Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Aşçılar Derneği’nden, Ekol Gıda’ya plaket töreni
Park Patisserie Osmanlı’dan gelen lezzetleri modernize ediyor
Kahvaltının Emirgan Korusu’ndaki adresi: Sarı Köşk Beltur
“Greenduck” ördek etini farklı tatlarla harmanlayarak misafirlerini karşılıyor
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun!
Tim Briggs'den harika tarifler!
İtalyan dondurmasının en lezzetli hali: Via Gelato
Tuza kimlik kazandırdı masalarda şıklık yarattı
Cafe Breno, 250 milyon fincan kahve içirecek
Jamie’s 1’inci yaşını keyifli bir parti ile kutladı
Ekmek ustaları Sirha İstanbul’da görsel bir şölen yaşatacak
Özel lezzetleriyle Doygun, Sirha’da ilk kez yer alacak
Türkiye dünyanın en büyük 3'üncü elma üreticisi
Bal üretiminde rekabet gücümüz yüksek
Yumurta üretiminde dünyada 10'uncu sıradayız
art ON Istanbul’da, “damak tadının” sosyal ve kültürel açılımları üzerine kaçırılmayacak bir sergi
Yeni yılın en leziz ve doğal seçenekleri ‘Kilye Doğal Ürünler’den
Doğal ve katkısız ekşi mayalı taş fırın ekmekleri sofraların tadını arttırıyor
İngiliz Telegraph Gazetesi Dünyanın En İyi 20 Otel Restoranını açıkladı!
Yılbaşı Sofranızı Konuşturacak Bir Lezzet!
Şarküteri ve kahvenin en güzel buluşma noktası: Manuel Deli & Coffee
The Istanbul EDITION’a uluslararası ‘Sürdürülebilirlik Ödülü’
Türkiye yılda 900 milyon poşet bitki ve meyve çayı içiyor
Karaköy’ün En Yeni Lezzet Durağı: “Rudolf”
Mövenpick Hotel Istanbul’da lezzet yolculuğu...
Çay ile çikolatanın sürpriz uyumu: Chado ve Lindt
Le Méridien İstanbul Etiler’de balığa doyacağınız ‘Karadeniz geceleri’
TAFED Türkiye'yi Suudi Arabistan'da temsil etti...
P.F. Chang's'te Karides Festivali başladı
Tarhunlu Hardal ile lezzet deneyimi; Maille Tarhunlu Hardal
Coca-Cola'nın patronu: Ayvalık'tan her yıl öğrenci getiriyoruz
g2m, 'İthal Gurme Ürün Gamı Lansmanı'nda şefleri ağırladı!
Msa Adana'da geleceğin şefleriyle tanışacak
Rudolf'u da bünyesinde bulunduran ‘10 karaköy, A Morgans Original’ kapılarını açtı!
Patisserie'nin yeni sayısında gurmelerimiz 'lezzet okyanusu çikolatanın' en iyi adreslerini sizler için seçti!
Cihangir’deki en samimi kahve köşeniz: 7Gr
Yeşilköy’ün köklü pastanelerinden: Hacı Bozan Oğulları
Backhaus doğal ve katkısız ekşi mayalı yeni taş fırın ekmekleri
Artisan eklerin dehası: L’Éclair de Génie
Boğaz’da şefiniz büyük sanatçılar
 
İmren Marmara
worldchocolatemasters.com
APM
Antakya Bakkalı
3. Ev dışı tüketim gıda ürünleri,sarf malzemeleri, ekipmanları üreticileri ve tedarikçileri fuarı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.