Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Nar Gourmet Pazarlama Müdürü Aslı Aksoy: “Yöresel çeşitliliğe kıymet veren lezzet tutkunları için ürünler sunuyoruz”
M. Yeşim Erol yazdı: Karamel
Koza Gıda’dan gurmeler için her damlası ayrı lezzette özel yağlar
Dünya mutfaklarının gerillası "Kitchen Guerilla" İstanbul'daydı!
g2m Pazarlama Müdürü Esin Umut: "g2m, profesyonel mutfakların profesyonel ortağı"
Dünyanın en iyi pastacısı: Albert Adrià
Elita Gıda Genel Müdürü İbrahim Ethem Can: "Türkiye’de tek, dünyadaki sayılı entegre tesislerden birine sahibiz"
Five O’ Clock Satış ve Pazarlama Direktörü Ceren Gülpınar Arslan: “Five Senses By Five O’ Clock ile beş duyuya hitap ediyoruz”
İşte 2015'in en güzel ve ilginç oteli!
2025 yılında mutfak masanız sizin yerinize düşünecek!
Bir kültür lezzeti olarak baklava ve Güllüoğlu’ndaki tarihi
Rezervin’den Ramazan’a özel yüzde 20 İndirim
Foie gras Brezilya'da yasaklandı!
Birleşmiş Milletler yetkilileri kuru meyve toplantısı için İzmir'de
Fatih Karadeniz Pidecisi'nin Osmanlı usulü limonata tarifi
Dondurma aşıkları için St. Regis Brasserie'den özel lezzetler
Ramazanın vazgeçilmez yiyeceği pirinç
Kemal Kükrer 1915’den beri tüketicisiyle yürüyor!
Michelin yıldızlı şefler büyüledi
Tadı damakta MŎLA Restaurant
MSA, Ağustos ayında dopdolu eğitim programları ile mutfakta uzmanlaşmak isteyenleri bekliyor
Duru Bulgur'a Kızılay'dan altın madalya
BTA, İSO ilk 500’e girdi
Yaşam gustonuz değişecek!
Patisserie by FoodinLife'ın yeni sayısında taze ve ferah lezzetler sizi bekliyor!
Maksut Aşkar ve Deniz Ahmet Köse'den inovatif enginar tarifleri
Pastacılık sektörü APM’nin iftar yemeğinde biraraya geldi
Ramada Resort Bodrum Genel Müdürü Tayfun Subay: “Gastronomi gelişim ve değişimden beslenir”
Üretici, çiğ sütte fiyat dengesi için 6 bölgeye süt tozu fabrikası istiyor
The Marmara Bodrum’un huzur dolu dünyasına hoşgeldiniz
Ramazan sofralarına yabancı mutfaklardan soğuk tarifler
Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Executive Chef’i Olivier Pistre: “Türkiye’de ürün çeşitliliği ve kalitesi çok ilgi çekici”
İstanbul’un tarihi manzarası eşliğinde lezzetli yemekler Veranda Pera’da sizleri bekliyor!
Sağlıklı başlangıçların adresi; Plus Kitchen
Hilton İstanbul Bomonti’den sultanlara layık iftar menüleri
Türkiye’de hızla büyüyen organik ve doğal ürünler pazarı, Exponatura fuarında buluşuyor
Avlu’da 90’ların nostaljisi lezzetle buluşuyor
Ülker Çikolata “Endüstride Mükemmellik”te Türkiye şampiyonu
Boğaz ve tarihin kokusunu aynı anda içinize çekebildiğiniz adres; Amiral Grill House
Sıcak günlerin vazgeçilmezi Backhaus yaz pastaları…
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.