Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
İstanbul'un "ekler" duraklarının haritasını mercek altına aldık
Muratbey’e dünyaca ünlü "QUDAL-Kalitede 1 Numara" madalyası
Türkiye bir kebap cennetidir
Nice'de lezzet turu / Fransa
Sıradanlığıyla şaşırttı
İngiltere'den kurutulmuş havuç talebi
Beypiliç, yeni hedefleriyle büyümeye devam edecek
Ankara kahveye doydu
Makarna deyip geçmeyin…
Antik çağ kaplarında Roma dönemine ait yemek yaptılar
Erguvan Restoran’da keyifli iftarlar
Anadolu lezzetleriyle iftar, Kiva Bomonti'de
Değerli şef Bayram Dönmez'in ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz
Taze ve lezzetli pastaların değişmeyen adresi; Mr. Cookies
Soğukçeşme Sokağı'nda yeni bir dönem başlıyor...
En tatlı hayallerinizin lezzet durağı; Qurabiye
Big Dessert'ten şekersiz lolipop
1. İçanapafed Türk Mutfağı Kebap Yarışması ve Gençlik Şöleni sona erdi
Londra’dan sonra ikinci Kahve Dünyası Romanya’da açıldı
Burger tutkunları 28 Mayıs Dünya Burger Günü’nü Hellmann’s ile kutladı
Radisson Blu’nun İstanbul’daki en yeni oteli Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy açıldı
Yeniköy’ün gözde buluşma noktası: Dizzy Brasserie & Cafe
Ramazan'ın özlenen lezzetleri İstanbul Marriott Hotel Şişli'de
Fimak Makina CEO’su Zorman Bayramoğlu: “Fimak müşterilerine hizmetlerini çözüm ortağı olarak sunuyor”
Kızıltoprak’ta şeker gibi pastaların adresi Yirmidört
Alsancak Şenliği'nde Balık-Ekmek
Yarının kadın aşçılarına global destek!
Şeffaf Mutfak Güvenli Gıda Festivali ziyaretçileri bekliyor
S. Pellegrino Young Chef 2016 finalistleri açıklandı
Shangri-La Bosphorus'ta Tayland yemekleri
Unilever Food Solutions geleceğin şefleri ile mutfağa girdi
Kuzguncuk’un renkli şekerlemeler diyarı: Big Dessert
Dedeman Grubu büyümeye devam ediyor: Park Dedeman Trabzon açıldı
EDT EXPO yarışmaları teşekkür yemeğinde jüri, moderatör ve yarışmacılar biraraya geldi
Kuveyt kahvaltılarına Türk tahini
Göçmen Börekçisi bu Ramazan iftar davetlerine elinizi boş göndermiyor
Bozburun Yarımadası'nda saklı bir cennet: Dionysos Hotel
Domino’s Pizza’dan açlık bastıran teknoloji
İftar muhabbetleri Café Valente Türk kahvesi ile koyulaşsın
Michelin yıldızlı Christoffer Hruskova Londra'da bakery açıyor
 
Golf Dondurma
Protel e-dönüşüm
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.