Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Aşçılar Derneği’nden, Ekol Gıda’ya plaket töreni
Park Patisserie Osmanlı’dan gelen lezzetleri modernize ediyor
Kahvaltının Emirgan Korusu’ndaki adresi: Sarı Köşk Beltur
“Greenduck” ördek etini farklı tatlarla harmanlayarak misafirlerini karşılıyor
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun!
Tim Briggs'den harika tarifler!
İtalyan dondurmasının en lezzetli hali: Via Gelato
Tuza kimlik kazandırdı masalarda şıklık yarattı
Cafe Breno, 250 milyon fincan kahve içirecek
Jamie’s 1’inci yaşını keyifli bir parti ile kutladı
Ekmek ustaları Sirha İstanbul’da görsel bir şölen yaşatacak
Özel lezzetleriyle Doygun, Sirha’da ilk kez yer alacak
Türkiye dünyanın en büyük 3'üncü elma üreticisi
Bal üretiminde rekabet gücümüz yüksek
Yumurta üretiminde dünyada 10'uncu sıradayız
art ON Istanbul’da, “damak tadının” sosyal ve kültürel açılımları üzerine kaçırılmayacak bir sergi
Yeni yılın en leziz ve doğal seçenekleri ‘Kilye Doğal Ürünler’den
Doğal ve katkısız ekşi mayalı taş fırın ekmekleri sofraların tadını arttırıyor
İngiliz Telegraph Gazetesi Dünyanın En İyi 20 Otel Restoranını açıkladı!
Yılbaşı Sofranızı Konuşturacak Bir Lezzet!
Şarküteri ve kahvenin en güzel buluşma noktası: Manuel Deli & Coffee
The Istanbul EDITION’a uluslararası ‘Sürdürülebilirlik Ödülü’
Türkiye yılda 900 milyon poşet bitki ve meyve çayı içiyor
Karaköy’ün En Yeni Lezzet Durağı: “Rudolf”
Mövenpick Hotel Istanbul’da lezzet yolculuğu...
Çay ile çikolatanın sürpriz uyumu: Chado ve Lindt
Le Méridien İstanbul Etiler’de balığa doyacağınız ‘Karadeniz geceleri’
TAFED Türkiye'yi Suudi Arabistan'da temsil etti...
P.F. Chang's'te Karides Festivali başladı
Tarhunlu Hardal ile lezzet deneyimi; Maille Tarhunlu Hardal
Coca-Cola'nın patronu: Ayvalık'tan her yıl öğrenci getiriyoruz
g2m, 'İthal Gurme Ürün Gamı Lansmanı'nda şefleri ağırladı!
Msa Adana'da geleceğin şefleriyle tanışacak
Rudolf'u da bünyesinde bulunduran ‘10 karaköy, A Morgans Original’ kapılarını açtı!
Patisserie'nin yeni sayısında gurmelerimiz 'lezzet okyanusu çikolatanın' en iyi adreslerini sizler için seçti!
Cihangir’deki en samimi kahve köşeniz: 7Gr
Yeşilköy’ün köklü pastanelerinden: Hacı Bozan Oğulları
Backhaus doğal ve katkısız ekşi mayalı yeni taş fırın ekmekleri
Artisan eklerin dehası: L’Éclair de Génie
Boğaz’da şefiniz büyük sanatçılar
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
worldchocolatemasters.com
APM
Antakya Bakkalı
3. Ev dışı tüketim gıda ürünleri,sarf malzemeleri, ekipmanları üreticileri ve tedarikçileri fuarı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.