Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Bakliyatlı lezzetlerde kapanış
Londra Müzesi’nde şeker sergileniyor
Bakliyatlı lezzetlerde sona doğru
Baydöner Türkiye'deki 106. şubesini açtı
Bizans'ın sıradışı sofrası Mart ayında IWSA'da
Karacan Mutfak Sanatları Okulu dünya standartlarında aşçılar yetiştiriyor
Nar Gourmet, çikolatalı reçelleri ile hayata mutluluk katıyor
Yeni gurme lezzetler Banvitburada.com’da
Fırıncılar Milli Takımı, Paris'te yarıştı
Flora by Develi, Sevgililer Gününe özel bir program hazırlıyor
Eataly'nin yeni lezzet durağı "Insalateria" açıldı
Efsane lezzet yaprak sarma Meal Box farkıyla
Ünlü şef Albert Adria, 50 gün boyunca Londra'da
ETÜDER'in yıllık değerlendirme toplantısı yapıldı
Bakliyatlı lezzetlerde ikinci gün sona erdi
Blue Food Professional, ürünlerini ilk defa Anfaş Food Product 2016’da görücüye çıkardı
Genç barmenler yarışıyor
Bakliyatlı lezzetler devam ediyor
Türk yeme-içme sektörünün duâyen ismi Erol Kaynar, FoodinLife’ın kapak konuğu oldu
Karadeniz’e kruvaziyer turizmi ile 1 milyon turist çekebiliriz
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, 33 otel arasında dünyada birinci oldu
MSA ekmek alanında uzmanlaşmak isteyenlere dopdolu bir program sunuyor
Arda Türkmen Akasya Sohbetleri’ne konuk oldu
“Köşebaşı” Körfez Bölgesi’nde atağa kalktı
Anadolu Lezzetleri Buluşması’nın ikinci durağı Akdeniz Çanağında, Adana’daydı
Ferah Mekan, natürel lezzet: Mr. Meat Steakhouse
Mövenpick Hotel Istanbul'da Kadınlar Günü kutlaması
Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un dayanılmaz lezzetleri sizi bekliyor
The Galliard'ın Aşk Tatlısı özel leziz menüsüyle sizleri bekliyor
Fransa Sarayı’nda aşk dolu lezzetler, İnoksan mutfağında hazırlanacak
İmren Marmara füme ve marinasyon ürünleriyle ANFAŞ Gıda Fuarı'nda yerini aldı
TAŞPAKON, 90 günde 7 büyük organizasyon ile bir ilke imza atıyor
Museum Hotel'e ünlü şef Murat Bozok'tan ilham veren lezzetli dokunuşlar
Emporio Armani Ristorante'de çok özel bir Sevgililer Günü
Tom’s Kitchen İstanbul’dan Sevgililer Günü’ne özel lezzetler
TAFED, fuara renk ve lezzet katıyor
En lezzetli workshop'lar Mart ayında MSA'da!
Pesto Italiano'da pizza aşkına!
Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’nın gıda ve gıda bileşenleri endüstrisi dördüncü kez Fi Istanbul 2016’da biraraya gelecek…
‘Baylo’da buluşalım’
 
Protel e-dönüşüm
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.