Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan Inosmart
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Dünyanın şaşırtıcı derecede huzur verici 6 oteli
Chobani ürünlerini artık 'Yunan yoğurdu' adıyla satamayacak
Geleneksel Japon Restoranına ‘elit’ dokunuş: Hori
Spesifik bir konsept, 41 yıllık başarı: Hard Rock Cafe Istanbul
İşte eti lezzetli pişirmenin püf noktaları
% 100 Ekolojik Pazarı şimdi de Kayseri'de
Bursa Kebap Evi'nden Avrupa atağı
Yıldız Holding, Obaçay’da Alman ortağı Milford ile yollarını ayırıyor
Geleneksel lezzet Koska Çekme Helva
Ömür Akkor FoodinLife'ın yeni sayısının kapağında!
Doors Group İtalyan devi Frescobaldi ile ortak oluyor
Faruk Güllü: Markamıza Ortadoğu'dan yoğun talep var
LeMan Kültür 20 yıl sonra yeniden İstanbul'da şube açıyor
Doğuş Grubu restoranları Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da hizmet verecek
Yer Sofrasından Masaya: Osmanlı Kültüründe Alafranga Sofra Düzeni
Mutfakta mükemmel lezzetlerin ustası olmak isteyenler, Ağustos ayında MSA’da buluşuyor
Siemens meyve sıkacağı ile yaz boyu serinleyin
En iyi 10 dondurmacı listesi
Türk zeytinyağı Çin'de ilgi gördü; ihracat 30 katına çıkacak
Yalova'nın ilk ve tek patentli tatlısı 'Yalova Sütlüsü'
Y Döner'den İskender'e farklı bir yorum
Martı Istanbul Hotel'de Ağustos ayına özel incirli lezzetler
Mercan balığı levreğin yerini alacak
Papağan Kuruyemiş'ten 'Altın Meyveler'
Tarsus Beyazı Üzüm Festivali 5 Ağustos'ta düzenlenecek
Damacana suya yeni düzenlemeler geliyor
Makarnalık buğday üretimi azalıyor
İşte dünyanın en pahalı restoranları!
ETÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şehinöz: Dışarıda iftara 300 TL harcadık
Yıldız Holding Obaçay'ın tamamını satın alıyor
Faruk Güllüoğlu, 3 farklı konseptle büyüyor
Ramazan Bayramı'nda sağlığınız için maden suyu için
Cipriani Bodrum’da yazın favori lezzetleri
İzmir'in boyozu yeni lezzetleriyle İstanbul yolcusu
Tatile, Düşlere, Akdeniz’e Açılan Kapı: Akra Barut Antalya açıldı!
BTA’nın Sağlıklı Yemekler Şefi Mark Decker'den, bayram sofralarınız için altın öneriler
McDonalds ve KFC’de skandal
Bayram sofralarında klasik güzellik
Little Caesars Türkiye, dünyada en fazla satış artışı yakalayan beş ülke arasına girdi
Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
 
İmren Marmara
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.