Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan Inosmart
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Fransız çikolatacılar isyanda: Çikolata şişmanlatmaz!
Yeni Zelandalı araştırmacılar eti yumuşatmak için elektroşok uygulamayı öneriyor
İtalyan mutfağında uzmanlaşmak isteyenler için özel fırsat
Türkiye meyve aromalı maden suyunu sevdi
Gordon Ramsay'den ALS hastalığına farkındalık için buzlu kova şovu
Evren'in köşkü Osmanlı Kahvecisi oldu
Four Seasons Resort Bali, aşçılık akademisi açtı
The Ritz-Carlton aplikasyonunu yiyecek içecek siparişleri için geliştirdi
McDonald's süpermarketlerde paket kahve satacak
Özsüt Çikolata ile prestijli hediyeler
Komşufırın'dan yepyeni mini sandviçler
Caffè Nero’da çileğin en tatlı hali: Çileklim
Estuz, 2015 yılında 20 ülkeye ulaşmayı hedefliyor
TAŞFED'den TAFED'e cevap
Dünyanın en zengin 9 şekerlemecisi
Sirha’dan bir ilk daha: Dünya Pastacılık Yarışması Battle
Swiss Airlines yolcularına Chocolat Frey'in çikolataları ikram edilecek
Tropicana Afyon Vişne ile Geyve Ayva Nektarı, Üstün Lezzet Ödüllü
Gaziantepli usta, şerbetçiliği internetten dünyaya tanıtmaya çalışıyor
Türkiye sofralık zeytin üretiminde dünya birincisi olacak
Buse Terim’in, şık sofralara ilham veren önerileri Crate and Barrel’da
23 Ağustos'ta geleneksel et yemekleri Kentplaza’da yarışıyor, Özgür Şef not veriyor!
Morini Terrace'ta Jazz Jam Sessions
Muratbey Avrupa’ya know-how ihraç edecek
Burger House franchising ile büyümeyi hedefliyor
ClubRATIONAL aplikasyonu 50.000 Rational kullanıcısı şefi buluşturuyor
Nutella'nın tadı değişecek!
Caffè Nero’nun sebzeli panini'sini denediniz mi?
Coffee Sapiens Karaköy’de açıldı
Bake Partner Elektrikli Taş Zeminli Fırınlar şimdi Türkiye’de!
Sahi İstanbul, Karaköy’de açıldı!
Gastronomi kitaplığınız için öneriler
En yeni teknolojilerin tasarımla buluştuğu adres: Makpa Dış Ticaret
Pinkberry, şimdi kiraz tadında
Anadolu'nun serinleten şerbetleri Kiva'da
Crate and Barrel’da İtalyan tasarımcı Paola Navone’den özel koleksiyon
İstanbul’un lezzet ekolü: Kırıntı
Koza Mutfak Günleri Eylül-Ekim programı
Worldfood İstanbul Gıda Fuarı 4 Eylül’de başlıyor
Süt, diş çürüğüne karşı koruyor
 
İmren Marmara
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.