Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
 
Koza Gıda
Hisar
 
Lider Çikolata
Dolfin Gıda
 
Impeks
Tadco Food
 
Ekol Gıda
Bestfoods
 
Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması Gün Sayıyor
Eklenme Tarihi : 21.05.2012 - 09:40:30
Eskişehir Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Eskişehir 2. Ulusal Gastronomi Yemek Yarışması 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Usta şef ve öğrencilerin yarışacağı yarışma için tüm hazırlıklar EKSPAD tarafından yürütülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yılmaz Zengin şunları söyledi : "ESKPAD olarak bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz yarışma 16 kategoride olacak. Mutfak kurulumunu İnoksan'ın yapacağı etkinliğimizde, Eskişehir Valiliği ve ODUNPAZARI Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan yarışmamıza SUPERFISH, KOCA GIDA, MEHMET EFENDİ, T. CHEF gibi firmaların sponsor olduğu organizasyonda, aşçılık okulu öğrencileri ve ustalar yarışacak. Bütün yarışmacıların konaklama ve yemek ihtiyacı derneğimiz tarafından karşılanacak olup, her yarışmada özel jüri ödülü ve hijyen ödülü verilecektir. Bu nedenle, yarışmacıların hijyenik çalışmalarına özellikle dikkat etmelerini şimdiden tavsiye ederim. Amacımız, özellikle öğrenci arkadaşların Türk mutfağını yakından tanımaları ve katılacakları yarışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğinin farkında olmalarını sağlamaktır. Yarışmamızda ayrıca, Eskişehir'in yılın Altın Şefleri'ni de seçeceğiz. Yarışmamıza tüm aşçılar camiasını bekler, yarışacak olanlara şimdiden başarılar dilerim."

ÖĞRENCİ VE GENÇ AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

Başvurular 23 yaş ve altı için geçerlidir.

JE1 KUZU - ÖĞRENCİ/GENÇ
JE2 TAVUK - ÖĞRENİC/GENÇ
JE3 BALIK - ÖĞRENCİ-GENÇ
JE4 MAKARNA - ÖĞRENCİ/GENÇ
JET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması
JE5 BURSA Yılın Altın Şefi ÖĞRENCİ/GENÇ
JE6 Orjinal Türk Yemeği ÖĞRENCİ/GENÇ

USTA AŞÇILAR YEMEK YARIŞMA KATEGORİLERİ

SE1 KUZU-USTALAR
SE2 TAVUK-USTALAR
SE3 BALIK-USTALAR
SE4 MAKARNA-USTALAR
SET1 PINAR Ürünleri Pratik Ekip Yarışması-USTALAR
SE5 BURSA Yılın Altın Şefi-USTALAR
SE6 Orjinal Türk Yemeği-USTALAR
SE7 Sebze Oymacılığı-USTALAR
SE8 Süslü Kutlama Pastası-USTALAR
SE9 EKMEK BÜFESİ
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Alzheimer ve Kalp Hastalıkları Riskine Karşı: Ceviz
Fransa Sarayı’nda Türk lezzetiyle buluşan “ördek” menülü akşam yemeği
Michelin yıldızlı İtalyan şef Massimo Bottura'nın ilk kitabı çıktı!
Sevdiklerinizi Kilye’nin doğal ürünleriyle mutlu edin!
Yılbaşının en sıcak tatlısı: Uludağ.
Mehmet Soykan ile Yeni Yıla Özel Lezzetler S Akademi’de!
Sıdıka ikinci şubesini Moda'da açtı!
Yumurta üretiminde yeni düzenleme...
Le Cordon Bleu Öğrencileri Fransa Sarayı’nda
Yepyeni bir kahve deneyimi OCC ilk şubesi ile Nişantaşı’nda!
Keskinoğlu’nun Türk piliç eti için yeni hedefi; 60 milyon dolarlık Filipinler
Le Méridien İstanbul Etiler’de Türkiye’nin en iddialı şefleri mutfağın şifrelerini çözerek dünyaya meydan okudu
Yirmibeşoğlu 77 senelik tecrübesini “organik yumurtaya” da aktardı
Yeni yıl ve yeni yıl bayramı ‘Nardugan’ 31 Aralık-1 Ocak’ta Narköy’de kutlanacak
Yada Sushi yeni yıl gecesine hazır
Benzersiz lezzetleri ve keyifli programlarıyla Divan otellerinde büyülü bir yılbaşı
Coca-Cola’da üst düzey bir Türk yönetici daha
İstanbul’da lezzetin ve eğlencenin yeni adresi: IZAKA Restaurants & Bar-Lounge
Bal üretiminde
La Mancha'da kıpır kıpır bir yılbaşı!
The Istanbul EDITION, yeni yılda çok renkli!
Karnaval Butik Gurme Gıda 2. Şefler Bowling Turnuvası'nı düzenliyor
g2m’den yepyeni bir pizza unu
Renaissance Polat İstanbul’da “Hoş Geldin 2015!”
Foods in the Woods UNIQ İstanbul’da
Yılbaşı gecesine "Fiamma" dokunuşu
İstanbul Yeditepe Aşçılar ve Garsonlar Derneği'nden panel
Tafed Başkanı Zeki Açıköz Kayseri Profesyonel Aşçılar Derneği’ni ziyaret etti
Peynir tüketiminde Avrupa'ya yaklaştık
Karides Festival'inde son iki hafta...
Chaine Des Rotisseurs üyeleri Mövenpick Hotel Istanbul'da Düzenlenen Brunch'ta Buluştu
Dünyaca ünlü şeflerin Backhaus’a özel hazırladığı gurme pastalar yeni yıl kutlamalarına lezzet katıyor
Palivor çiftliği Bebek'teki ilk mağazasında Trakya lezzetlerini İstanbullularla buluşturuyor
Park Bosphorus Hotel’de unutulmaz yılbaşı
İçinden lezzet fışkıran yılbaşı paketleri Lokum.com’da
İstanbul Profesyonel Aşçılar Derneği'nden açıklama!
Aşçılar Meclis'e milletvekili gönderecek
Sırma ile Türkiye’nin gerçek güzelliklerini keşfedin
Starbucks’tan üçüncü dalga kahve adımı
Lucina Café & Bistro Lezzetleri ile Tanışın!
 
İmren Marmara
Lider Çikolata
worldchocolatemasters.com
APM
Antakya Bakkalı
3. Ev dışı tüketim gıda ürünleri,sarf malzemeleri, ekipmanları üreticileri ve tedarikçileri fuarı

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2014 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.