Anasayfa » Dosya » Fairmont Quasar İstanbul 3. yılını kutluyor

Fairmont Quasar İstanbul 3. yılını kutluyor

Dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont’un Türkiye’deki ilk oteli olan Fairmont Quasar İstanbul, kent yaşamına değer katan hizmetleri ile 3. yılını kutluyor.

Yüz yılı aşkın bir otelcilik mirası bulunan Fairmont Hotels & Resorts’un Türkiye’deki ilk oteli olan Fairmont Quasar İstanbul, lezzet ve keyif dolu teklifleriyle 3.yılını kutluyor. Ocak ayında başlayıp Şubat ayının sonuna kadar devam edecek kampanyalarıyla misafirlerine otelin tüm bölümlerinde farklı deneyim imkanları sunuyor.

Lüks ve sanatı, dış mimariden iç mekan tasarımlarına kadar çarpıcı şekilde bir arada sunan Fairmont Quasar İstanbul, atmosferi, ayrıcalıklı hizmetleri ve yenilikçi yöntemleri ile 3 yıldır tüm dünyada ilke edindiği “güçlü yerel bağlantılara önem verme” prensibiyle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Ocak ve Şubat ayları boyunca, tüm konaklamalarda 4 günlük oda rezervasyonlarında 3 gün ödeme seçeneği sunuluyor. Willow Stream Spa’da, şehrin merkezinde her şeyden uzaklaşmanızı sağlayan atmosferiyle 60 veya 90 dakika cilt-vücut bakımı alan tüm misafirlere 30 dakikalık el ya da ayak masajı hediye ediyor.

3. YILA ÖZEL %30 İNDİRİMLER

3.yıla özel, Türk mutfağının uluslararası alanda yerini alması için çalışan araştırmacı ve yenilikçi şefler tarafından hazırlanan Aila’da 13 Ocak Pazartesi günü akşam yemeği, New York, London ve İstanbul menüleri ile şehre yeni bir soluk getiren Demlique’de 23 Ocak Perşembe günü beş çayı, suşi ve deniz ürünlerinden ızgara etlere kadar Türk ve dünya mutfaklarından geniş seçkiler sunan Stations’da 30 Ocak Perşembe günü öğle yemeği, Cuma akşamı dostlarınızla haftanın yorgunluğunu atabilmeniz için Marble’de 31 Ocak Cuma günü 15.00 sonrası tüm kokteyllerde %30 indirim uygulanacak.

Sosyal Medya'da Paylaşın

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

x

Check Also

Tatlılarıyla içinizi ısıtan mekân: Habitude Artisan Patisserie

Kendi hayatı için aradığı kaliteyi kendisine ve başkalarına sunmaya çalışan bir çift olan Bilun Penpecioğlu ...

Uno’dan, Anfaş’ta “Şef Sohbetleri” panelleri

Uno, Anfaş’ta düzenlediği “Şef Sohbetleri” konseptiyle ziyaretçilere keyifli paneller yaşatmaya devam ediyor. Bunlardan biri de ...

Magnus Nilsson, MAD Akademi Direktörü seçildi

İsveç’te, geçen yılın sonunda kapanan ve çok beğenilen bir restoran olan Faviken’in şefi Magnus Nilsson, ...

Trabzon mutfağı Hilton İstanbul Bosphorus’ta

Hilton İstanbul Bosphorus’un Anadolu’nun yöresel lezzetlerini tanıtmak amacıyla 2018 yılında hayata geçirdiği “Yerel Mutfak Global ...

ANFAŞ’ın 31. Hotel Equipment ve 27. Food Product fuarları kapılarını açtı

Turizm ve gıda sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması ANFAŞ Hotel Equipment – 31.Uluslararası Konaklama ve ...