Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
UNESCO, 70. yıldönümünde Paris'te Gaziantep mutfağından örnekler sundu
19 Mayıs uzun haftasonu programınız, Richmond Nua Wellness-Spa’da
Hilton İstanbul Bosphorus'ta annelere özel bir gün...
Cipriani Bodrum yaz sezonuna kapılarını açtı
Bu pilav hem sağlıklı hem de lezzetli “Greçka Pilavı”
Lezzetli ve görkemli iftar sofraları Divan’da…
Boğaz’dan Lübnan’a uzanan iftar sofraları; Al Bushra
Un Sanayicileri yeni başkanını seçti
Türkiye tarihinin en büyük internet şirketi satın alımı gerçekleşti
Duru Bulgur’dan Aşçılık Kampı’na tam destek!
1. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi
Japon mutfağının devi, Bodrum sezonunu açmaya hazırlanıyor
Mezzaluna ile sevgi ve lezzet dolu bir Anneler Günü
"2. Türkiye Yemek Yarışması Altın Tencere” ödülleri sahiplerini buldu
Emmy ödüllü Jamie’nin Yemek Devrimi Mayıs’ta 24Kitchen’da
Nar Gourmet “Anadolu Zeytinyağları Projesi”ne ödül yağıyor
Palivor Çiftliği Bebek artık Nişantaşı'nda
Ünlü sushi ustası Bilgi Gastronomi'ye geliyor
Karaköy'ün değişen çehresinden adresler
Dünyanın en sağlıklı 10 yiyeceği
Üretici-market fiyat farkı yükselişinde incir birinci sırada
Kayısı rekoltesi düşüşte
Refika Birgül'den mükemmel ekmeğin sırları
Fındıkta korkulan olmadı
Doğal antibiyotik: Şiveydiz
Tarabya Bahçe’den Onbir Ayın Sultanı Ramazan’a özel
“Alkoçlar Exclusive Alaçatı”da kendinizi iyi hissetmeye hazır mısınız?
“Marmaris Bal Evi 1. Gastronomi ve Kültür Şenliği” başlıyor
Hotel Prinkipos’tan babalara brunch hediyesi
'Türk Su Ürünleri Sektörü' ABD pazarından sonra Kanada’ya yöneldi
Carlo Bernardini 1. Ulusal Aşçılık Kampı'nda
I. Ulusal Aşçılık Kampı'nda Yeni Mutfak Akımı Ürünleri Show’u
I. Ulusal Aşçılık Kampı'nda Dana ve Kuzu Yemekleri Eğitimi
Divan Pastaneleri'nin özel lezzetleri ile yaz keyfi...
The Marmara Taksim Chocolate Shop’tan çikolata tadında Anneler Günü
Kuru üzümde organik tarıma geçiş için kamu ve özel sektör işbirliği
“Tarıma Değer Katanlar” yarışmasının kazananları belli oldu
Reis Gıda Yeşil Ekonomi Ödülü’nü aldı
Metro HORECA Festivali’nde altıncı durak Konya oldu
I. Ulusal Aşçılık Kampı’nda “İş Görüşmesi” eğitimi gerçekleştirildi
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.