Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
ETÜDER'in yıllık değerlendirme toplantısı yapıldı
Bakliyatlı lezzetlerde ikinci gün sona erdi
Blue Food Professional, ürünlerini ilk defa Anfaş Food Product 2016’da görücüye çıkardı
Genç barmenler yarışıyor
Bakliyatlı lezzetler devam ediyor
Türk yeme-içme sektörünün duâyen ismi Erol Kaynar, FoodinLife’ın kapak konuğu oldu
Karadeniz’e kruvaziyer turizmi ile 1 milyon turist çekebiliriz
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, 33 otel arasında dünyada birinci oldu
MSA ekmek alanında uzmanlaşmak isteyenlere dopdolu bir program sunuyor
Arda Türkmen Akasya Sohbetleri’ne konuk oldu
“Köşebaşı” Körfez Bölgesi’nde atağa kalktı
Anadolu Lezzetleri Buluşması’nın ikinci durağı Akdeniz Çanağında, Adana’daydı
Ferah Mekan, natürel lezzet: Mr. Meat Steakhouse
Mövenpick Hotel Istanbul'da Kadınlar Günü kutlaması
Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un dayanılmaz lezzetleri sizi bekliyor
The Galliard'ın Aşk Tatlısı özel leziz menüsüyle sizleri bekliyor
Fransa Sarayı’nda aşk dolu lezzetler, İnoksan mutfağında hazırlanacak
İmren Marmara füme ve marinasyon ürünleriyle ANFAŞ Gıda Fuarı'nda yerini aldı
TAŞPAKON, 90 günde 7 büyük organizasyon ile bir ilke imza atıyor
Museum Hotel'e ünlü şef Murat Bozok'tan ilham veren lezzetli dokunuşlar
Emporio Armani Ristorante'de çok özel bir Sevgililer Günü
Tom’s Kitchen İstanbul’dan Sevgililer Günü’ne özel lezzetler
TAFED, fuara renk ve lezzet katıyor
En lezzetli workshop'lar Mart ayında MSA'da!
Pesto Italiano'da pizza aşkına!
Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’nın gıda ve gıda bileşenleri endüstrisi dördüncü kez Fi Istanbul 2016’da biraraya gelecek…
‘Baylo’da buluşalım’
Raffles zincirinin ilk pastanesi Raffles Patisserie, Türkiye'de açılıyor
Anadolu Yakası’nda keyifli brunchların yeni adresi: Elements All Day Dining Restaurant
Raw Food Sertifika Programı başlıyor
ANFAŞ Gıda Fuarı’nda farkındalık yaratıyorlar
Bakliyat Yılı TAFED’le ANFAŞ Gıda Fuarı’nda temsil ediliyor
ANFAŞ Gıda Fuarı başladı
Puravita ile ekmeklerde sağlık ve lezzet bir arada
Ödüllü Pastry şefi John Kraus, Rose Street Patisserie'yi açıyor
Amerikalı şeften tarçınlı donut
Et fiyatlarına düzenleme yapıldı (Kıymanın kilosu ne kadar oldu?)
Çikolatanın farklı aromalarla buluşması
Nar Gourmet, çikolatalı reçelleri ile hayata mutluluk katıyor
Fikret Özdemir: “Aşçılar Derneği olarak Türkiye’nin yöresel lezzetlerini desteklemeye devam edeceğiz”
 
Protel e-dönüşüm
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.