Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
TAŞPAKON’un yarışma serisi Çanakkale ile devam ediyor
Gaggenau, ev mutfaklarında Sous Vide pişirme için iki profesyonel cihaz sunuyor
The Grand Tarabya’nın düğün pastalarında sadelik de var şatafat da
Troy Group Gıda Mühendisi Ahmed Abbasov: “İtalyan kalitesini Türk hammaddelerini kullanarak piyasaya sunuyoruz”
Engelsiz Balkan Platformu açılış ve ödül töreni Saraybosna'da gerçekleşecek
Hilton İstanbul Bosphorus’da Boğaz'a karşı balık keyfi
Hudson’a varoluşçu bir yolculuk
Dünyanın en pahalı çayı Çin'de yetişiyor
Manisa İtalya mı oluyor?
2. Tokat Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası coşkulu bir tören ile sona erdi
Sağlığınızı Sankara Fonksiyonel Zeytinyağı ile koruyun
Sağlıklı lezzetlerin adresi Plus Kitchen, artık Anadolu yakasında!
Diversey Care, Mengen Aşçılık Kampı’nın bu yıl da destekçisi oldu
Renkli annelere tatlı seçenekler
Elit Çikolata, müşterilerin isteğine göre reçeteler ve hammaddeler uygulayarak üretim yapıyor
Conrad İstanbul Bosphorus’da klasik çizgide sağlıklı pastalar
İzmir’de bir Fransız esintisi: Arpege Patisserie
Kilimanjaro bomontiada’ya farklı bir yaklaşım getiriyor
Kiva eşsiz Anadolu lezzetleri ve yeni konsepti ile bomontiada’da
DeliMonti bomontiada’da yerini aldı
Kahveserverlere duyurulur: Petra Coffee Co. artık Topağacı'nda!
Yeniyerel Sohbetler No. 16 Tunca Subaşı ile sanat gastronomi ilişkisini konu ediniyor
Tom’s Kitchen’dan Anneler Günü’ne özel alternatifler
Tadında Anadolu’da Ramazan sofraları hem geleneksel hem leziz
Hilton İstanbul Bomonti’nin Ödüllü Şefi Yannis Manikis’den sihirli kabak lezzetleri
Butik pastacıları buluşturan II. Cake Show İstanbul için geri sayım başladı
3 Michelin yıldızlı Alinea yenileniyor
Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ‘Yöresel Yemek Yarışması’ yapıldı
Türkiye’deki Prizrenliler Fliya Fest’de buluştu
Unilever Food Solutions, ‘Kıbrıs Mir Fest 2016’ya lezzet kattı
"Ürktüm ama horozun ibiğini tattım!" / Bilbao
Fındık ihracatı 1 milyar 750 mlyon dolar getirdi
Rhone Bağları'nın uyanışı
LAÜ Gastronomi öğrencileri Kıbrıs yemeklerini öğreniyor
Alancha'da Anadolu baharı
Mutfağın yıldızları gastronominin başkentinde buluştu
İAÜ’ de 2016 Bakliyat Yılı semineri
Bu mutfak çok sosyal
Pierre Hermé’nin yepyeni yaz lezzetlerini keşfedin!
Ünlü Fransız çikolatacı Patrick Roger'den 1 Mayıs'a özel çikolata!
 
Protel e-dönüşüm
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.