Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Bodrum'un mavisine inat yemyeşil kaya gölgesinin altında bir kaçamak
7. Türkiye Sommelier Yarışması Sonuçlandı
Arby's ile damaklardaki lezzet fırtınası dinmiyor!
Ulusoy Un, ihracatta onbir basamak birden yükseldi
Unilever Türkiye, sürdürülebilir markalarıyla büyüyor
Ramazan’da bakliyata zam yok
Brasserie Cognac'tan “Keşif Tadımları”
İstanbul'un ünlü şeflerinden tarifler; Rudolf
34'te iftar bir başkadır
Öztiryakiler'den A.B. projesine destek
Pakmaya’dan fırıncılara 3 yeni çeşit ekmek karışımı
Öztiryakiler’den Robot Coupe kampanyası!
Eczacıbaşı'ndan yeni yatırım
Reis Gıda 8’inci Feshane Kastamonu Günleri’nde Siyez buğdayını tanıttı
Paşabahçe Göktürk mağazasını açtı
Metro Toptancı Market fark yaratan sosyal girişimcileri arıyor!
Fransa’nın en iyi şefleri Taste of Paris festivalinde!
Muğla'nın Kuzu göbeği mantarı Avrupa'da..
Müge Akgün yazdı: Muhteşem bir girişimcilik hikâyesi...
Dünya gezginleri Nar Lokanta'yı ödüllendirdi
Balparmak Milano’dan ödülle döndü
Hacı Sayid, Ramazan'da damağınızı şenlendiriyor
Magnum Store Bağdat Caddesi'nde kapılarını açtı!
Norveç Büyükelçisi genç Türk şeflerle somon pişirdi
Bağdat Caddesi’nin yepyeni restoranı Marlon açıldı
Çekirdeksiz kuru üzümde gıda güvenliği için büyük işbirliği
Hilton İstanbul Bomonti’den sultanlara layık iftar menüleri
Müge Akgün yazdı: Karaköy'ün yeni lezzet durağı "Geppetto"
Gaziantep gastronomisi UNESCO'dan ilgi gördü
Wow Istanbul Otelleri’nde enginar günleri başlıyor
Müge Akgün yazdı: İçinde hazine saklayan küflü çıkı Karaman
En zengin iftar sofraları The Marmara Otelleri’nde
Nezih Müftügil yazdı: Sadece hijyen eğitimi yeterli olmuyor
Diba Bar’da Boğaz manzarası eşliğinde serinleten lezzetler
Pakmaya’dan lezzetine dolgun meyveli dolgular
Meyveli dondurma sosları ile serinliğe davet
Ataşehir’de “başka” bir dünya kuruluyor: “Dünya’da bir ilk; “WaterGarden İstanbul”
Şef Erdem Dırbalı ile Öztiryakiler Cook Show Anufood’daydı!
Öztiryakiler 1.Ulusal Aşçılık Kampı’nda şeflerin yanındaydı
Türkiye’deki tatlı sektörüne bir Fransız öpücüğü: Profiterol
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.