Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
FoodinLife'ın yeni sayısının kapak konuğu; etin ustası Beyti
Peynir üretimine yeni düzenlemeler getiriliyor
Bocuse d'Or yarışmasının galibi Norveç oldu
Minimalist, yaratıcı ve doğal: “Mast Brothers Chocolate Makers”
Mutfakların olmazsa olmazı ekmeğin en sıcak ve taze adresleri
Taze kahvenin Moda’daki adresi: Cherrybean Coffees
Geleneksel Fransız ekmeğinin ustası: Eric Kayser
Hayal gücünün sınırlarını zorlayan çikolata markası; Giano Chocolate
Dr. Sait Koca, BESD-BİR Yönetim Kurulu’na yeniden başkan seçildi
Burger Break hızla büyüyor
Sevdiğinizin kalbine giden yol MiLanGo’dan geçiyor
Brizo Restoran’da tutkuyla hazırlanan brunch lezzetleri
Bursa’nın efsane lezzetlerinin sevilen noktası; Ülkü Pastanesi
Shangri-La Hotel Jakarta Executive Sous Chef Yusuf Yaran: “Pastacı olunmaz, pastacı doğulur”
Four Seasons Bosphorus’un Pastane Baş Aşçısı Ghislain Gaille’den ilhamını Boğaz’dan alan tatlılar
Öztiryakiler Sirha Lyon Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı
Pera Palace Hotel Jumeirah’da aşk zamanı
Sanat ve Türk kahvesi "Okkalı Muhabbetler"de buluştu
Metro, 5 müşterisine 2014 model Volkswagen Caddy hediye etti
13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Tüyap'da başladı
Öztiryakiler, sektörün önde gelenlerinden biri olmanın sorumluluğu ile İstanbul Gastronomi Festivali’ni destekliyor
Sirha Lyon'da en iyi 3 peynirci seçildi..
Altın Başak'tan Ümit Koç; “Türkiye’de olmayan çok yeni bir projemiz var”
Ahmad Tea Türkiye Distribütörü Burak Gümrükçü: “Çayımızın kalitesine güveniyoruz”
Beta Tea, her damak tadına ve her tarza hitap ediyor
Çaykur Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu: “Çok yakında beyaz çayı piyasaya sunacağız”
Doğadan Genel Müdürü Sumru Atalay: " Tüketicimizi doğanın cömert iyiliğiyle buluşturmaya devam edeceğiz"
Burger Break hızla büyüyor
Elverdi Kahve Genel Koordinatörü Alpaslan Elverdi: “Çay gurmesi Tea Forté şimdi Türkiye’de”
Bu şekeri yemeye kıyamayacaksınız!
AŞPAFED’in yeni başkanı Gökhan Tufan oldu
12. Coupe de France de la Boulengerie fırıncılık yarışması tamamlandı
Hem Anadolu hem Avrupa’ya Paşafırını’ndan iki yeni şube
Edition’dan Sevgiler Günü için hoş seçenekler...
İkiSatır, Sevgililer Günü’nde çiftleri bekliyor…
Four Seasons otellerinde aşk dolu hafta sonu
Metro, ürünleriyle Sirha Lyon'da göz dolduruyor
Unilever Food Solutions, 13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri kapsamında Tüyap Fuar Merkezi'nde
Prestijli aşçılık yarışması Bocuse d'Or'u canlı izleyin!
Bocuse d'Or finali Sirha Lyon'da start aldı
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
worldchocolatemasters.com
3. Ev dışı tüketim gıda ürünleri,sarf malzemeleri, ekipmanları üreticileri ve tedarikçileri fuarı
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2015 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.