Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan Inosmart
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Ömür Akkor FoodinLife'ın yeni sayısının kapağında!
Doors Group İtalyan devi Frescobaldi ile ortak oluyor
Faruk Güllü: Markamıza Ortadoğu'dan yoğun talep var
LeMan Kültür 20 yıl sonra yeniden İstanbul'da şube açıyor
Doğuş Grubu restoranları Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da hizmet verecek
Yer Sofrasından Masaya: Osmanlı Kültüründe Alafranga Sofra Düzeni
Mutfakta mükemmel lezzetlerin ustası olmak isteyenler, Ağustos ayında MSA’da buluşuyor
Siemens meyve sıkacağı ile yaz boyu serinleyin
En iyi 10 dondurmacı listesi
Türk zeytinyağı Çin'de ilgi gördü; ihracat 30 katına çıkacak
Yalova'nın ilk ve tek patentli tatlısı 'Yalova Sütlüsü'
Y Döner'den İskender'e farklı bir yorum
Martı Istanbul Hotel'de Ağustos ayına özel incirli lezzetler
Mercan balığı levreğin yerini alacak
Papağan Kuruyemiş'ten 'Altın Meyveler'
Tarsus Beyazı Üzüm Festivali 5 Ağustos'ta düzenlenecek
Damacana suya yeni düzenlemeler geliyor
Makarnalık buğday üretimi azalıyor
İşte dünyanın en pahalı restoranları!
ETÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şehinöz: Dışarıda iftara 300 TL harcadık
Yıldız Holding Obaçay'ın tamamını satın alıyor
Faruk Güllüoğlu, 3 farklı konseptle büyüyor
Ramazan Bayramı'nda sağlığınız için maden suyu için
Cipriani Bodrum’da yazın favori lezzetleri
İzmir'in boyozu yeni lezzetleriyle İstanbul yolcusu
Tatile, Düşlere, Akdeniz’e Açılan Kapı: Akra Barut Antalya açıldı!
BTA’nın Sağlıklı Yemekler Şefi Mark Decker'den, bayram sofralarınız için altın öneriler
McDonalds ve KFC’de skandal
Bayram sofralarında klasik güzellik
Little Caesars Türkiye, dünyada en fazla satış artışı yakalayan beş ülke arasına girdi
Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
TAFED Başkanı Zeki Açıköz'ün Ramazan Bayramı tebrik mesajı
TAŞFED Başkanı Yalçın Manav'dan bayram tebrik mesajı
AŞPAFED Başkanı Ümit Yüksel'in bayram mesajı
Sem Plastik sert gıda ambalajında sektörünün en büyüğü oldu
Şölen'den 'Lokkum' tadında bir bayram
Yaz aylarının hafif lezzeti Dardenia Fener Kavurma
Milas Zeytinyağı için coğrafi işaret tescili başvurusu yapıldı
FİSKOBİRLİK 2014 fındık alımı için piyasaya giriyor
Türkiye'nin önemli şefleri Chef's Table Mutfak Okulu'ndaki iftar yemeğinde buluştu
 
İmren Marmara
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.