Dardanel, AR-GE merkezinde geliştirdiği inovasyon ile büyüyor

7. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve AR-GE Merkezleri ödül töreninde İlk Tonbalığı üretimini ve satışını gerçekleştiren ve sektörde ilklere imza atan Dardanel, AR-GE Merkezi Belgesini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden aldı.

Dardanel, 7. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve AR-GE Merkezleri ödül töreninde inovasyon yatırımlarını ve AR-GE merkezi tescil belgesini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varak’ın elinden aldı. Böylelikle 1984’ten bugüne geliştirdiği son teknoloji ile sofralara en sağlıklı ürünleri ulaştırmanın yanında, inovatif bir marka olmaktan da ödün vermediğini tescillemiş oldu.

Dardanel 2020 yılında inovasyona yaptığı ARGE yatırımları ile büyüyor

Toplam satışını 2018 yılına göre yüzde 43 arttıran Dardanel’in ilk 9 ay’lik cirosu 352 milyon TL. Bu büyümeyi AR-GE merkezinde geliştirdiği inovatif AÇ YE hazır yemek ürünlerinden sağladığı katma değerle gerçekleştiren Dardanel, 4Tahıllı&TON, Mısırlı&Ton, Fasulyeli&Ton’dan oluşan üçlü serisi ile sağlıklı, pratik ve lezzetli alternatifler sunuyor. Deniz ürünlerinde sağlıklı hazır yemek kategorisi çıkaran ilk ve tek firma olarak, 2020 yılı vizyonunda ürün çeşitliliğini artırarak bu alanda büyümeyi hedefliyor.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

x

Check Also

Metro Türkiye ev sahipliğinde 2. İstanbul Coğrafi İşaret Zirvesi

Türk mutfağının daimiyetini sağlama ve gelecek nesillere miras bırakma misyonunu üstlenen Metro Türkiye ev sahipliğinde; TÜRKPATENT, TOBB ...

Foodinlife, Avrupa’nın ilk su altı restoranı Under’ı ziyaret etti

Sözen Organizasyon Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Sözen’in de ziyaret ettiği Avrupa’nın ilk su altı restoranı ...

RATIONAL mutfakta kullanım kolaylığı, hız ve istediğiniz yemek kalitesine ulaşmanızı sağlıyor

Geçmişten günümüze hemen hemen her sofrada, her özel günde yer alan pastalar maharetli ellerden çıkıyor. ...

David Zilber ve Rene Redzepi’den harika bir kitap: “The Noma Guide to Fermantation”

The Noma Guide to Fermantation fermente ürünlerle ilgili harika bir rehber… David Zilber ve Rene ...

50 Top Italy Guide 2020 belli oldu

50 Top Italy Guide 2020 rehberine giren restoranlar açıklandı. Listede şef Massimo Bottura’nın Modena’da yer ...