Rational
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Yıldız şefler ve gastronomi yazarları gezinin ikinci gününde Türk lezzetlerini keşfetmeye devam ediyor
Mutfak Atölyesi’nin şefi Aslı Ayan, el yapımı artizan çikolataının sırlarını paylaştı
Simit Sarayı'nda kış başkadır
İstanbul’un keşfedilmeyi bekleyen 10 yeni mekanı!
Geleceğin akıllı otelleri işte böyle olacak!
İstanbul'un panoromik manzaralı akşamüstü çay saati The Grand Tarabya'da
İş yemeklerinin yeni adresi; Safran Restaurant
Nişantaşı’nın gözde mekanı Nopa Restaurant yeni sezona da iddialı girdi
Sofra/Compass Group Türkiye 2017’de 1.4 milyar TL ciro hedefliyor
Dünya mutfağının yıldız şefleri ve dünyanın en önemli gastronomi yazarları İstanbul'u keşfediyor
Dünya mutfağının yıldız isimleri ve dünyanın en önemli gastronomi yazarları Türkiye’ye geldi
Sanayi’den çıktı, dünyaya yayılıyor
Uzakdoğu mutfağı hayranları için 10 öneri
Starbucks mobil uygulaması Türkiye’de
Eataly 3. yaşını, Bahar Korçan’ın 3 özel makarna tasarımıyla kutladı!
En iyi köfte lezzetlerinin yeni adresi; Ateş Köfte
Dana schnitzel Cafe Wien’de bir başka
“Hamdım, piştim, yandım”
Milli tatlımız baklavanın İstanbul’daki en iyi 10 adresi
İstanbul’un en iyi 10 diyet dostu restoranı
Çikolata aşıkları için İstanbul’un en iyi 10 adresi
Çin’in altından pahalı çayı
St. Regis Brasserie’e kış geldi
İki sıra dışı sabah
Ninja Kaplumbağalar buraya: İstanbul’un en iyi 10 pizzacısı
Karaköy'ün lezzet durağı: Nabu Fırın
Venezuela Türkiye’den işlenmiş gıda ürünleri istiyor
Konuralpli aşçılar Osmanlı Mutfağı açtı
Davetleriniz için Eatalian şef artık sizin evinizde!
Mado’ya iki Arap ortak geldi
Çerkezlerin meşhur mantısı Psihaluj
Eiffel’in gölgesinde tarım!
Vanlı aşçıdan büyük başarı!
Mardin Mutfağı Projesi en iyi projeler arasında seçildi
Nar Gourmet'in Türk kahveleri sergisi Gastromasa'da !
Antalya Fuarları kazandırır!
Gastronometro'da tat eşleşmeleri, yeni lezzet deneyimleri
MSA’nın sömestr programları ile öğrenciler gastronominin yaratıcı dünyasına adım atıyor
Dünyanın en yakışıklı şefiyle tanışın
109 yıllık gelenek: Hacı Niyazi Efendi
 
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup
ANFAS

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.