Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Fransız şefler İstanbul gastronomisini tartıştı
Bodrum’un yeni gözdesi The Club Beach By Bodrum Ramada
Michelin yıldızlı şeflerden form tutturan menüler
Crate and Barrel’dan brunch’lara özel sunum önerileri
Ali Esat Göksel: İtalyan mucizesinin sırrı "Aşk ile yapmak"
‘Günde yarım kilo ekmek yerim’
Vedar Milör'den doğru kahve önerisi
Türkiye her yıl 200 bin ton ayçiçek yağı ithal etmek zorunda kalıyor
Ahmet Örs: Ucuz, huzurlu sakız gibi bir ada
Bursa siyah inciri ihracatının artırılması hedeflendi
31. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali ertelendi
Nedim Atilla: Hardaldan hardaliyeye…
Veli Dede, Bozcaada’nın eşsiz doğasından ilham alıyor
Balkan lezzetlerinin İzmir’deki temsilcisi: Somunarası
Banu Özden: Hünkâr beğendi, ben ise aşık oldum... Türk mutfağının temel taşı "patlıcan"
Sürekli şaşırtan 7 Mehmet
Pizza Pizza, şube sayısını arttırmayı planlıyor
Sardes Kurucu Ortağı Mehmet Demir: “Hedefimiz; ürünlerimizi yurt dışında olduğu gibi Türkiye‘de de tanıtmak“
Tarihi Yarımada’nın en lezzetli mekânlarından: Mihri Restaurant
Nezih Müftügil: Değişen aşcı profili ve hijyen
Geçmişin anılarına sahip çıkan, yüzü geleceğe dönük bir mekân: Bistro 33
Ünü dünyaya yayılan açık hava pazarı: Tire Pazarı
Yaşam stili meyhane ve Refik
Ağustos sıcağına hayat öpücüğü yemekler
SETBİR dünyanın en kapsamlı sürdürülebilirlik platformu UNGC’ye katıldı
Sofralarda Salat lezzeti
Gizia 5 Oda Restaurant&Bar bu yaz da keyfe yelken açıyor
Pakmaya’dan fırıncılara özel iki yeni ekmek premiksi: Prestige Artizan ve Ciabatta
Little Caesars, Adanalı yatırımcıları bekliyor
FoodinLife’ın yeni sayısında Fabio Brambilla ile “sardalya”ya yolculuk…
Ünlü ressam Jackson Pollock ile akşam yemeğine davetlisiniz
Ahmet Örs: Küçük Hindistan cevizi 'Muskat'
Akıllı etikete son 5 ay
Sheraton Hotel Istanbul Ataköy Executive Chef’i Ali Elikkaya: “Lezzetli yemekler üretmek bir uzmanlık işidir”
Müge Akgün: Kanyon'dan yeni yeme-içme mekanları ve DOT sürprizi!
Godiva’nın ünlü çikolata şefi Phillipe Daue cemiyetin ünlü isimlerine çikolata eğitimi verdi
Vedat Milor: "5 yıldızlık dondurma"
Şeflerden mutfakların akıllı yardımcısı İnosmart ile kusursuz lezzetler
Baydöner İskender'in yeni restoranı, Cevahir AVM'de açıldı
Mutfak meraklıları için 9 adımda aşçılık eğitimi Soffa'da
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.