Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan Inosmart
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
EDT EXPO’da 4 farklı yarışma ve göz alıcı bir jüri ekibi: Bu büyük gastronomi şölenine davetlisiniz!
Şef Gıda, ürünleriyle yemeklerde sihirli bir dokunuş sağlıyor
Nar Gourmet ile Balkanlar'a lezzetli bir yolculuk
“Koza’da sınır yok”
Nezih Müftügil yazdı: Pastacıların yaptığı aslında kimyadır
En lezzetli tapas’lar ile keyifli anların yaratıcısı; Wine&More
Ömür Akkor yazdı: Osmanlı'dan iki yumurtalı tatlı
ÇAYKUR, beyaz çay satışına başladı
Ülker, 2014 yılında 2,9 milyar TL ciro yaptı
MSA, Nisan workshop’ları ile baharı karşılıyor
“Türkiye’deki otellerin yüzde 80’ine tartolet satışımız var”
Hilton Worldwide’ın en iyi şefleri ve barmenleri İstanbul’da yarıştı
Rudolf’tan Kadınlar Günü’ne özel eşsiz bir menü: “Güneş kadınlar için parlasın”
Porland'dan mutfak profesyonelleri için Maria serisi
Metro, Kars kaşarını dünya ile buluşturmaya hazırlanıyor
“Ticari büyüklüğümüzü koruyarak geliştirmek istiyoruz”
Donipa Gıda, İnoksan iş birliğiyle IBATECH’te
İnoksan gözünü dünyaya çeviriyor
Rational, IBATECH’te dopdolu
3. Fırıncılık ve Pastacılık Teknolojileri Fuarı IBATECH Ankara başladı
Yurt dışında Türkiye’nin gururu; Pınar Labne…
Cipriani'den kadınlara özel seramoniler
İnterni, yeni ürünü Big Green Egg’in tanıtımını gerçekleştirdi
Plus Kitchen’a mevsime özel yeni lezzetler!
Faruk Güllüoğlu 150 yıldır kalitenin ve lezzetin ortak noktası
Reçel üretiminde 100 yıllık deneyim: Yenigün Gıda
CVK Hotel Taksim'den kadınlar için özel süprizler
Bol kahkaha ve sohbet eşliğinde wrap keyfi
ISS Culinary Team, Uluslararası Güney Avrupa Yemek Yarışması’ndan madalyalarla döndü
CNR EXPO, gastronomi şölenine ev sahipliği yapacak
Arbella makarna değerler buluşması yapıldı
Fiamma'dan "Kadınlar Günü"ne özel nefis bir yemek
Palivor Çiftliği Bebek'te hediyeli brunch keyfi
IBATECH Ankara, yarın kapılarını açıyor
Simit Sarayı, 2018 yılının sonunda bin şubeye ulaşmayı hedefliyor
Unilever Food Solutions geleceğin şefleri ve turizmcileriyle buluştu
Tarabya’nın lezzet bahçesi açıldı
Gıda sektöründe yenilikçi fikirlere fırsat
Yeme-İçme Alışkanlıkları ve Gastronomi Gelenekleri devam ediyor
Meksika lezzetleri kapıya geldi!
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
worldchocolatemasters.com
3. Ev dışı tüketim gıda ürünleri,sarf malzemeleri, ekipmanları üreticileri ve tedarikçileri fuarı
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.