Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Nefis bir menü ile yaza merhaba
Shakespeare, yatırımlarına İstanbul’da devam edecek
İstanbul'un İtalyan şeflerinden nefis bir buluşma
1. Ulusal Aşçılık Kampı yarın başlıyor
Süt tozu üretimine yatırım
Ne kadar ödeyeceğinize sizin karar verdiğiniz kafe
Kristal Endüstriyel, projelerle adından söz ettirecek
101 İstanbul Lezzeti'nin keyfini çıkarmak için sayılı günler kaldı
Türkiye'de kinoa yetiştirilmeye başlandı
Unilever 2015’e başarılı bir giriş yaptı
Baydöner İskender Uşak'taki ilk restoranını açtı
Hakan Cambazoğlu: “Fagor, dünyanın en kaliteli ürünlerini üreten ve üst segmente hitap eden bir marka oldu”
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’nde bilimsel gerçekler ve gelişmeler masaya yatırıldı
Global Chef's Challenge Yarışması
Grand Burger’i gençler çok sevdi
Su Ürünleri Tanıtım Grubu’ndan Brüksel’de 5 bin porsiyon balık ikramı
Ana Gıda, Olivtech’te ihracat gücünü bir kez daha vurguladı
Zomato ve Uber yemek severlere kusursuz bir deneyim sunmak için global ortaklığı duyurdu
Metro HORECA Festivali’nde üçüncü durak yenilenen mağazasıyla Adana oldu
Waffle'ın bilinen isimlerinden: Kemal Usta
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!
Palivor Çiftliği’nden “sağlıklı ve keyifli” kinoa salatası
Türkiye’den İngiltere’ye ilk peynir ihracatı Pınar’dan
Solid teknolojisiyle; temiz, güvenli ve sürdürülebilir bulaşık yıkama
Özyeğin Üniversitesi Gastronomi Sempozyumu düzenliyor
Gıda 360, BTA deneyimiyle müşterilerine sesleniyor
Hyatt Regency Istanbul Ataköy Brizo Restoran’da deniz manzaralı brunch!
Kapadokya'nın saklı kalmış mutfağı, Cappabox'ta gün yüzüne çıkacak
KasapDöner şimdi de Bakü’de
Yeni Karaköylü: “OPS Passage”
Metro HORECA Festivali’nde ikinci durak Ankara oldu
Ravifruit donuk meyve püreleri ile kokteyl çeşitleri
"Geçmişten Günümüze Gastronomi Şöleni Eğitimi" Paneli 1. Ulusal Aşçılık Kampı’nda
Hilton Garden Inn Türkiye’deki yeni otelini açtı
Unilever Food Solutions, İYSD Üyeleri ile ‘Turuncu Koltuk’ etkinliğinde buluştu
Crate Cafe ile keyif ve alışveriş bir arada
Jennifer Lopez’in aşçısı İstanbul’da…
Lezzet dolu workshop’lar Mayıs’ta da MSA’da!
Le Pain Quotidien’den özel bahar menüsü
Baharın sağlık esintisi Enginar Günleri L’oliva’da
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.