Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Dünyaca ünlü pasta şefi Jordi Roca, Patisserie by FoodinLife’ın kapak konuğu oldu!
Metro Türkiye, 3 yılda 60 coğrafi işaretli ürünle, 12 bin 400 üreticiye sahip çıktı
Nar Gourmet, Anadolu'nun eşsiz zeytinyağları için yine yollarda
En hafif menü Pera Palace’ta
Müge Akgün yazdı: Sanat ve yemek yan yana
Vogue’da sanat zamanı
Backhaus artık sahada..
Kurban Bayramı'nda et fiyatları neden artıyor?
Mövenpick Hotels & Resorts’dan "Noodle Sanatı" menüsü...
Yemek kitapları birer sehpa süsüne mi dönüşüyor?
Souq Ziyafet, 12-13 Eylül’de kuruluyor
Tam tahıllı ekmeklerde seçenekler artıyor
Bayram mutluluğu The Marmara Chocolate ile yaşanıyor
Boğaz’da kahvaltı keyfinin adresi R.E.A.D. Cafe & Bakery
Osmanlı kahve kültürü geri geliyor
Pare'den yöresel Gaziantep yemekleri
Bodrum ya da Antalya, bayramda The Marmara!
Divan pastanelerinden çikolata tutkunlarına tatlı bir bayram…
“Gloria Jeans Türkiye” 2015’te büyüme hızını kesmedi
Şehrin lezzetleri seni çağırıyor!
Dünyanın en iyi restoranının şefi Joan Roca, Türkiye gastronomi turnesini anlattı
Crate and Barrel, hem göze hem de kalbe hitap eden tatlı sunumlarınıza ilham veriyor
Eski tavukların lezzeti nerede?
Ezilen toplumların yemekleri
Saf Kafkas arılarından şifalı ballar
Kebabın müziği klasik rock olmalı
Akdeniz mutfağının ev hali
Anzer balında rekor üretim bekleniyor
Faruk Güllüoğlu’dan fıstık üreticilerine kaçak uyarısı!
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun!
Bonservis Satınalma Müdürü Fatih Kuş: “Şarküteri grubumuzdaki jambon ürünlerimiz çok ilgi görüyor”
Yemeğin İtalyancası
Ahmet Örs yazdı: İzlanda mutfağının kokmuş süprizi
MND Gıda Genel Müdürü Hüseyin Şeherli: “2015 Lokman Kahvaltılık için yeni ürünler yılı olacak”
İstanbul'da balıkçıların hedefi 50 bin ton balık
Dünyanın neresinde neyi tatmalı ?
Sapanca’nın karlı dağlarından...
Koza Gıda Ürün Müdürü Tuğba Türkmen: “Sloganımız; dünya üretir, Koza Gıda sizler için getirir…”
Gıda deyip geçmeyin, açıkta satılıyorsa insan hayatını tehdit edebilir
Karaköy’ün esnaf yüzü: Simitçi, kahveci, gazozcu...
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.