Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan Inosmart
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Doygun’un yeni Kahveli Tiramisu Keki işinizi kolaylaştırıyor
Lucca Art'ta Aylin Yld sergisi
Lezzeti Erzincan’dan Tüm Türkiye’ye Yayılan Marka; Evin Döner
Ege’den Japonya’ya denizden gelen en güzel lezzetler Arşipel ve İnari’de!
Cantinery: Şık, şehirli ve gastronomik bir kantin
The Grand Tarabya'da Boğaz'a karşı Pazar Brunch'ı
Zengin Antep sofrası şehrin merkezine geliyor
“Bir Şefin Aklından” yeni bölümleriyle 24Kitchen’da!
Şehrin lezzet hareketi sizi doğaya çağırıyor
Efsina, Antalya'dan yeni işbirlikleri ile döndü
Nişantaşı şekerle dolacak!
Patisserie by FoodinLife, dinamik içeriğiyle baharı karşılıyor
“Otel sektörüne yönelik bir firmayız”
“Sektördeki kayıptan etkilenmeyeceğiz”
“Anfaş uluslararası bir boyut kazandı”
“Ev dışı tüketim için çözüm ortağıyız”
“Aşçı ve şeflerin olduğu her fuarda yer alacağız”
TÜYİB dernek başkanından davet
Metro Toptancı Market’te Thomas Rudelt’e yeni sorumluluk
Paskalya'ya özel sürprizler Divan Bodrum'da
Otel yatırımları fren yaptı
Shake Shack'ten yeni bir efsane: “ShackMeister Burger”
Pinkberry ailesinin yeni üyesi: “Mango” aromalı yoğurt
Türkiye, üç restoranıyla Time Dergisi'ne girdi
Elif İpek Türer'den: "İtalyanlar pizza diyor, biz pide"
Güliz Arslan'dan: "Yıldızlı şefin mutfağında ecel terleri"
Yasaklar gastronomi eğitiminin kalitesini engelliyor
Turgut Ay, Walter Eynard'ı ağırladı
“Türkiye’nin et ve süt sektörlerini dünya seviyesine çıkarmayı hedefliyoruz”
Ahmet Örs'ten: "Çikolata bir sanattır"
Deniz Ahmet Köse'den: "Mutfakta pasta kokusu"
Her şehre bir Leman Kültür
Üryan Doğmuş'tan farklı pilav tarifleri
Mengen Festivali için geri sayım başladı
Anfaş Food Product ziyaretçi rekoru kırdı
Savor, Anfaş Food Product’ta pişirmelerini Rational ile gerçekleştirdi!
Rational, TAFED'in düzenlediği "Ülkeler Arası Yemek Kültürü Etkinliği"ne sponsor oldu!
The MSA yollara düşüyor, tanıtım günleri başlıyor
Little Caesars'ın kocaman adımı
Gıda Ar-Ge Proje Pazarı ile hedef büyük
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
worldchocolatemasters.com
3. Ev dışı tüketim gıda ürünleri,sarf malzemeleri, ekipmanları üreticileri ve tedarikçileri fuarı
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.