Rational
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Yusuf Gülyiyen dünya finallerine katılmaya hak kazandı
Kent Boringer bayileriyle Fas’da
Latin Amerika'da Peru gastronomisinin yeri büyük önem taşıyor
Nescafé Türkiye Dünya Kahve Günü’nü kutladı
Azeri mutfağı İstanbul'da tanıtıldı
RATIONAL'dan yeni SelfCookingCenter® ailesi: Taze buhar jeneratörüne sahip profesyonel ünite, şimdi ilk defa XS boyutunda
Sezonun ilk kestanesi piyasaya zamlı çıktı
Van'ın lezzetleri
2 Michelin yıldızlı şef, Brioche Burger'a katılıyor
‘Hellmann’s burger fest party weekend’ burger severler ile Zorlu Center’da buluşuyor
Puratos’tan Tegral Makaron ile rengarenk lezzetler sizi bekliyor
İnoksan ‘Bir Aşcının Dünlüğü’ Projesi ile okullara konuk olmaya devam ediyor...
Ve dünya yıldızı Türkiye'ye geliyor: Andoni Luis Aduriz 10 Aralık'ta Gastromasa'da
Reis Gıda'dan kuru bakliyatta 1.5 milyar dolarlık ihracat hedefi
Alsancak Unlu Mamuller: “1924’ten beri ailemizin hamurunda var”
Mado, Venture Capital ile masaya oturdu
Michelin yıldızlı Aniar'da büyük para kaybı
Şanlıurfa yemekleri İtalya'da tanıtıldı
Ayşe Kucuroğlu pikan cevizli ve turna yemişli ikramlar eşliğinde Sonbahar’a “Merhaba” dedi!
Tadı damaktan silinmeyen Tuzlu Waffle Monochrome’da
Gaziantep'in kurutulmuş sebzeleri dünya mutfaklarında
Sıfır kalorili şeker üretimi için stevia hasadı başladı
Özsüt’ten sonbahara lezzetli başlangıç: Kayısılı & Fıstıklı Pasta
Fıstık sakızının kilosu 300 lira
Yöresel Günler Şöleni başlıyor
Gastromasa Konferansı ön tanıtım yemeği yapıldı
Ekici Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mansur Ekici hayatını kaybetti
Latin Amerika’nın En iyi Kadın Şefi, Gustu’nun yaratıcısı Kamilla Seidler
Şili'nin yaratıcı şefi Gustavo Saez, Latin Amerika'nın en iyi pasta şefi seçildi
Duru Bulgur Avustralya’da lezzet şöleni yaşattı
150. yılını kutlayan Nestlé’nin “İyi Beslen, Mutlu Yaşa” sohbetlerinde 2. etap başladı
Türkiye’de ilk defa aşçılıkta uluslararası yeterlilik diploması: Chef’s Table Mutfak Akademisi’nden
Brunch’ın vazgeçilmez adresi Trendy Lounge & Bar
Sofra/Compass Group Türkiye “Tarlaya” indi
Döner Stop Zorlu Center’da açıldı
Ekici, Türkiye’nin ilk kahvaltı festivalinde peynir ziyafeti sundu
Food & Hospitality Oman Fuarı'ndaki Profesyonel Şefler Yarışması İnoksan sponsorluğunda gerçekleşti...
Türk fındığında tehdit ve fırsatlar İstanbul’da konuşuldu
Gastromasa Tanıtım yemeği sektörün önde gelen yeme içme yazarlarının katılımıyla gerçekleşti
Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu Eskişehirlileri buluşturdu
 
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.