Rational
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Gelato'nun anavatanı İtalya'da en iyi dondurma ve gelato mekanlarını sizler için seçtik
Fermantasyon konusunda önemli bir yapıt: Yannick Alleno, ikinci kitabı ‘Terroirs’ı yayınladı
Chefs(R)evolution, Hollanda'da gerçekleşecek
20 damacana su harcamadan da 1 kg domates yetiştirmek mümkün
Sheraton Çeşme mutfağında Ege’den lezzetler
Sonbaharda kaçış noktası: Babylon Kilyos
Electrolux Ideas Lab yarışmasına başvurular başladı
Kuru incirde yeni sezon başlıyor
Zeelandia Genel Müdürü Ertuğrul İşler: “Ar-Ge gücümüz ile ön plana çıkıyoruz”
43 yıllık geçmişiyle Rize Çayeli’nin efsanesi; Lale Lokantası
Gastronometro tariflere sanat kattı, Stevie Ödülleri’nde birincilik kazandı
Aktar Baharat Üretim ve Satınalma Sorumlusu Neslihan Işık: “En hijyenik ve en lezzetli baharat çeşitleri ile çeşnileri hazırlıyoruz”
René Redzepi, Tennessee'de böğürtlen çiftliğinde yemek yapacak
Vegan pazarı büyüyor
Metro, HORECA Fırsat Haftası ile 18 mağazada yüzlerce müşterisiyle buluştu
'Ne veriim abime' marka olma yolunda
Sessiz sedasız incir hasadı
Glutensiz yemekler bulabileceğiniz mekanlar
Magnific Hotel Bodrum Executive Chef’i Halil Uzun: “Bodrum’da turizm 12 aya çıkarılmalı”
Jamie Oliver’den yardım kampanyasına destek
Benim Çinli zengin sevgilim
Limonun fiyatı 12 liraya kadar çıktı
Michelin yıldızlı şefler yarışma için sıralandı
Komşuda balık bol, bizde yok, çünkü...
İstanbul’da lezzet terasa çıktı
Fatih Sultan Mehmet’in, Kanuni’nin sofrasındaki yemekler Deraliye Restoran’da
Şef Simon Rogan’ın restoranı L’Enclume bir kez daha zirvede
Organik arıcılığa devletten destek
Hapimag Resort Sea Garden Executive Chef’i Hüseyin Bölük: “Her şey dahil sistem herkes için zarar”
Japon mutfağının lezzet samurayları
Kuru incir ihracatında yeni sezon başlıyor
Yıkılmadan tadını çıkarın: Yirmibir Ocakbaşı-Kebap
Oba Makarna “Worldfood”da yerini alıyor
Mısır,Türkiye'den kuskus makinesi ithal edecek
Shangri-La otelleri 10 farklı şehirde dünyaca ünlü yıldızları ağırlıyor
UKÜ'de "Gastronomi ve Mutfak Sanatları" bölümü eğitime açıldı
Hyatt Regency Istanbul Ataköy Executive Chef’i Lars Windfuhr: “Sos son dokunuştur; tadı ve görüntüyü bütünler”
Ramada Resort Bodrum Executive Chef’i İbrahim Sarpkaya: “Sezonun iki aya sıkışması fiyatlara yansıyor”
Michelin yıldızlı şeften Le Royal Méridien brunch'ı
Hobi amacıyla başladılar tavuk çiftliği kurdular
 
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.