Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
13. İstanbul Mutfak Günleri sona erdi..
Sultanahmet’in ara sokakları Hilton’dan pahalı
Zomato Türkiye'nin popüler restoran arama servisi Mekanis'i satın aldı
Mutfağın yıldızları EDT Expo'da buluşuyor
Lacivert'te aşka yakışan lezzetler
Brizo’da tutkuyla hazırlanan brunch lezzetleri
Baydöner, İstanbul’daki restoranlarına bir yenisini daha ekledi
Yepyeni ve özgün bir yaşam alanı "Prototype"
Hilton Garden Inn kanatlarını İstanbul Atatürk Havalimanı üzerinde açtı
Taşfed Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Manav, “Herşey genç aşçılarımız için”
Yılın Altın Türk Şefi yarışması başladı
Koza Gıda, “Dünya markalarını getirerek şeflerin hizmetine sunuyoruz”
Ekol Gıda’dan organik ve yöresel ürünleri piyasaya sunmaya hazırlanıyor
Sanpa Gıda, “Festival çok keyifli ve hareketli”
Horesu, “Tüm ürünlerimiz yöresinden geliyor ve katkı maddesiz üretiliyor”
Chefs Atelier, “Festival beklediğimizden daha yoğun geçiyor”
Constance Hotels & Resorts dünyanın en iyi 25 oteli kategorisinde yer alıyor!
Metro, “Genç şefleri her zaman destekliyoruz”
Kapp, “Aşçılarımızı ve sektörü desteklemeye devam edeceğiz”
FoodinLife'ın yeni sayısının kapak konuğu; etin ustası Beyti
Peynir üretimine yeni düzenlemeler getiriliyor
Bocuse d'Or yarışmasının galibi Norveç oldu
Minimalist, yaratıcı ve doğal: “Mast Brothers Chocolate Makers”
Mutfakların olmazsa olmazı ekmeğin en sıcak ve taze adresleri
Taze kahvenin Moda’daki adresi: Cherrybean Coffees
Geleneksel Fransız ekmeğinin ustası: Eric Kayser
Hayal gücünün sınırlarını zorlayan çikolata markası; Giano Chocolate
Dr. Sait Koca, BESD-BİR Yönetim Kurulu’na yeniden başkan seçildi
Burger Break hızla büyüyor
Sevdiğinizin kalbine giden yol MiLanGo’dan geçiyor
Brizo Restoran’da tutkuyla hazırlanan brunch lezzetleri
Bursa’nın efsane lezzetlerinin sevilen noktası; Ülkü Pastanesi
Shangri-La Hotel Jakarta Executive Sous Chef Yusuf Yaran: “Pastacı olunmaz, pastacı doğulur”
Four Seasons Bosphorus’un Pastane Baş Aşçısı Ghislain Gaille’den ilhamını Boğaz’dan alan tatlılar
Öztiryakiler Sirha Lyon Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı
Pera Palace Hotel Jumeirah’da aşk zamanı
Sanat ve Türk kahvesi "Okkalı Muhabbetler"de buluştu
Metro, 5 müşterisine 2014 model Volkswagen Caddy hediye etti
13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Tüyap'da başladı
Öztiryakiler, sektörün önde gelenlerinden biri olmanın sorumluluğu ile İstanbul Gastronomi Festivali’ni destekliyor
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
worldchocolatemasters.com
3. Ev dışı tüketim gıda ürünleri,sarf malzemeleri, ekipmanları üreticileri ve tedarikçileri fuarı
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.