffco Gıda 2014'te de şovları ile en çok ilgi gören firma oldu
Horeca Pazarının Lideri Hisar İstanbul’da Büyüyor
Sardunya Karaköy Yalı'nın mekanı ve menüsü yenilendi...
Krema, çikolata ve kahve Patisserie'nin yeni sayısında!
Sağlıklı beslenmede yeni ürünler: Cranberry ve Pikan
Gıda saklama konusunda şeflerin ilk tercihi: Erenil
Unilever aşçı ve şeflerle birlikte Alanya’daydı
Dünya Mutfaklarının Olmazsa Olmazı Atkins&Potts Finishing Soslar, Şimdi g2m ile Türkiye’de!
Banvit, tüketicilerini yeni katkısız lezzeti ile tanıştırıyor
Şehrin merkezinde taze balık ziyafeti!
CIPRIANI’den iş yemeklerine özel..
Doygun'dan 3 dakikada hazırlanan 3 yeni ürün
Pınar ile sofralarda “Tereyağlı Peynirli Su Böreği” keyfi
Doğanay fabrikasının kapılarını dünyaya açtı
Cihangir’in Gözdesi White Mill Kış’a Hazır! Ya Siz?
Chikuzen-ni (Aromalandirilmis Sebzeler ve Tavuk)
Chiquita Brezilya'ya satıldı!
Zade’den 30 milyon euro’luk yatırım!
Carte d’Or’dan yeni sürpriz; Kepekli Kek
Filizler Köftecisi ette olduğu kadar tatlılarında da iddialı
Kuru incir cep yakıyor
Amerikalıların yeni favorisi: Malatya kayısısı
Big Chefs’den kışa özel yepyeni lezzetler!
De’longhi, Braun ürünleriyle Murat Bozok's Kitchen'da
Değirmen tuzluklar revaçta
Karşı konulamaz “Karamel” lezzeti Pinkberry’de sizleri bekliyor
NewYork’un ünlü hamburgercisi SHAKE SHACK’dan; Apple Pie Concrete
LE PAIN QUOTIDIEN özel kış menüsünden; Baharatlı Çıtır Levrek ve Karides Salatası
Patisserie de Pera’dan masalsı tatlar
Bulgaristan'dan tatlı bir esinti: Poniçka
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
Doğanın en taze lezzetleri Zeytinyalı Restoran’da
Caffisimo'dan şimdi de tam otomatik latte keyfi
Şefler ilk bölümde “domates”te buluştu
‘Lezzet ve tasarım buluşması’ 30 Ekim'de sizleri bekliyor
Çaykur Gaziantep’te Karadeniz rüzgârı estirdi!
Kraliçe arı Debra Roberts Türkiye'de
BİLGİ’nin Yeni Mutfağı santralistanbul Kampüsü’nde Açıldı
 
İmren Marmara
worldchocolatemasters.com
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.