Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Konserve, sos ve salça kategorisinde müşteri ‘Tat’ dedi
Victorinox’tan Sofrada şıklığı arayan annelere bıçak setleri
Elite World’den etnik ve yöresel lezzetler
Tapasuma'da Anneler Günü'ne özel menü
Reis Gıda’nın ‘Abur Cubura Karnımız Tok’ kampanyası 5. yılında
Müşteri memnuniyetinde sektör lideri: Erpiliç
Şef Mithat Yalçınkaya: “Modern sunum yaparken yemeğin kimliği korunmalı”
Ekol'den özel üretim Zini “Collezione Milano” makarnaları
TAMEK’e 2 ödül birden
Da Mario Executive Şefi Moreno Polverini İtalya'nın bölgesel lezzetleri konusunda uzman
Gurme Merkezi 'Bulvar 216’ projesine markalardan büyük ilgi
Özsüt’ten Mayıs ayına özel lezzetli seçenekler
Gerçek İtalyan dondurması Cremeria Milano şimdi Kanyon'da
Shangri-La Bosphorus'ta Anneler Günü'ne özel sürprizler
Özcanlar Köfte'den tarihi lezzet: Hayrabolu Tatlısı
Baltalı Gıda'dan yeni ürün: Keçi Lor Peyniri
Dem Karaköy, paketlenmiş çay satışına başladı
Anneler Günü'nde annenizle birlikte ister Hilton ister Conrad'da İstanbul'un tadını çıkarın
23 Nisan'da minik şefler Holiday Inn İstanbul City'de
The Marmara Taksim Chocolate Shop’dan neşeli Paskalya sürprizleri
Fransa’nın en eski hardal markası Maille düşük kalorili ve glutensiz
Tüm Aşçılarımızın Aşçılar Bayramı'nı Kutlarız!
TAFED Başkanı Zeki Açıköz'den Aşçılar Bayramı Mesajı
Aşçılar Derneği'den 15 Nisan Aşçılar Bayramı Mesajı
Pastarom ve Sevel'den Dondurma Festivali
Bake Partner Pizzamaster fırınları IBATECH 2014 Fuarı'ndaydı
‘Turuncu Cadde’ İstanbul Marriott Hotel Şişli’deydi
NUDO, Türkiye noodle pazarını 4’e katlayacak
Metro Mutfağı’nda Bocuse d’Or heyecanı zirvede
Unilever Food Solutions, 4 ilde Turuncu Caddeler kurarak ürünlerini tanıtacak
Doğadan’la Yaza Formda Girin
Beyaz Fırın’dan yazın habercisi
Kuru üzümün fiyatı düştü
Bursa'nın meyve sebze mamulleri ihracatında 0.65’lik düşüş
Helal gıdanın 2018’de 237 milyar dolara yükselmesi bekleniyor
Pakmaya IBATECH’te pastacılık ve fırıncılık grubu ürünlerini tanıttı
Filiz ve Ebru Omurcalı, Samsun, Ordu ve Trabzon’da makarna severlerle buluşuyor
Doors Akademi’den Anneler Günü’ne özel lezzet dolu bir hediye
Egg&Burger’den lezzet dolu alternatifler
Küçükçekmece %100 Ekolojik Pazar Açıldı
 
Antakya Bakkalı
2. Gıda Konferansı
Gökmen Sözen

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.