Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Değerli şef Bayram Dönmez'in ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz
Taze ve lezzetli pastaların değişmeyen adresi; Mr. Cookies
Soğukçeşme Sokağı'nda yeni bir dönem başlıyor...
En tatlı hayallerinizin lezzet durağı; Qurabiye
Big Dessert'ten şekersiz lolipop
1. İçanapafed Türk Mutfağı Kebap Yarışması ve Gençlik Şöleni sona erdi
Londra’dan sonra ikinci Kahve Dünyası Romanya’da açıldı
Burger tutkunları 28 Mayıs Dünya Burger Günü’nü Hellmann’s ile kutladı
Radisson Blu’nun İstanbul’daki en yeni oteli Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy açıldı
Yeniköy’ün gözde buluşma noktası: Dizzy Brasserie & Cafe
Ramazan'ın özlenen lezzetleri İstanbul Marriott Hotel Şişli'de
Fimak Makina CEO’su Zorman Bayramoğlu: “Fimak müşterilerine hizmetlerini çözüm ortağı olarak sunuyor”
Kızıltoprak’ta şeker gibi pastaların adresi Yirmidört
Alsancak Şenliği'nde Balık-Ekmek
Yarının kadın aşçılarına global destek!
Şeffaf Mutfak Güvenli Gıda Festivali ziyaretçileri bekliyor
S. Pellegrino Young Chef 2016 finalistleri açıklandı
Shangri-La Bosphorus'ta Tayland yemekleri
Unilever Food Solutions geleceğin şefleri ile mutfağa girdi
Kuzguncuk’un renkli şekerlemeler diyarı: Big Dessert
Dedeman Grubu büyümeye devam ediyor: Park Dedeman Trabzon açıldı
EDT EXPO yarışmaları teşekkür yemeğinde jüri, moderatör ve yarışmacılar biraraya geldi
Kuveyt kahvaltılarına Türk tahini
Göçmen Börekçisi bu Ramazan iftar davetlerine elinizi boş göndermiyor
Bozburun Yarımadası'nda saklı bir cennet: Dionysos Hotel
Domino’s Pizza’dan açlık bastıran teknoloji
İftar muhabbetleri Café Valente Türk kahvesi ile koyulaşsın
Michelin yıldızlı Christoffer Hruskova Londra'da bakery açıyor
Müdavimlerinin vazgeçilmez mekanı Zanzibar şimdi Zorlu Center’da
Chef's Table birbirinden ünlü şefleri ağırlıyor
Dubb Indian Bosphorus özgün tatları Hilton İstanbul Bosphorus’da açıldı
Moğol Barbeküsü atölye çalışması Go Meso’da!
Starbucks Reserve™ ile benzersiz bir kahve deneyimi
Pazar kahvaltılarının en keyifli adresi; Vogue
Modern bir Osmanlı rüyası Hagia Sophia Mansions
Boğaz’da caz keyfi Lacivert’te
Bilkent Station’da kahve şöleni başlıyor
Litvanya yemeklerinde Türkiye salçalarını kullanacak
Komşufırın’dan Ramazan’a özel iki lezzet: tam buğday unlu Ramazan pidesi ve tane tahıllı Ramazan pidesi
Buram buram kakao kokan ülke: Fildişi Sahili
 
Golf Dondurma
Protel e-dönüşüm
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.