Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
İzmit Deniz Ürünleri Festivali’nin ana mutfak sponsoru “Öztiryakiler”
McDonald’s, tüketicileriyle kalitesinin sırrını paylaştı
Akdeniz ve Alpler’in arasında bir cennet: Provence-Alpes-Côte d’Azur
Nestlé’nin “Beslenebilirim” projesine birincilik ödülü
Gaziantep Mutfağı Unesco'da Tanıtıldı
En tatlı bayram hediyesi PARE’den!
Kemal Kükrer Türkiye’nin “geleneksel Adana Şalgam Suyu’’nu özel bir davetle tanıttı
Didem Şenol'un yeni kitabı: biraz gram biraz maya
David Ducamp Koza Live’da!
AŞPAFED'ten bölgesel federasyon oluşumu
Günyağder yeni yönetimini seçti!
Pastacılık sektöründe bir ilk: Alfa Kek Yağı
Barilla büyüyor, karbon ayak izi küçülüyor
Müge Akgün yazdı: Zeytinyağında kalite nasıl sağlanır?
W İstanbul'un gizli bahçesini keşfedin
“Jamie ile Hesaplı Mutfak” 2. sezonuyla 24Kitchen’da
Türkiye’nin ilk ve tek gurme koşusu Demak GurmeRUN 2015 ödülleri, sahiplerini buldu
Turkish Wine Alliance ile şaraplarımız Londra'da
Metro Toptancı Market, Coğrafi İşaretli Ürünler projesi ile Altın Pusula’nın sahibi oldu
L'oliva The Brasserie'ye İtalyan lezzet rüzgarı
Özgürlüğün yeni adresi
Coleen Donnelly ve Michael Holleman Ekol Culinary’de
Düzenleyici kurallara rağmen İtalyanların 10'da 8'i ek besin alıyorlar
Gerçek italyan kahvesi İstanbul'da..
37 Elde Meze artık on iki ay Bodrum'da...
AŞPAFED’ten açıklama
“Karaköy’ün lezzet ve keyif bereketi: ‘Nar Dükkan’
Günün her saati siyah çay içenlere, Chado’dan Earl Grey Decaf
Palivor Çiftliği Hot Dog severleri Nişantaşı'na bekliyor
Öztiryakiler-Metro Horeca Festivali’nde
Mikla, The World's 50 Best Restaurants'a girerek Türkiye'nin gurur kaynağı oldu!
Eataly İstanbul’da “İtalyan işi”
İstanbul Şef Aşçılar Sosyal Yardımlaşma Derneği Polonezköy'de piknik düzenledi
100 milyon balık denizlere bırakıldı
Türkiye Genç Aşcı Yarışması, Özyeğin Üniversitesi’nde yapıldı
Unilever Food Solutions geleceğin şefleri ile mutfağa girdi
Kitchenette’in “Akdeniz Yemek”leri ile uzun yaşayın
Dardenia Fish&Sushi şimdi de Bağdat Cadde’sinde
Antep fıstığında tüm zamanların en büyük rekolte artışı
Süt üretiminde online sistem
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.