Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Gürallar'ın yeni yüzü; LAV
Dardenia’nın Lagos Şiş Izgara Salata’sıyla hafifleyin
Ahmet Örs: Türk mutfağının Michelin yıldızına ihtiyacı yok!
Tüketiciler bir kez daha ‘Pınar Meyve Suyu’ dedi
Özgür Şef’ten Dryaged show
Fındığın fiyatı 10 liraya ulaştı!
Şef Emre İnanır ve Ceyda Baza'dan Erzincan Üniversitesi'nde “Aşçılık ve Kariyer” konulu söyleşi
Araplar, Şahin Sucukları firmasına ortak oluyor
Tom’s Kitchen’dan 23 Nisan Sürprizi
2. Gıda Konferansı 22 Nisan Salı günü başlıyor
Erenköy Dardenia yenilendi!
ESASDER, 15 Nisan Aşçılar Bayramı’nı Kutladı
Ulusal kalite ödülü 2. kez OVİLO Natürel Zeytinyağı’nın
Park Bosphorus Hotel ekibi, deneyimlerini gençlerle paylaşıyor
Konserve, sos ve salça kategorisinde müşteri ‘Tat’ dedi
Victorinox’tan Sofrada şıklığı arayan annelere bıçak setleri
Elite World’den etnik ve yöresel lezzetler
Tapasuma'da Anneler Günü'ne özel menü
Reis Gıda’nın ‘Abur Cubura Karnımız Tok’ kampanyası 5. yılında
Müşteri memnuniyetinde sektör lideri: Erpiliç
Şef Mithat Yalçınkaya: “Modern sunum yaparken yemeğin kimliği korunmalı”
Ekol'den özel üretim Zini “Collezione Milano” makarnaları
TAMEK’e 2 ödül birden
Da Mario Executive Şefi Moreno Polverini İtalya'nın bölgesel lezzetleri konusunda uzman
Gurme Merkezi 'Bulvar 216’ projesine markalardan büyük ilgi
Özsüt’ten Mayıs ayına özel lezzetli seçenekler
Gerçek İtalyan dondurması Cremeria Milano şimdi Kanyon'da
Shangri-La Bosphorus'ta Anneler Günü'ne özel sürprizler
Özcanlar Köfte'den tarihi lezzet: Hayrabolu Tatlısı
Baltalı Gıda'dan yeni ürün: Keçi Lor Peyniri
Dem Karaköy, paketlenmiş çay satışına başladı
Anneler Günü'nde annenizle birlikte ister Hilton ister Conrad'da İstanbul'un tadını çıkarın
23 Nisan'da minik şefler Holiday Inn İstanbul City'de
The Marmara Taksim Chocolate Shop’dan neşeli Paskalya sürprizleri
Fransa’nın en eski hardal markası Maille düşük kalorili ve glutensiz
Tüm Aşçılarımızın Aşçılar Bayramı'nı Kutlarız!
TAFED Başkanı Zeki Açıköz'den Aşçılar Bayramı Mesajı
Aşçılar Derneği'den 15 Nisan Aşçılar Bayramı Mesajı
Pastarom ve Sevel'den Dondurma Festivali
Bake Partner Pizzamaster fırınları IBATECH 2014 Fuarı'ndaydı
 
Antakya Bakkalı
2. Gıda Konferansı
Gökmen Sözen

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.