Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Krema, çikolata ve kahve Patisserie'nin yeni sayısında!
Cihangir’in Gözdesi White Mill Kış’a Hazır! Ya Siz?
Chikuzen-ni (Aromalandirilmis Sebzeler ve Tavuk)
Chiquita Brezilya'ya satıldı!
Zade’den 30 milyon euro’luk yatırım!
Carte d’Or’dan yeni sürpriz; Kepekli Kek
Filizler Köftecisi ette olduğu kadar tatlılarında da iddialı
Kuru incir cep yakıyor
Amerikalıların yeni favorisi: Malatya kayısısı
Big Chefs’den kışa özel yepyeni lezzetler!
De’longhi, Braun ürünleriyle Murat Bozok's Kitchen'da
Değirmen tuzluklar revaçta
Karşı konulamaz “Karamel” lezzeti Pinkberry’de sizleri bekliyor
NewYork’un ünlü hamburgercisi SHAKE SHACK’dan; Apple Pie Concrete
LE PAIN QUOTIDIEN özel kış menüsünden; Baharatlı Çıtır Levrek ve Karides Salatası
Patisserie de Pera’dan masalsı tatlar
Bulgaristan'dan tatlı bir esinti: Poniçka
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
Doğanın en taze lezzetleri Zeytinyalı Restoran’da
Caffisimo'dan şimdi de tam otomatik latte keyfi
Şefler ilk bölümde “domates”te buluştu
‘Lezzet ve tasarım buluşması’ 30 Ekim'de sizleri bekliyor
Çaykur Gaziantep’te Karadeniz rüzgârı estirdi!
Kraliçe arı Debra Roberts Türkiye'de
BİLGİ’nin Yeni Mutfağı santralistanbul Kampüsü’nde Açıldı
Muratbey’den Paris’e çıkarma!
SILVERLINE ANKASTRE 'DEN "HİKAYESİ TADINDA YEMEKLER"
Dünyanın en ilginç 10 meyvesi
Yarım asırlık tecrübeden dumanı üstünde yepyeni bir tat..
Özgür şef muhteşem bir konsept ile Bulvar 216’da
Le Pain Quotidien'den özel kış menüsü
MAD Başkanı İsmail Karataş'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Zirvesi'nde Bursa'nın Siyah İnciri Konuşuldu
CIPRIANI’den iş yemeği menüsü
Mutfağın sırlarını Kasım ayında MSA’da keşfedin
Yuva’dan çıtır çıtır ve lezzetli simitleri evde yapma kolaylığı
Atkins&Potts Finishing Soslar, şimdi g2m ile Türkiye’de!
Nail Özden: “Alanya gastronomisini dünya standartlarına çıkaracağız"
Gastronominin kalbi Alanya’da atıyor
Zeki Açıköz Alanya’da aşçı ve şeflerle!
 
İmren Marmara
worldchocolatemasters.com
APM
Antakya Bakkalı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.