Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Ian McAndrew, İskoçya'nın en iyi şefi seçildi
‘Kota kalkarsa AB’ye 2 milyar dolarlık makarna ihraç ederiz’
Esben Holmboe Bang'in en iyi 5 gastronomik anı
Yemek ödülleri üniversitesi “ Şefler için Nobel Ödülleri”
Yumurtacıların umudu 'hacılar’
TMSD Başkanı Külahçıoğlu: "İngiltere makarnasız kalmaz"
Organik kayısıya destek devam ediyor
Arnavutköy’de sanat ve yemek Hudson’da birleşiyor
Marmara'ya çikolata Doğu'ya şeker
ÇAYKUR 144 milyon lira çay budama bedeli ödedi
Raymond Blanc'ten iki yeni restoran
Michelin yıldızlı İskoç şeften gençler için kariyer önerileri
“Bizans Döneminden Esintilerle” bir akşam yemeği
Türkiye’nin 252 yöresel ürünü coğrafi işaret için sıraya girdi
Björn Frantzen, Palazzo Versace Dubai'de
Macaronni ile Bodrum'da İtalyan rüzgarı esecek
70'li yıllardan bir miras: Park Şamdan
Şef için tabak nedir? Mutfağın yıldız isimleri FoodinLife'a anlattılar
Moda’nın huzuru, şehrin dinamiği Club Quartier’da yaşanıyor
Şili mutfağında Türk bulguru yer alacak
Sultanahmet’te iftar bir başka güzel
İştah açan kitaplar
Ülker'den yeni satın alma
“Kantin”de yeni dönem
Türkiye'de gıda güvenliği arttı
Muz kulesi ile tatlı keyfinin zirvesi Pesto İtaliano’ da!
Kumlubük'ün saklı cenneti
Özsüt’ün sütlü tatlılarıyla, bu bayram hafif ve lezzetli geçecek
Murat Bozok: Anjan robotlarıyla aşçılara bel altı vuruyor ama ya lezzet!
Kobe etini bu kadar değerli, pahalı kılan nedir?
Şef Emre İnanır, Babillon Hotel’in 6. yıldızı oluyor
Ege adalarına lezzet yolculuğu
Sofra / Compass Group Genel Müdürü Nihat Kartal: “İşverenler çalışan için yemeğin öneminin farkına vardı”
Tatsız tuzsuz domateslerden kurtulduk
İngilizlere bir kötü haber de İtalya'dan
Omar Mosquera Mallen’den Akdeniz lezzetleri
Karıştırma sanatının renkli dünyası: Miksoloji
Dünyanın en çekici oteli Soho House İstanbul
Kuzey'in sıradışı pastacısı Joel Lindqvist
Sürpriz yumurtaya obezite yasağı
 
Golf Dondurma
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.