Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Big Chef's Yeni Şubesinin Kapılarını Tarabya Plajı'nda Açacak
Eklenme Tarihi : 04.06.2012 - 09:22:13
Big Chefs, Türkiye genelinde 13 şubesi ile Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep ve İstanbul'un ardından şimdi de boğazda, Tarabya Plajı'nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor!
Big Chefs, Temmuz ayı itibari ile eski Tarabya Plajı’nda yepyeni bir şube açıyor. 2.000 metrekare alanda, muhteşem boğaz manzarası, özel barı ve lounge alanı ile yaza özel lezzetleri, benzersiz kokteylleri ile bu yazın en favori mekanı olmaya aday! Tüm şubelerinde sunduğu her zevke hitap eden benzersiz tatları ve ev konforuyla birlikte, Temmuz ayında açılacak Tarabya şubesi ile Big Chefs artık denizi ayağınıza getiriyor.
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Has Tavuk Türkiye Milli Şampiyonları arasında
Beylikdüzü % 100 Ekolojik Pazar Yenileniyor!
Hilton Hotels & Resorts, İstanbul Anadolu yakasında ilk otelini açıyor
Peymane Şişhane ile lezzete yeni bir adres eklendi
Etin ustası Filizler Köftecisi’nden İstanbul’a karşı ‘’Steak Pirzola’’
Bebeto şekerleriyle bayramı renklendirin!
Ambalajın ‘Ay Yıldızı’ bu yıl da Anadolu Cam oldu
Vietnamlı tropikal meyve 'pitaya'nın Mersin'de üretimi gerçekleştirildi
Yılın Sosyal Girişimcisi ödülü ‘Yürüyen Işıklar Projesi’nin oldu
Sıcacık bayram kahvaltısı Anonim Türk Bistro’da
Şehrin Lezzet Hareketi; Demak GurmeRUN
TAFED Yönetim Kurulu Toplantısı Eskişehir'de Yapıldı
Et’in Meksikalı yorumu!
Ev yapımı ve katkısız ürünler hazırlamak isteyenlerin yeni adresi; Kliksa...
Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, Art International’da da çocukları sanat ile buluşturacak
Feshane Balıkesir Günleri'nde Yörsan lezzet rüzgarı esti
MixMondial beşinci kez başlıyor
“Beta Tea" ye bir ödül daha
Danoneli kardeşler okul heyecanını Lüleburgaz’da paylaştı
Kitchenette’ten alışveriş ve lezzet dolu bir gece
Radisson Blu Hotel, Kayseri’de açıldı
Lipton demlik poşet çay ile %10 tasarruf elinizde
Berlin’de ‘Orijinal Unverpackt’ adında ambalaj kullanılmayan bir market açıldı
Ünlü şef Tom Aikens Türkiye’de lezzet keşfine çıkıyor
Gıda sektörü markalaşma atağında
Doors Akademi, Illy’nin Gerçekleştirdiği Özel Kahve Seminerine Ev Sahipliği Yaptı
Nar Gourmet'den Anadolu Balları Koleksiyonu
Ödüllü Şef Manuel Evan Sotomayor’dan Tex-Mex Workshop
Divan'dan bayrama özel geleneksel lezzetler
Divan Pub ve Brasserielerde palamut günleri
Yüksek kalitede pişirme deneyimini şık Proflame ile yaşayın
Mezzaluna'nın ünlü şefi Antonio Carmine Lombardi ödüllendirildi
İsmail Karademir'den Waffle House yatırımı
Nestle'nin kurucusu Henri Nestle 200 yaşında
Metro Horeca için yeni çalışmalarını Aşçılar Derneği şefleriyle buluşturdu
Özsüt'ten Ekim ayı sürprizi
Pasta ve Çikolata Şefi Kemal Özcan adını taşıyan ürünlerinin lansmanını gerçekleştirdi
"Porland her yerde" hashtagi kazandırıyor!
TAV, Sabiha Gökçen'e ortak oluyor
Porland en büyük mağazasını Gaziantep'te açıyor
 
İmren Marmara
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.