Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Chef Chai, sektördeki 27 yılın ardından Waikiki Restaurant'ı kapatıyor
Kişi başına organik ürün tüketimi 1 euronun altında
Chef Randy Rucker's, Bramble Restaurant'ı kapattı
Ye, iç, yeniden şarj ol: R.E.A.D
Adana’da fırın geleneğine yeni bir bakış; Pakfırın
Sanat ve yemek kültürü her zaman yan yana
33 çeşit dondurması ve sürpriz lezzetleriyle Della Luna
Bizim aile saadeti bu yıldızın altında
Trakya'da Bağbozumu
Dünyaca ünlü şefler San Sebastian'da moleküler gastronomi konulu etkinlikte toplanıyor
ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer, Anfaş Food Product ile ilgili açıklamalarda bulundu
İstanbul Aydın Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü yeni eğitim programını açıkladı
Kirazı Almanya'ya sattık
Orient Express'te gurme akşam yemekleri
Conrad Istanbul Bosphorus yeni lezzetleriyle yaza hazır
14 farklı çekirdek, 6 farklı demleme: Ministry of Coffee
AŞOMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adem Arman: “Türk mutfağının dünya ile entegre olmasının tek yolunu ancak eğitim ile mümkün olacaktır”
Türkiye'nin kayısı reçeline Rusya'dan talep
Çiğ balık deyip geçme
Le Baron’dan sıradışı bir sunum: Macaron Royal
İstanbul'da yeni trend kokteyl barlar
İşte dünyanın en iyi barı: Connaught
Tatil havasına girmek isteyenlerin balıkçısı
Ömür Akkor: Adana ve Mersin'den eşsiz lezzetler
d.ream Akademi, Eylül ayında vereceği 4 farklı amatör eğitim ile mutfaklara farklı lezzetler getiriyor
Noma'nın kardeş restoranı 108 açıldı
Patisserie de Pera Pastane Şefi İbrahim Erkut’un lezzetli Fransız tatlısı: Gateau aux myrtilles et à la lavande
Albert Adria ve Virgilio Martinez 7 Ağustos'ta unutulmaz bir yemek hazırlığı yapıyorlar
Fauchon’ın lezzet harikası; Carre Rouge
TAŞFED, 31. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali’nde ulusal yarışmasıyla yer alıyor
Mengen Belediye Başkanlığı 31. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalini’nin ertelendiğini duyurdu
Unilever Food Solutions TURYİD üyeleri için ‘Güvenilir Eller’ Gıda Güvenliği Eğitimi düzenledi
Unilever Food Solutions şefleri dinledi; “Güvenilir Eller” Gıda Güvenliği Eğitim Programını hayata geçirdi!
Yepyeni bir pastacılık festivali için nefesler tutuldu…
Bodrum’da Al Nafoorah rüzgarı
Nar Gourmet’den Türk kahvesi ve Türk çayı
Et ve süt satışında çok önemli düzenleme
Latin Amerika'nın en iyi 50 restoranı Eylül'de belirlenecek
İngiliz bir finansçının Michelin yıldızlı şefe dönüşme hikayesi
Şehrin en leziz kokteylleri CVK Park Bosphorus Hotel’de içilir
 
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.