Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
23 Nisan‘da Karadeniz Pideleri miniklerden
“Çaya Giden Yol” Temalı Chakai’ler Chado Çayların Lezzetine Sanat Katıyor
Fi İstanbul 2014 Yeniliklerle Açıldı
Reis Gıda'dan coşkulu 23 Nisan kutlaması
Nestlé, ailesiyle yemek hazırlayan çocukların daha fazla sebze tükettiğini saptadı
Tarihi Konak 'Mardius'tan Asırlık Mardin Lezzetleri
Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 24 Nisan’da gerçekleşecek
Go Mongo’dan Yeni Lezzetler
Alışılmışın Dışında Bir Şarküteri Kauf
Gıdada Devrim Yaratan Ürünler “Keşif Turları”yla Tanıtılacak!
Güllüoğlu Süt Sektöründe
Gastromasa: Otellerde Yiyecek İçecek Departmanları Nasıl Bir Strateji Uyguluyor?
Egg&Burger, 101 İstanbul Lezzeti Festivali’nde
Lacivert’ten Anneler Günü Brunch’ı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!
Jamie’s Italian, 23 Nisan Çocuk Bayramını Kutluyor!
Karadeniz’in Meşhur Ayder Kahvaltısı İstanbul’da
2. Gıda Konferansı Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti
Barilla yerel zincirlerle buluştu
Marriott Hotel Şişli’ye özel lezzet: Şişli Delight Roll
Carte d’Or’dan nostaljik lezzet: Rulo Pasta
Kahve sektörü hızla büyüyor!
NAR Gourmet’ye Bir Altın Ödül de New York’tan!
Seyidoğlu'ndan pasta üretim atağı
İstanbul Ticaret Odası'nda 'Baklava' Paneli Düzenleniyor
SÜGAV 2. Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi 7 Mayıs'ta
Puratos’tan poğaçada devrim
'Anadolu’da Bağcılığın Tarihi: Bizans ve Osmanlı’da Bağcılık Kültürü' söyleşisi Yeditepe Üneversite'sinde gerçekleşti
Türkiye aşçılık tarihi bir ilke tanıklık edecek
23 Nisan'da Big Chefs'lerde cupcake şenliği var!
Mondeléz Türkiye Genel Müdürü Antoine Collette: “Yerel değerlerle birleşerek büyümemizi sürdüreceğiz”
Fat Chef 3 Liseler Arası Yemek Yarışması 18 Nisan’da yapıldı
Zouk Balık, Trump Cadde’de
MSA ile tanışma günü 26 Nisan’da tekrarlanıyor
Da Mario’da ‘Puglia Bölgesi Lezzetleri’ Sizi Bekliyor
Nar Gourmet, Altın Madalya ödülüne değer bulundu
Hindi Etine İlgi Artıyor
Pera Palace Hotel Jumeirah’nın Özlenen Mekânı Orient Terrace Açılıyor
Filiz Makarna ve Ebru Omurcalı, Karadeniz’de makarna severlerle buluştu
P.F.Chang’s’den “Öğle Teneffüsü” konsepti
 
Antakya Bakkalı
Gökmen Sözen

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.