Rational
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Latin America's 50 Best Restaurants heyecanı için geri sayım başladı
Korelilerin ömür uzatan içeceği: Baekseju
New York'un en iyilerinden: Jacques Torres
Yeşim Erol yazdı; İspanyol pastacılığı
Kendine has yorumuyla menülerin vazgeçilmez tatlısı “cheesecake”, İnoksan kombi fırınında yapılıyor
Sam Teknik Yöneticisi Seçkin Kakşi: “Her geçen yıl mevcut ürünlerimizin kalitesini arttırarak yeni ürünler sunuyoruz”
Açlığınızı dur “Duran” Sandwiches
Kaliteli çekirdekle lezzetli bir kahve molasının adresi; Coffee Mode
Avrupa’nın en zengin mutfağında neler buldum?
Özlem Öktem, The Ritz-Carlton, İstanbul’un yeni Satış ve Pazarlama Direktörü oldu
En lezzetli Uzakdoğu Çayı: Omija
Doğal ve sağlıklı lezzetlerle Beşiktaş’ın en yenisi B. BLOK
Yazın en gözde mekanı oldu
Burası sizin ikinci oturma odanız
Hyatt Regency Istanbul'da Tayland Rüzgarı
Bizi biz yapan şeyler ve mutfağımız
Bask mutfağının usta şefi Josean Alija 10 Aralık'ta Gastromasa'da
Alaçatı Muhallebicisi'nden genç girişimcilere uygulamalı eğitim desteği
Uluslar arası yarışma Varlhona C3, 24 Ekim'de Brooklyn'de yapılacak
Cotswold House Hotel Michelin yıldızlı Martin Blunos’u ağırlıyor
Compass Group dünyayı değiştiren 50 şirketten biri oldu
Good Food Guide UK'nin en iyisi: L'Enclume
Şanghay'da 6 avroya 2 yıldızlı restoranda ziyafet
World Chocolate Masters'ın teması açıklandı: Çikolatanın geleceğine derin bir bakış
Başyazıcı Et Ürünleri, 8 milyon TL'lik tesis yatırımıyla birlikte ulusal marka olma yolunda
Şangay'ın Michelin yıldızlı restoranına kapatma kararı
Kraliyet ailesinin çayı yeniden şehre dönüyor
Juico,Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek
Bosch bayileri MUM Mutfak Makinesi ile pratik lezzetlere imza attı
Belçika’nın ünlü markası La Lorraine 100 milyon TL’lik yatırım ile Türkiye’de unlu mamuller pazarına girdi
Bağbozumu İstanbul, İncirli Şaraphane'de
Virgilio Martinez'in 10. yaşını kutlayan Mirazur'a konuk olduğu geceye FoodinLife olarak katıldık
Kent Boringer www.kentboringer.com ile sofranızdaki lezzeti bir tık ile kapınıza getiriyor
Kremalı bisküvilerimiz Maldivlerin ağzını tatlandıracak
KasapDöner’den heyecan yaratan kampanya
Kırmızı et fiyatları stabil hale gelecek
Mey / Diageo Türkiye CEO’suna Diageo Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesi ülkeleri de bağlandı
İşte Şangay'ın ilk 3 Michelin yıldızlı restoranı: T'ang Court
Şehrin merkezindeki mola yeri: PS Lounge
Bulgurun besleyiciliği pirinç ve makarnadan fazla
 
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.