Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Singapur, 29 Michelin yıldızlı restoranın evi durumunda
Bu işte bir anne eli var; Pastannecim
İzmir’de işini aşkla yapan bir ekip; Bravo Patisserie
Marcel Ravin, Martinique'de restoran açıyor
Singapur'da bir gıda pazarında bulunan mekanlar Michelin yıldızına sahip oldu
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali kapsamında yarışma düzenliyor
Önce demokrasi sonra yerel, temiz ve adil yemek...
MeatCo ile steakhouse lezzeti sahile indi
İstanbul'un kalbinde damaklar fethedilecek
Yeni menü lezzet anlayışınızı değiştirecek
Gastronomi dünyasının en önemli gurme yazarlarından Ahmet Örs, yazılarıyla FoodinLife dergisinde
Kemal Demirasal, yepyeni projelerini FoodinLife okurları için anlattı
"Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir"
Dünyanın gözü onların üzerinde! Miksolojinin en iyilerini FoodinLife sizler için seçti...
Kavurucu sıcaklara karşı Plus Kitchen
Sait Halim Paşa Yalısı F&B Müdürü Ertaç Çamlıbel: “Bu yılın öne çıkan trendleri arasında sağlıklı beslenme önde geliyor”
Frigo-Pak Gıda iflas erteleme istedi
Turizmin kurtuluşu gastronomide
Dünyaca ünlü şefler sürdürülebilir gıda için toplandı
Nezih Müftügil yazdı: Gastronomi kenti Gaziantep’te hijyen
Napoliten lezzetlerden vazgeçemeyenlerin adresi Fratelli La Bufala
Dünyada en fazla tanınan şef: Gordon Ramsey
İstanbul'da denemeniz gereken 5 kahvaltı mekanı
Et cenneti diyebileceğimiz en iyi şarküteriler
Wuufbox Cafe Arnavutköy'de
Banu Özden yazdı: Toplumsal cesaret
Doal sağlıklı nesiller için bilgilendiriyor: Güvenli meyve tüketimi geleceğimiz için önemli
Pinkberry’den yazın en sıcak günlerinde leziz bir seçenek; Pinkberry Böğürtlen
İstanbul yeme-içme sahnesinin ütopyası; Delicatessen
Le Méridien Istanbul Etiler Executive Chef’i Erol Sarıdoğan: “Lokal mutfağın yükselişini çağdaş sunumlar tamamlıyor”
Ağustos, The Populist’te dolu dolu geçecek
Kilimanjaro Executive Chef’i Mustafa Otar: “Tabak, fikirlerimizin somut hale gelmesindeki deneme tahtamız”
Mantı ve içli köfteden fastfood zinciri kuracak
Swissôtel The Bosphorus, İstanbul şehrin merkezinde İstanbul’un en güzel halini yaşatıyor
Diversey Care; profesyonel bulaşık yıkama ürünü Suma DIME’ı geliştirdi
Develi restoranlarının Ramazan ayı rekoru: 100 bin kişi ağırlandı, 45 ton et tüketildi
Gurmelerin gözüyle artisan çikolatanın en özel adresleri
Aylin Yazıcıoğlu’ndan tatlı dokunuşlar
Four Seasons Hotel Istanbul At Sultanahmet Executive Chef’i Savaş Aydemir: “Tabağın merak uyandırması gerekir”
Göçmen Börekçisi tatlı telaşlarınızda yanınızda
 
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.