Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Et’in Meksikalı yorumu!
Ev yapımı ve katkısız ürünler hazırlamak isteyenlerin yeni adresi; Kliksa...
Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, Art International’da da çocukları sanat ile buluşturacak
Feshane Balıkesir Günleri'nde Yörsan lezzet rüzgarı esti
MixMondial beşinci kez başlıyor
“Beta Tea" ye bir ödül daha
Danoneli kardeşler okul heyecanını Lüleburgaz’da paylaştı
Kitchenette’ten alışveriş ve lezzet dolu bir gece
Radisson Blu Hotel, Kayseri’de açıldı
Lipton demlik poşet çay ile %10 tasarruf elinizde
Berlin’de ‘Orijinal Unverpackt’ adında ambalaj kullanılmayan bir market açıldı
Ünlü şef Tom Aikens Türkiye’de lezzet keşfine çıkıyor
Gıda sektörü markalaşma atağında
Doors Akademi, Illy’nin Gerçekleştirdiği Özel Kahve Seminerine Ev Sahipliği Yaptı
Nar Gourmet'den Anadolu Balları Koleksiyonu
Ödüllü Şef Manuel Evan Sotomayor’dan Tex-Mex Workshop
Divan'dan bayrama özel geleneksel lezzetler
Divan Pub ve Brasserielerde palamut günleri
Yüksek kalitede pişirme deneyimini şık Proflame ile yaşayın
Mezzaluna'nın ünlü şefi Antonio Carmine Lombardi ödüllendirildi
İsmail Karademir'den Waffle House yatırımı
Nestle'nin kurucusu Henri Nestle 200 yaşında
Metro Horeca için yeni çalışmalarını Aşçılar Derneği şefleriyle buluşturdu
Özsüt'ten Ekim ayı sürprizi
Pasta ve Çikolata Şefi Kemal Özcan adını taşıyan ürünlerinin lansmanını gerçekleştirdi
"Porland her yerde" hashtagi kazandırıyor!
TAV, Sabiha Gökçen'e ortak oluyor
Porland en büyük mağazasını Gaziantep'te açıyor
Malatya Şefler ve Aşçılar Derneği Kuruldu
Porselen Sepeti'nden sofralarda balık teması
Saray Muhallebicisi yeni şubesiyle Özdilek Park’ta
Knorr Çabuk Çorba Meksika rüzgarları estiriyor
Anzer Balı'nda fiyat artışı
Tribeca'dan lezzet rüzgarları
Altıparmak Gıda dünyanın 4. büyük bal şirketi
FİSKOBİRLİK, Türk fındığını koruyacak
"Sarı Bisiklet" Eskişehirlilere hareketi teşvik etti
Tropicana'dan yerel meyve atağı
Gıda sektörü İstanbul Gıda Tek Fuarı 18-21 Eylül 2014'te buluşuyor
İstanbul’un akla ilk gelen tatlı mekanları
 
İmren Marmara
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.