Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Gurmeler Türkiye'de risotto'nun en iyi adreslerini seçti!
Sektör profesyonelleri TUSİD'in “Geleneksel İftar Yemeği”nde bir araya geldi
ASOMDER ve Tohum Otizim Vakfı elele
Sıradışı lezzetler ve etkileyici bir ambiyans: Konsolos
Soho House İstanbul, özel ve lezzetli bir ambians sunuyor
Matbah Restaurant’ta Osmanlı Saray mutfağından özel fetih menüsü
Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Levent açıldı
Fındık üreticileri yeni sezondan umutlu
Çaykur, 2014 yılı yaş çay budama bedellerini ödedi
Türkiye’deki şefler teknoloji meraklısı çıktı!
Unilever Food Solutions’dan Ramazan’a özel kârlı set menüler
500 yıllık gelenek “Baklava Alayı” görkemli bir tören ile yeniden halkın huzuruna çıkıyor!
Türk aşçıları, "Sial Canada 2015 Fuarı"nda Türk yemeklerini tanıttı
Aşçılar Derneği, Türkiye’nin Yedi Rengi’nde çocuklarla pasta atölyesi düzenledi
Taşpakon Kocaeli'nde büyük projeler için düğmeye bastı
Türk Kızılayı’ndan Knorr’a altın madalya
Dubai’nin Lübnan klasiği artık Jumeirah Bodrum Palace’ta
En yeni döner trendi Döner Stop’tan cheddar mantarlı
Dardenia’dan online siparişte büyük indirim fırsatı
Elite World Otelleri'nde farklı lezzetlerle iftar keyfi
Soğuk çay senfonisine Chado yorumu, Chado Tea Shop’ta meraklılarını bekliyor!
40 yıllık baklavacı Hacı Sayid’ten baklava uyarısı
Pioppo Gelato Bodrum’dan sonra İstanbul’u da lezzete doyuracak!
Wyndham Grand İstanbul Levent’te geleneksel şerbet reçeteleri
Ekvator'da Türk mutfağı günleri devam ediyor
Keçi peynirinden yapılan harika yaz lezzetlerini biliyor musunuz?
Naslı'dan Ankara için "Jeotermal Tarım" çağrısı...
Slow Food'un koruma altına aldığı; Karayaka kuzusu
Çekilin yoldan Instafoodie’ler geliyor!
LERÖY Norveç’te 2015 ihracat şampiyonu oldu
Mutfağı çok renkli: Trakya
1.Uluslararası Mardin Gastronomi ve Mutfak Günleri düzenleniyor
Müge Akgün yazdı: Yel değirmenleri arasında bir mola
Markette artan fiyat, üreticiye yansımadı
Bodrum Palmarina'ya bu yaz Huqqa damgasını vuracak
Üreticinin kendi kendine arzı dengelemesi, Fındık'ın fiyatını belirleyecek
Doğa dostu ve organik bir otel: Sea Garden Bodrum
Ecolab 9. kez “Dünyanın En Etik Şirketleri” listesinde yer aldı
Damak zevkini kişiye özel bir kültüre çeviren; “Tom Wolfe”
Üzüm bağlarındaki rekolte kaybı yüzde 50-80 arasında
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.